Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Chyba cię kurwa cipa swędziPodciasto.
Że co kurwa?Podciasto.
Masz niedoczynność tarczycy?
A poszedłeś chociaż do sklepu po składniki czy tylko ryj do jedzenia umiesz otworzyć, zrobić zdjęcie i przyjść na gotowe?Na razie w takiej ogolnej postaci, potem jak go rozkroje, wstawie kolejne zdjecie
View attachment 52540
A może pochwalisz się robotą jak znajdziesz?Witam, temat do wstawiania dziel Waszych domowych kobiet ( a moze Was samych ) w postaci świątecznych serników.
A może pochwalisz się robotą jak znajdziesz?
Brutalny atak na pierdolonego nierobaA poszedłeś chociaż do sklepu po składniki czy tylko ryj do jedzenia umiesz otworzyć, zrobić zdjęcie i przyjść na gotowe?
![]()
Miej Ty Boga w sercuKról ciast. Ja w tym roku zrobiłem sernik przekładany warstwą majonezu Winiary.
Best christmas ever![]()
Tu już za późno na miłosierdzie.Miej Ty Boga w sercu
"Miej boskie winiary na talerzu a Boga w sercu, kielecki zaś wyjeb do śmieci"Miej Ty Boga w sercu
Chyba cię kurwa cipa swędzi
Może.mu chodziło, że z rodynami taki to wiadomo, że doŻe co kurwa?
Pytanie retoryczneA poszedłeś chociaż do sklepu po składniki czy tylko ryj do jedzenia umiesz otworzyć, zrobić zdjęcie i przyjść na gotowe?
![]()
Pierdolony, wszystko zauważy. Moja dziewczyna maMasz niedoczynność tarczycy?
Król ciast. Ja w tym roku zrobiłem sernik przekładany warstwą majonezu Winiary.
Best sranie ever![]()
Bardzo dobry cytat."Miej boskie winiary na talerzu a Boga w sercu, kielecki zaś wyjeb do śmieci"
A swiateczna knagą mozna sie pochwalic?Witam, temat do wstawiania dziel Waszych domowych kobiet ( a moze Was samych ) w postaci świątecznych serników.
Nie no, jeżeli tak to wiadomoMoże.mu chodziło, że z rodynami taki to wiadomo, że do![]()
Panie w całej polszy, przecież wiadomo że bez świątecznej inby to chuj nie świętaa na Cohones jak zwykle jad![]()