Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Po prostu chłop trenuje od lat, starczy na bezdomnegoCo to znaczy? Możesz coś więcej napisać?![]()

Nie wyszedł na pole.Skąd taki hejt na Olkiewicza?
Bo chujowo kablówki montowałSkąd taki hejt na Olkiewicza?
Dlatego, ze to jest przygłup, karierowicz i lizodup KSW.Skąd taki hejt na Olkiewicza?
Dlatego, ze to jest przygłup, karierowicz i lizodup KSW.
Jak o Tomka chodzi, a nie orientację Turskiego to on był kiedyś trenerem kickboxingu i nie pamiętam już z kim to był wywiad, ale jednego z zawodników z WCA chyba nawet trenował (wiem, nie jest to aktualnie żadna nobilitacja ^^) czy tam był w jego cornerze na jakichś zagranicznych walkach, więc w najgorszym wypadku to taki odpowiednik Szamanki zanim to było modne, a w najlepszym rzeczywiście zna się na rzeczyCo to znaczy? Możesz coś więcej napisać?![]()

A to zielony nie jest czasem gangsterem?przecież on robi dziecko temu zielonemu pizdusiowi w pierwszej rundzie
Bo na każdym kroku chapie z kulami Włodarzom.Skąd taki hejt na Olkiewicza?

Kto to w ogóle jest ?? Sorry ale nie siedzę yt i pilskich pismaków bo szkoda mi oczu na czytanie błędów.Skąd taki hejt na Olkiewicza?
Dobrze, że palców nie szkodaKto to w ogóle jest ?? Sorry ale nie siedzę yt i pilskich pismaków bo szkoda mi oczu na czytanie błędów.

Właśnie szkoda , nie na widzę pisać na tych dotykowych badziewiach zwanych telefonami .Dobrze, że palców nie szkoda
![]()
NiedomarasWłaśnie szkoda , nie na widzę pisać na tych dotykowych badziewiach zwanych telefonami .
Przepraszam za literówki
Majewski ostro o KSW.
Nie znam w ogóle typa ale na moje oko trafia w samą dziesiątkę. Teraz pora na oświadczenie ze strony cyrku.
Nowy, przyszły zawodnik sportów walki.Nie znam w ogóle typa
No niby ma rację tylko że oni sami, ci ludzie co razem na galach wpierdalali catering w media roomie do tego doprowadzili i nie widzieli problemu nim nie dotknęło to ich samych ;)Nie znam w ogóle typa ale na moje oko trafia w samą dziesiątkę. Teraz pora na oświadczenie ze strony cyrku.
O kurwa, typ prosi o pytania do wegeja na wywiad, kolo mu zadaje pytanie a ten...... Zgłasza komentarz
View attachment 119011

To akurat oleś, i chyba zaczynam rozumieć nastawienie ludzi na tt do niego.@zielony666redakcja z multikonta![]()
Nie no, chłop jest jakiś opóźniony i nie ma co się śmiać.To akurat oleś, i chyba zaczynam rozumieć nastawienie ludzi na tt do niego.
Nie wiem, kiedyś próbowałem na jego profilu poczytać odpowiedzi o co tam z nim chodzi ale się bardzo zmęczyłem czytając jego posty i odpuściłem.Nie no, chłop jest jakiś opóźniony i nie ma co się śmiać.
O chuj xD kiedyś byłem członkiem ekipy PF, jeszcze jak pakieta była fajna i ludzie ogarnięci.O kurwa, typ prosi o pytania do wegeja na wywiad, kolo mu zadaje pytanie a ten...... Zgłasza komentarz
View attachment 119011
75% tych "dziennikarzy" jest i tu WOŚP powinien zorganizować dedykowaną edycję dla nich.Nie no, chłop jest jakiś opóźniony i nie ma co się śmiać.
75% tych "dziennikarzy" jest i tu WOŚP powinien zorganizować dedykowaną edycję dla nich.