Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Więzienne zabawy w ciasteczko. Przegrałeś chybaJa tam wrzucam piernika bo sernika nie piekę, napatrzcie swoje gałki oczne mym dziełem
View attachment 52567
View attachment 52552
Serniczek z polewą z białej czekolady i masła orzechowego.
Na dzisiejszą wigilię firmową (jebane nocki)
Ja tam wrzucam piernika bo sernika nie piekę, napatrzcie swoje gałki oczne mym dziełem
View attachment 52567
Kryste panie ja zawsze zeskrobuje ten jebany lukier, a teściowa lubi napierdolic tego białego gówna na cały placek. Już ją nauczyłem że jak jesteśmy w gościach to kawał ciasta zostawia czysty bez lukru.Ja tam wrzucam piernika bo sernika nie piekę, napatrzcie swoje gałki oczne mym dziełem
View attachment 52567

Już ją nauczyłem że jak jesteśmy w gościach to kawał ciasta zostawia czysty bez lukru.
To musi byc mega (za)slodkie ^^
Bez lukru by się żelki nie trzymały - drugą opcją było użyć polewy czekoladowej, ale wyszło by kurewsko słodkie wtedy.Kryste panie ja zawsze zeskrobuje ten jebany lukier, a teściowa lubi napierdolic tego białego gówna na cały placek. Już ją nauczyłem że jak jesteśmy w gościach to kawał ciasta zostawia czysty bez lukru.
Równie dobrze placek łyżką cukru byś mógł przegryźć...
![]()
Jak tak można pszne pierogi niedobrym żarciem nazywać, no i krokiety i barszczyk czerwonymogą być inne potrawy? Zamowilismy pizzę na jutro na wigilię. Niestety będzie trzeba odgrzać w piekarniku bo jutro okoliczne lokale nie dowożą. Nie pojechaliśmy na wigilię do rodziny bo jesteśmy chorzy. Coś czuję że to będą najlepsze święta w życiu bez całego religijnego gówna i paskudnego wigilijnego żarcia. Na zdrowie

Od dzieciaka najedzenie się przy stole wigilijnym było dla mnie wyzwaniem i wybieraniem najmniej niesmacznych potraw. Kompletnie nie moja bajka kulinarna.Jak tak można pszne pierogi niedobrym żarciem nazywać, no i krokiety i barszczyk czerwony
bo rybę to można w kiblu spuścić
Ja tak mam jak jadę do teściowej na święta ale jak moja mama albo babcia odpierdolą pierogi/krokiety to klękajcie narody (na szczęście moja żona uczy się gotować od nich)Od dzieciaka najedzenie się przy stole wigilijnym było dla mnie wyzwaniem i wybieraniem najmniej niesmacznych potraw. Kompletnie nie moja bajka kulinarna.

Na razie w takiej ogolnej postaci, potem jak go rozkroje, wstawie kolejne zdjecie
View attachment 52540
Rodzynki

Rodzynki![]()
W sam raz to jakby ich nie było.chcialem aby byly dodane, ale nie ma ich za wiele, w sam raz tak

I cały placek do śmieci przez te królicze bobkiView attachment 52599View attachment 52600
Bardzo smaczny, przekrojowy serniczek, mieciutenki i co najważniejsze nieprzesłodzony :)
A co? Nie smakuje bo nie jest koszerne?Od dzieciaka najedzenie się przy stole wigilijnym było dla mnie wyzwaniem i wybieraniem najmniej niesmacznych potraw. Kompletnie nie moja bajka kulinarna.
Tylko zwyrol dodaje rodzynki do sernika.View attachment 52599View attachment 52600
Bardzo smaczny, przekrojowy serniczek, mieciutenki i co najważniejsze nieprzesłodzony :)
Słabe prowoA co? Nie smakuje bo nie jest koszerne?
Bardzo dobre.Słabe prowo
To jest zdemaskowany undercover agent. Następny do sznura.