Pierdololo branżowych dziennikarzy

Co to znaczy? Możesz coś więcej napisać? :lol:
Jak o Tomka chodzi, a nie orientację Turskiego to on był kiedyś trenerem kickboxingu i nie pamiętam już z kim to był wywiad, ale jednego z zawodników z WCA chyba nawet trenował (wiem, nie jest to aktualnie żadna nobilitacja ^^) czy tam był w jego cornerze na jakichś zagranicznych walkach, więc w najgorszym wypadku to taki odpowiednik Szamanki zanim to było modne, a w najlepszym rzeczywiście zna się na rzeczy :fjedzia:

@zielony666 dawka linka do nowego profilu redakcji na tt, bo poprzedni widzę nieaktywny, a nie chce przegapić twoich potyczek słownych i konfrontacji z pewnym redaktorem.

Swoją drogą dlaczego z tego co czytam to każdy z nim jedzie? Geneza? Przyznam że może jeden jego wywiad obejrzałem no i średnio mi się słuchało więc olałem jego kanał i wywiady.

Nie znam w ogóle typa ale na moje oko trafia w samą dziesiątkę. Teraz pora na oświadczenie ze strony cyrku.
1736610534784.jpeg

O kurwa, typ prosi o pytania do wegeja na wywiad, kolo mu zadaje pytanie a ten...... Zgłasza komentarz :juanlaugh:

View attachment 119011
O chuj xD kiedyś byłem członkiem ekipy PF, jeszcze jak pakieta była fajna i ludzie ogarnięci.
Na przykład trybuna ludu u Jareckiego o tyle fajna że czasem pytania są z dupy ale to daje większy wgląd w zawodników, i niektórzy fajnie potrafią wybrnąć.

Back