Fajnie byłoby jakby KSW zorganizowało jakiś eliminator w postaci KSW Extra do gali głównej w listopadzie. Nie chciałbym oglądać ciągle tych samych twarzy, ale już paru jest zapowiedzianych, więc zaproponuje dla nich przeciwników.
Pudzian vs Saap. Marketingowo fajna walka i taki rywal na przetarcie dla Mariusza. Saap jak najbardziej w zasięgu Mariusza. Mariusz musi zdobywać doświadczenie i jeśli miałoby dojść do walki z Nastkiem w przyszłym roku to musiałby wygrać z Saapem co zapewne zrobi.
Nastek vs Olivia ew Minowa. Olivia musi bronić pasa w końcu. Tutaj Nastek byłby tym, który ten pas nudnemu Amerykaninowi odbierze i zmierzy się ze zwycięzcą pojedynku Pudziao/Saap czyli pewnie z tym pierwszym. Taki mini Turniej wagi ciężkiej rozłożony na 2 gale.
Mamed vs Leities Rywal absolutnie w zasięgu, jednak myślę, że najtrudniejszy z ostatnich rywali dla Mamedziaka.
Janek Błachowicz vs Atilla Vegh. Nie wchodziłbym z buta w ten rewanż z Soko. Uważam, że Soko jest mega trudnym rywalem i dla Janka bardzo trudne przetarcie. Poczekałbym na rewanż do następnej gali. Atilla to zawodnik solidny, z dobrym rekordem, w zasięgu Janka spokojnie.
Puhakka vs Held/Sajewski Grappingowo super zestawienie. Najtrudniejsi rywale dla fina na ringach KSW. Zarówno jeden jak i drugi świetni grappingowo. Chyba bardziej przekrojowy Sajewski. Chętnie zobaczyłbym jednego z tych dwóch w zestawieniu z finem.
Aslambek Saidov vs Rafał Moks Ciekawe zestawienie dla Aslambeka z utalentowanym Rafałem.
Artur Sowiński vs TBA Artur w sumie w wywiadzie już zapowiedziany i moim zdaniem na Puhhake jeszcze za wcześnie. Fajną ma stójkę i też proponowałbym jakiegoś zawodnika preferującego stójkę na rozgrzanie publiki na początku gali.
Materli z Kułakiem raczej nie zobaczymy. Pewnie nie zobaczymy też Antka z wiadomych względów.
Tyle ode mnie.