Apollo
Shark Fights Lightweight
Nie da się obejrzeć tych dwóch sekund bez ciarek żenady nieprzyjemnie rozpływających się po ciele. Idę pobiegać, bo inaczej tego nie rozchodzę.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Punkt widzenia zmienia się wraz ze zmianą punktu siedzenia. I mam wrażenie, że wszystkich tych naszych portali "branżowych" dotyczy ;)Nie da się obejrzeć tych dwóch sekund bez ciarek żenady nieprzyjemnie rozpływających się po ciele. Idę pobiegać, bo inaczej tego nie rozchodzę.

Kłopoty KSW?
Przecież tutaj akurat, to łysy łeb ma ciągle jakiś ból dupy.Kurwa wąsatemu należy się jeden ostrzegawczy bo po drugim już nie wstanie
Bosacki jak zwykle się przypierdala do Maciusia.
Tuskiemu do klakiera KSW to raczej daleko. Często wrzuca szpilki w stronę KSW, wydaje mi się, że nawet nieco więcej od momentu podziękowania Maćkowi za komentowanie gal.Musi być naprawdę źle skoro taki klakier jak Turski nadaje negatywny tekst między wierszami. Canal+ to była ich ostatnia poważna opcja na polskim rynku, a ponieważ decyzje zapadają we Francji żadne mydlenie oczu kelnerów nie przejdzie na dłuższą metę. No i nie wiadomo jaka jest klauzula wyjścia z kontraktu, którą C+ na pewno wpisało. To już nie eldorado Viaplay, które przepłacało za wszystko jak leci.
Jak kiedykolwiek to widzę lub widzę jak pisze, że nigdy freaków nie sędziował i nie będzie i nie ma z nimi nic do czynienia i tak dalej to od razu widzę co-main eventy Slugfest 10 i 12 przed oczamiBosacki to, też dobry gagatek. Gada na friki
Ja to.Jak kiedykolwiek to widzę lub widzę jak pisze, że nigdy freaków nie sędziował i nie będzie i nie ma z nimi nic do czynienia i tak dalej to od razu widzę co-main eventy Slugfest 10 i 12 przed oczami

, wypadł przed samym gwizdkiem bo liczył że przełożą walkę a nie że ktoś wskoczy w tak krótkim czasie, ja tak to widzę.
Na poważnie liczył że przełożą i za miesiąc albo dwa zawalczą, a tu się znalazło zastępstwo w postaci Pieniążka i się Armani zdziwił bo Islam po walce będzie pauzował pół roku jak to ma w zwyczaju.
Śmierdzący ruch kurwa i tyle.

Takiego mocnego kolabo się nie spodziewałem xD![]()
Wychodowac sadło na wegejskiej diecie to chyba nie mały wyczyn? Szanuj, nie szkaluj.Wegej to chyba wpadł do ula z kąsającymi kebabami O.o
Tym sposobem to się szybciej dorobi pozwu za kradzież własności intelektualnej, a nie sponsorów. Co za gnida..@AldoRaine
Chłop nawet nie ma swojego zdania tylko musi kraść opinie innych, ta redakcja się nie doczołga do pierwszego zakrętu![]()
mymma.pl