Pożegnanie z Cohones

the-office-door-steve-carell-5zhoewnm7md6m0nu.gif
Nie zapomnij zabrać ze sobą Cassiusa

A ty co mnie tu kurwa pożegnanki ?
Dobrze pisałeś, czasem za dużo jadu.

Był taki kaczy proceder co też się żegnał XD

GDZIE KACZUCHA ?

Od czego te rangi zależą? Bo śledząc ten temat sobie patrzyłem po użytkownikach i za cholerę nie mogę zgadnać czy to od ilości postów czy stażu, skoro niektórzy mają +10k postów w rok i rangę UFC, a inni mają tyle samo tyle że do tego staż powyżej 5 lat i jakieś zjebane rangi.

Od czego te rangi zależą? Bo śledząc ten temat sobie patrzyłem po użytkownikach i za cholerę nie mogę zgadnać czy to od ilości postów czy stażu, skoro niektórzy mają +10k postów w rok i rangę UFC, a inni mają tyle samo tyle że do tego staż powyżej 5 lat i jakieś zjebane rangi.
od ilości postów
ci co mają dziwne rangi to opierdolili gałę modom i mają własne rangi

poza @Siedem on zaproponował szacunek PZGNW :roberteyeblinking:

Ilość punktów to od stażu, a rangi to od aktywności na forum, a kolega to już prawdziwy weteran, blisko 14 lat na forum i waga ciężka, taki nasz Arlovski z Cohones:bye::lol:

Back