Dawid _Ozdoba-Legenda
UFC Middleweight
Maciuś w objęciach.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
2.5 godziny dla prawdziwych fanów.
Ciekawe pytanie od prowadzących podcast.
Odnośnie świętych krów z Czeczeni:Ale prowadzący na plus bo dobrze tam drążą i cisną.
Odnośnie świętych krów z Czeczeni:
Anzor uderza zawodnika po walce na Ksw,
Na FameMma atakuje ratowników medycznych za co powinien ścieżkę zdrowia na komendzie.
Boże gdyby to zrobił Najman to byłoby...
Tymczasem: komentatorzy cicho, środowisko cicho, dzienikarze wyglądają jakby się go bali.
BTW z prehistorii: Mamed obrażający się na mmarocks to też temat rzeka xd
Straszna patola, nawet nie wiem czy dużo tych
Ogólnie to pierwsza zaraza ktorą wpuściliśmy na długo przed upaincami. Oni już robili rozpierdol i niczego się nie nauczyliśmy.czeczeńskich zawodników to czasem nie większa patola niż Popek i Magical razem wzięci.
Edit: jest taki stary pocisk, że w Polsce uczą w szkołach, że Ziemia kręci się w okół słońca, a w Czexzeni, że cały świat się kręci dookoła nich.
Na początku XXI wieku jeszcze mieliśmy tyle szczęścia, że dużo towarzystwa poszło na Zachód, bo lepszy socjal plus wtedy Polska była dużo biedniejszym krajem.Ogólnie to pierwsza zaraza ktorą wpuściliśmy na długo przed upaincami. Oni już robili rozpierdol i niczego się nie nauczyliśmy.
Polecę klasykiem:@DominkDurniat robi takie szpagaty że chyba coś mu pęknie od tego wybielania czeczeńskich wojowników.

To WCA to w ogóle jak się mocniej temu przyjrzeć to bardziej szkodliwe od Miras, który może jest kiczowaty, ale nie tak szkodliwy...Co do Czeczeńskich jeszcze parchów - zabronili przychodzić Jarowi i temu drugiemu nygusowi z MYMMA do WCA i przeprowadzać wywiadów z zawodnikami tego klubu.
Skąd info? Bo że ruscu sapali do piwniczaka to wiem, ale ze młodego też zbanowali to nie wiedziałem.Co do Czeczeńskich jeszcze parchów - zabronili przychodzić Jarowi i temu drugiemu nygusowi z MYMMA do WCA i przeprowadzać wywiadów z zawodnikami tego klubu.
Mówił na którymś programie live, że mają zakaz wjazdu do WCA + nie mógł zrobić wywiadu z Jankiem, bo rzekomo Arbi zakazał.Skąd info? Bo że ruscu sapali do piwniczaka to wiem, ale ze młodego też zbanowali to nie wiedziałem.
Ten cały Janeczek to jest miękką fajką chyba robiony. Najbardziej bezpłciowy Polski zawodnik, podnóżek rosyjskich parchów bo inaczej tego nie można nazwać po zdradzie przyjaciela jakim dla niego był Jocz.Mówił na którymś programie live, że mają zakaz wjazdu do WCA + nie mógł zrobić wywiadu z Jankiem, bo rzekomo Arbi zakazał.
Już kurwa zaczynasz?Ten cały Janeczek to jest miękką fajką chyba robiony. Najbardziej bezpłciowy Polski zawodnik, podnóżek rosyjskich parchów bo inaczej tego nie można nazwać po zdradzie przyjaciela jakim dla niego był Jocz.
Już kurwa zaczynasz?
Ale chyba nadal nie lubi Janka xDPodobno już nie jest w armii krecików.
Obecne Jeżyce to już nie są tamte Jeżyce.nie poradził sobie z presją
A tam nie lubi, piszę o nim fakty, po prostuAle chyba nadal nie lubi Janka xD

Ciężko jest dźwigać dodatkowy krzyżZdezerterował z armii bo nie poradził sobie z presją, dziwnym trafem jak dołączył to miał codziennie imby, poprostu chłopak nie wytrzymał, nie mam mu tego za złe.

a Durniat sam się złapał na tym, że samemu sobie zaprzecza 
Błachowicz jest specyficzny, ale trzeba przyznać, że mimo mistrzostwa UFC nie odleciał tak Mamed po mistrzostwie KSWA tam nie lubi, piszę o nim fakty, po prostu![]()

Durniat upada po raz kolejny:
Boże w końcu ktoś nazwał Mameda płatkiem śniegua Durniat sam się złapał na tym, że samemu sobie zaprzecza
Błachowicz jest specyficzny, ale trzeba przyznać, że mimo mistrzostwa UFC nie odleciał tak Mamed po mistrzostwie KSW![]()
Chłop miał wyraz twarzy człowieka niezbytnio wierzącego w to co mówi. Pomyślał, że to będzie kolejny wywiad u ludzi bojących się zadawać pytania.Nie dość że debil to jeszcze lewak. Choć w sumie to to samo.
Poprawiłem trochę żeby było bardziej zgodnie z prawdą. Natomiast szczególnie bym tego nie roztrząsał bo dla niego to norma.Chłop miał wyraz twarzy człowieka niezbyt wiedzącego co mówi.