Pierdololo branżowych dziennikarzy

1788410280087.png

patrzcie go, jaki kurwa szwagier mostowiak, trzyma za jaja całe "ememema" :)

View attachment 157820
patrzcie go, jaki kurwa szwagier mostowiak, trzyma za jaja całe "ememema" :)
Padło pytanie o byłą żonę i proces z nią? Albo może jacy ludzie są świętymi krowami w Polskim Mma? Może dlaczego jako Komentator milczał o tym wariacie Anzor i Narkunie oraz Pudzianie, dla których klepanie nie kończy walki?
Kuźwa tych podcasterów jest w stanie zastąpić AI, ale Jurasa nie: sztuczna inteligencja nie jest taka głupia i jest za bardzo szablonowa :suchykarol:

Padło pytanie o byłą żonę i proces z nią? Albo może jacy ludzie są świętymi krowami w Polskim Mma? Może dlaczego jako Komentator milczał o tym wariacie Anzor i Narkunie oraz Pudzianie, dla których klepanie nie kończy walki?
Kuźwa tych podcasterów jest w stanie zastąpić AI, ale Jurasa nie: sztuczna inteligencja nie jest taka głupia i jest za bardzo szablonowa :suchykarol:
nie wiem, nawet nie oglądałem. Narcystyczny Mostowiak nie jest warty straty 2h. Wywiady z nim, Najmanem, Szostakiem, Płockim Barbarzyńcom itp. - od razu się nadają do śmieci.

nie wiem, nawet nie oglądałem. Narcystyczny Mostowiak nie jest warty straty 2h. Wywiady z nim, Najmanem, Szostakiem, Płockim Barbarzyńcom itp. - od razu się nadają do śmieci.
Żeby tylko, były większe pokemony... To nawet nie wiem czy to czasem nie jest kolejny agencyjny podcaster: wywiady do dupy, bez większej treści, ale reklam i linki afiliacyjne -no widać, że ktoś ogarniający YouTube wie jak to robić. Już nawet ten Żurnalista jest lepszy, bo jakiś tam warsztat dziennikarski ma, chociaż kawał z niego Janusza...

W ogóle co to za tekst, że ktoś zbiera na innych kwity. To co on kurwa jest kryminalistą robiącym sobie polisę ubezpieczeniową czy chce powiedzieć pośrednio, że MMA to bandyckie środowisko? :korwinlaugh:

Od czasów króla Artura walki karłowatych były dla beki. Walczyli o jedzenie i to się nie zmienia . Kogo nie cieszy jak się przewracają śmiesznie niech pierwszy poruszy napletkiem :lol:
Gdzieś widziałem fragment na YouTube karły vs dzieci i karły vs kobiety z konkurencjami wytrzymałościowymi i siłowymi. Nie obejrzałem bo rozkminiam czy wygrają z dziećmi (12 latkowie chyba), bo z kobietami to pewnie tak.

Back