Pierdololo branżowych dziennikarzy

Maciuś w objęciach.

39ccc216562a7e4586bf3e9297867b53f1a81788f8474304e45600f108ef3c23.png

Ciekawe pytanie od prowadzących podcast.

Gacie kurwa pelne na to pytanie.
Juz porownywanie do Polakow w UK, gdzie Rzym a gdzie Krym.
Angole juz publicznie mowia (a oni sa naprawde cos), ze polscy mezczyzni to nie sa pizdy palcem robieni. Ilu Angoli ma polskie kobiety to glowa mala.
Religia w naszych krajach odgrywa coraz mniejsza role, a i tak jest oba narody sa chrzescijanskie. A w Czeczenii najpierw jest Allah, potem Putin, a potem Kadyrow. Jak takie trio ci mowi jak masz w zyciu robic i myslec to pozdro.
Durniat, zacznij robic jakies cwiczenia na miesnie plecow masz slaby kregoslup (i mostek). Moze sie jeszcze wyprostujesz i bedziesz mial postawe mezczyzny, ale watpie.

Ale prowadzący na plus bo dobrze tam drążą i cisną.
Odnośnie świętych krów z Czeczeni:
Anzor uderza zawodnika po walce na Ksw,
Na FameMma atakuje ratowników medycznych za co powinien ścieżkę zdrowia na komendzie.
Boże gdyby to zrobił Najman to byłoby...
Tymczasem: komentatorzy cicho, środowisko cicho, dzienikarze wyglądają jakby się go bali.
BTW z prehistorii: Mamed obrażający się na mmarocks to też temat rzeka xd
Straszna patola, nawet nie wiem czy dużo tych czeczeńskich zawodników to czasem nie większa patola niż Popek i Magical razem wzięci.
Edit: jest taki stary pocisk, że w Polsce uczą w szkołach, że Ziemia kręci się w okół słońca, a w Czexzeni, że cały świat się kręci dookoła nich.

Odnośnie świętych krów z Czeczeni:
Anzor uderza zawodnika po walce na Ksw,
Na FameMma atakuje ratowników medycznych za co powinien ścieżkę zdrowia na komendzie.
Boże gdyby to zrobił Najman to byłoby...
Tymczasem: komentatorzy cicho, środowisko cicho, dzienikarze wyglądają jakby się go bali.
BTW z prehistorii: Mamed obrażający się na mmarocks to też temat rzeka xd
Straszna patola, nawet nie wiem czy dużo tych
czeczeńskich zawodników to czasem nie większa patola niż Popek i Magical razem wzięci.
Edit: jest taki stary pocisk, że w Polsce uczą w szkołach, że Ziemia kręci się w okół słońca, a w Czexzeni, że cały świat się kręci dookoła nich.
Ogólnie to pierwsza zaraza ktorą wpuściliśmy na długo przed upaincami. Oni już robili rozpierdol i niczego się nie nauczyliśmy.

Ogólnie to pierwsza zaraza ktorą wpuściliśmy na długo przed upaincami. Oni już robili rozpierdol i niczego się nie nauczyliśmy.
Na początku XXI wieku jeszcze mieliśmy tyle szczęścia, że dużo towarzystwa poszło na Zachód, bo lepszy socjal plus wtedy Polska była dużo biedniejszym krajem.

@DominkDurniat robi takie szpagaty że chyba coś mu pęknie od tego wybielania czeczeńskich wojowników.
Polecę klasykiem:

Chłop jest jeśli dobrze pamiętam polonistą, a tylko na takie fikołki retoryczne go stać. Widać, że chłop się męczył odpowiadając na to pytanie...
Kurczę chociaż jeśli nie zarabia w KSW kilkunastu tysięcy netto i tak się ośmiesza: można współczuć :siuu:
Sam jestem ciekawy jakie fiłkołki wymyśliłby Kawulski.
Ah, może się boją, że obrażalski Mamed zawinąłby się z KSW, gdyby zrobili porządek z patusami. Kurwa to zestawienie jego wypowiedzi jest mistrzowskie: Różal jest taki wrażliwy, ale Mamed to rozwala skale. Jeszcze to frajerstwo z obaleniem Adamka: wielu bokserów puściłoby mu wiązankę za to, dziwię się, że Adamek był taki spokojny. W ogóle to jak chłop lubi faulować jak ma kłopoty. Pamiętacie jego walkę z Sakuraiem? Japończyk przez niego mógł być bezpłodny :korwinlaugh::siuu:

Może to nie o dziennikarzach ale o pseudo menedżerze smieciu botkowskim, ogólnie wątek jest ciekawy bo on wielu frików próbował kręcić na siano bo mu się wydaje że zlotą kure za jaja złapał.

Co do Czeczeńskich jeszcze parchów - zabronili przychodzić Jarowi i temu drugiemu nygusowi z MYMMA do WCA i przeprowadzać wywiadów z zawodnikami tego klubu.
To WCA to w ogóle jak się mocniej temu przyjrzeć to bardziej szkodliwe od Miras, który może jest kiczowaty, ale nie tak szkodliwy...

Co do Czeczeńskich jeszcze parchów - zabronili przychodzić Jarowi i temu drugiemu nygusowi z MYMMA do WCA i przeprowadzać wywiadów z zawodnikami tego klubu.
Skąd info? Bo że ruscu sapali do piwniczaka to wiem, ale ze młodego też zbanowali to nie wiedziałem.

Mówił na którymś programie live, że mają zakaz wjazdu do WCA + nie mógł zrobić wywiadu z Jankiem, bo rzekomo Arbi zakazał.
Ten cały Janeczek to jest miękką fajką chyba robiony. Najbardziej bezpłciowy Polski zawodnik, podnóżek rosyjskich parchów bo inaczej tego nie można nazwać po zdradzie przyjaciela jakim dla niego był Jocz.

Dawno już nie słuchałem jego lajwów zwłaszcza jak zaczął nas fest oczerniać, dlatego nie wiedziałem o kompletnym zakazie.

Podobno już nie jest w armii krecików.
Ale chyba nadal nie lubi Janka xD

Zdezerterował z armii bo nie poradził sobie z presją, dziwnym trafem jak dołączył to miał codziennie imby, poprostu chłopak nie wytrzymał, nie mam mu tego za złe.

Nie dość że debil to jeszcze lewak. Choć w sumie to to samo.
Chłop miał wyraz twarzy człowieka niezbytnio wierzącego w to co mówi. Pomyślał, że to będzie kolejny wywiad u ludzi bojących się zadawać pytania.
Ah, że Mamed nie poszedł do Ufc i Sonnen nie miał okazji przetestować swojego trash talkingu na Czeczenie...

Back