Gaara
UFC Heavyweight
Ten wąs niejedną dupą trząsłAlbo Marcoń trafił w czuły punkt ;>
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Ten wąs niejedną dupą trząsłAlbo Marcoń trafił w czuły punkt ;>
Jesteś wikarym z Wilkowyj?A skąd ten 125 letni Marcon to wie ?? Lizał mu dupę ?!? Dla kolegi pytam z plebani !!!
Miał być pocisk po Hienie, a wyszedł dokument.No z tym rimmingiem.
Turski wygląda na fana lizania dupska i golden showera
Siódmy krąg piekła. Cyrk i jego hejterzy.To jakieś nowe uniwersum patostrimerskie?![]()
Martin wywiadów nie udziela, z Wojkiem kosa, więc Jaru zaczął kąsać KSW.
Widziałem pod ostatnim wywiadem Oskara z Wojkiem, że dostawał pociski o toMałolata wyśle Wielki Charakterniak z piwnicy.

Kto wie ocb??
I bardzo dobrze co mu będą lamusy na garba właziłyWojsio agresywnie, chyba Pudzian mu cykl rozpisal
Kto wie ocb??
Kto wie ocb??
Przeciez wiemTo nie konto Glizdogona.
Jaru będzie grzał temat.

Nie no ja też go obrażam, cwela.Co ciekawe to on obraża nas, a nie my jego.
Turskiemu coraz bardziej udzielają się konferencje Famemma.
Ja tam go obrażam: chuj w dupę kasztanowiTo nie konto Wojka. Tego Jara to ja nie trawie. Gość nas wiele razy obrażał. Kiedyś na tym swoim lajwie nazwał nas bandą nieudaczników. Co ciekawe to on obraża nas, a nie my jego.
Dokładnie. Turski to jest klasyczny przykład człowieka co za pieniądze/poklask ludzi zjadłby własne gówno. To jest ten typ człowieka, co podczas drugiej wojny światowej sprzedałby swoich i to nie dlatego żeby chronić siebie, rodzinę, bliskich tylko dlatego żeby się przypodobać i przykleić.On cos mowi o hipokryzji? Niech mu wysla ten filmik co tu kiedys ktos juz wstawil jak w tym kanale sportowym siedzial chyba z tym Golą i Boxdelem mowiac do nich cos o gownie zawinietym w sreberku i chodzilo mu o tą ich organizacje. A za jakis czas typ dla nich zaczal pracowac i byc ich najwiekszym obroncą
Czyli dziwkaDokładnie. Turski to jest klasyczny przykład człowieka co za pieniądze/poklask ludzi zjadłby własne gówno. To jest ten typ człowieka, co podczas drugiej wojny światowej sprzedałby swoich i to nie dlatego żeby chronić siebie, rodzinę, bliskich tylko dlatego żeby się przypodobać i przykleić.