Pierdololo branżowych dziennikarzy

Gacie kurwa pelne na to pytanie.
Juz porownywanie do Polakow w UK, gdzie Rzym a gdzie Krym.
Angole juz publicznie mowia (a oni sa naprawde cos), ze polscy mezczyzni to nie sa pizdy palcem robieni. Ilu Angoli ma polskie kobiety to glowa mala.
Religia w naszych krajach odgrywa coraz mniejsza role, a i tak jest oba narody sa chrzescijanskie. A w Czeczenii najpierw jest Allah, potem Putin, a potem Kadyrow. Jak takie trio ci mowi jak masz w zyciu robic i myslec to pozdro.
Durniat, zacznij robic jakies cwiczenia na miesnie plecow masz slaby kregoslup (i mostek). Moze sie jeszcze wyprostujesz i bedziesz mial postawe mezczyzny, ale watpie.
Na miesnie bebzuna i podgardla

Ten cały Janeczek to jest miękką fajką chyba robiony. Najbardziej bezpłciowy Polski zawodnik, podnóżek rosyjskich parchów bo inaczej tego nie można nazwać po zdradzie przyjaciela jakim dla niego był Jocz.

Dawno już nie słuchałem jego lajwów zwłaszcza jak zaczął nas fest oczerniać, dlatego nie wiedziałem o kompletnym zakazie.
Już kurwa zaczynasz?

W tym co Krecik napisał jest w sumie całkiem sporo sensu
:beczka:

Co do Czeczeńskich jeszcze parchów - zabronili przychodzić Jarowi i temu drugiemu nygusowi z MYMMA do WCA i przeprowadzać wywiadów z zawodnikami tego klubu.

Mówił na którymś programie live, że mają zakaz wjazdu do WCA + nie mógł zrobić wywiadu z Jankiem, bo rzekomo Arbi zakazał.

Nie ma nikogo kto ma większy kompleks Cohones niż niejaki jaro z mymma.

A w Czeczenii najpierw jest Allah, potem Putin, a potem Kadyrow. Jak takie trio ci mowi jak masz w zyciu robic i myslec to pozdro.
Akurat „nasi” Czeczeni są raczej antykadyrowscy i antyputinowscy, a przynajmniej tak twierdzą (co nie przeszkadzało im kurwa wpuścić kadyrowskiego psa Cipajewa do siebie do klubu).

Jak dla mnie to w całej tej sytuacji najbardziej żenująca i trochę zastanawiająca jest postawa „prawilniaków” - Janek, Juras, Daniel - którzy tak dali sobie wejść na łeb Czeczenom.

A imigrantami robiącymi najwięcej syfu w Polsce chyba nadal są Gruzini.

Akurat „nasi” Czeczeni są raczej antykadyrowscy i antyputinowscy, a przynajmniej tak twierdzą (co nie przeszkadzało im kurwa wpuścić kadyrowskiego psa Cipajewa do siebie do klubu).

Jak dla mnie to w całej tej sytuacji najbardziej żenująca i trochę zastanawiająca jest postawa „prawilniaków” - Janek, Juras, Daniel - którzy tak dali sobie wejść na łeb Czeczenom.

Jedyne za co ich szanuje to ze przynajmniej na obrazku bardzo sie wspieraja.
My to sie nawet na obrazku nie wspieramy.
Jakby mieli kurwa godnosc to by sie warszawfka zebrala i otworzyla swoj POLSKI klub. Z ich rozpoznawaloscia to pewnie znalezienie inwestora to nie bylby jakis duzy problem.
Ale jak im pasuje trenowac i zyc pod batem Czeczenow to spoko. Mamy wolnosc wyboru.

Jedyne za co ich szanuje to ze przynajmniej na obrazku bardzo sie wspieraja.
My to sie nawet na obrazku nie wspieramy.
Jakby mieli kurwa godnosc to by sie warszawfka zebrala i otworzyla swoj POLSKI klub. Z ich rozpoznawaloscia to pewnie znalezienie inwestora to nie bylby jakis duzy problem.
Ale jak im pasuje trenowac i zyc pod batem Czeczenow to spoko. Mamy wolnosc wyboru.
Ale zrobili tak przecież, Jocz z Gutowskim i Fabińskim;)

Ale zrobili tak przecież, Jocz z Gutowskim i Fabińskim;)
No i po czasie wychodzi kto wygrał na rozstaniu.

Jocz ma całkiem fajny klub, z zawodnikami, którzy odnoszą sukcesy.

WCA ostatnimi czasy wszystko na pizdę + patusy z frików + czeczeńsko-kadyrowskie parchy się przewijają.

No i po czasie wychodzi kto wygrał na rozstaniu.

Jocz ma całkiem fajny klub, z zawodnikami, którzy odnoszą sukcesy.

WCA ostatnimi czasy wszystko na pizdę + patusy z frików + czeczeńsko-kadyrowskie parchy się przewijają.
No dokładnie. A w wca zostali tylko ci którym tam wygodnie typu Strus, Daniel no i właśnie Janeczek.

PS: no i sobie jeszcze współpracują z Uniqiem, po czasie to dla ekipy "odchodzącej" wyszły same plusy.

Antykadyrowcem jest Fedor, który jasno gadał co o nim myśli w Rosji.
Mamed w organizacji Kadyrowa, który jest przez wielu w Czeczeni uważany za zdrajcę, jego ojciec też - to jest kpina z logiki.
A polscy kibole czy prawilniacy bojacy się, że Czeczeni ich wywalą z WCA: no niektórzy charakter pokazują tylko w klatce jak to mówił Dana White...

Turski to ta grupa co najbardziej śmieszy mnie w MMA.

Freakowe konferencje- patologia

Sportowa konferencja- nuda, badziewie.

Zawsze się zastanawiam czego tacy ludzie chcą.

Skoro jedno i drugie do bani.

Jeszcze wracając do wypowiedzi Turskiego, że nudna konfa Oktagonu to gówno pomysł. Śmieszy mnie to, bo jak ktoś śledzi friki to wie, że 90 procent paneli Fame niczym się strasznie nie różni od KSW i UFC, ale o tym Maciej nigdy nie napisze. :beczka:

PS- jak on się raptem ostro rzuca na sportowe konfy.:jjsmile:

MASZ BANA HEJTERZE JEBANY!

Screenshot_2026-04-16-13-33-58-475_com.android.chrome.jpg

Back