Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Dlaczego tematy o frikach nie są w dziale i frikach? @defthomas
Lil Masti to utytułowana zapaśniczka, zdobyła w-ce mistrza Polski.Dlaczego tematy o frikach nie są w dziale i frikach? @defthomas
Ale gala jest frikowa. Według Ciebie sportowa, bo lil masti i przeciwniczka?Lil Masti to utytułowana zapaśniczka, zdobyła w-ce mistrza Polski.
Taka Sygułe albo Owczarz robi na jednej gali.
Z Kowalkiewicz tez bym jej nie skreślał.
News jest o utytułowanej polskiej zapasniczce, nie widzę nic złego.Ale gala jest frikowa. Według Ciebie sportowa, bo lil masti i przeciwniczka?
Czyli krs jest frikowa ze względy na walki kapoka czy popka itd.
Pudzian jest frikiem a trenuje 10lat
Ja też się lubię czasem pośmiać i nie powiem, że nigdy nie oglądałem frikowej gali dla beki.Jebać dymy i freaków. Tylko szacunek.
A reszta newsów w tej kategorii naćpana frikami?News jest o utytułowanej polskiej zapasniczce, nie widzę nic złego.
Ja tu jestem tylko od smashowania tematu (mamy rozjebany prawie każdy normalny temat tego typu wypowiedziami, czy "dyskusjami" trolla samego z sobą z dwóch kont na kilka stron, więc dobrze teraz to wrócić , do czego mocno zachęcam.Ja też się lubię czasem pośmiać i nie powiem, że nigdy nie oglądałem frikowej gali dla beki.
Jednakkurważe, zrobiło się tego szajsu o wiele za wiele
Reszta jest w dziale frikowA reszta newsów w tej kategorii naćpana frikami?
Utytułowana:-D:-DLil Masti to utytułowana zapaśniczka, zdobyła w-ce mistrza Polski.
Taka Sygułe albo Owczarz robi na jednej gali.
Z Kowalkiewicz tez bym jej nie skreślał.
Jebać dymy i freaków. Tylko szacunek.
Na Brodnicką powinno wystarczyćUtytułowana:-D:-D
Rozdawali medale na salce gimnastycznej, a potem był poczęstunek, delicje, paluszki lajkonik i sok Caprio:-D
Dokładnie, Najman był podobno dwukrotnym wicemistrzem Polski juniorów w kick-boxingu, a nie potrafi nawet wyprowadzić low-kicka tak żeby nie zrobić sobie krzywdy więc te wszystkie amatorskie tytuły zdobywane na salach gimnastycznych przy nadzorze jakichś leśnych dziadków są mocno wątpliwe.Utytułowana:-D:-D
Rozdawali medale na salce gimnastycznej, a potem był poczęstunek, delicje, paluszki lajkonik i sok Caprio:-D
No tak. Dziś jeszcze nie było wrzucane (chyba).
Chyba zapomniałeś, że Najman to również zawodowy mistrz Europy w kicku, więc zawodowe tytuły też są mocno wątpliwe?Najman był podobno dwukrotnym wicemistrzem Polski juniorów w kick-boxingu, a nie potrafi nawet wyprowadzić low-kicka tak żeby nie zrobić sobie krzywdy więc te wszystkie amatorskie tytuły zdobywane na salach gimnastycznych przy nadzorze jakichś leśnych dziadków są mocno wątpliwe.
Zapomniałem o tym historycznym osiągnięciu i tytule po który sięgnął Marcin Najman tocząc po drodze mnóstwo rankingowych walk by w końcu dostać taka szansę.Chyba zapomniałeś, że Najman to również zawodowy mistrz Europy w kicku, więc zawodowe tytuły też są mocno wątpliwe?![]()
W dodatku zdewastował swojego przeciwnika szybciej niz pudzian MarcinaZapomniałem o tym historycznym osiągnięciu i tytule po który sięgnął Marcin Najman tocząc po drodze mnóstwo rankingowych walk by w końcu dostać taka szansę.
IMO to Ciebie powinni ograniczyć do działalności w dziale frików. LegendoReszta jest w dziale frikow
Dlaczego ? Robię wiele dobrego dla cohones.IMO to Ciebie powinni ograniczyć do działalności w dziale frików. Legendo
On zobaczył filmik jak ona siłuje się z dużym Murzynem,więc założył,że to zapasy.Utytułowana:-D:-D
W sumie i tak się wszyscy do Ciebie przyzwyczaili, niech Ci będzie, ale mam Cię na okuDlaczego ? Robię wiele dobrego dla cohones.
Podobno nawet trenerze z zagranicy wrzucają moje analizy szczękowe w translatory
Pozdro bykuW sumie i tak się wszyscy do Ciebie przyzwyczaili, niech Ci będzie, ale mam Cię na oku![]()
Pozdro, ale bez tego piwkaPozdro byku
![]()
LuzPozdro, ale bez tego piwka![]()
I bardzo pyszna kawa! Bardzo pyszna kawa! Wspaniała toaleta i wspaniałe ręczniczki z McDonalda i ten kubek żółty o! Aromat tej wiejskiej kawy!Utytułowana:-D:-D
Jom? Japierdole...to niech jom pokona w boksie, bo w mma brodniewska tez jest obecnie frikiem..... po huja tak ci celebryci pierdolą kocopoły, co ona mysli ze ja kurwa mma od boksu nie odrozniam