Pierdololo branżowych dziennikarzy

Nie do niego tak, kurwa nie do niego! A wódeczka ma być zimna i gęsta :lol:

GK03XliWoAApfF1

Jaru postanowił zabić całkowicie swój kanał mymma wpuszczając tego małolata bez dowodu osobistego i pojęcia treningowego, z doświadczeniem w temacie nawet stricte fanowskim, którego nikt na Cohones kto siedzi w temacie dłużej niż 2 lata mu nie pozazdrości? To już lepiej jakby go zabił własnoręcznie i odpalał te swoje lajwy raz w miesiącu ;).
Ja nie wiem, on myśli że kto będzie tego słuchał, do kogo ma to trafiać? Czas na naukę jest w szkole, mojego czasu na swoją naukę napewno marnować małolacik nie będzie, Jaru chce mu pomóc chyba w karierze ale efekt będzie odwrotny bo widziałem w komentarzach że chłopak już jakąś grupkę hejterów zebrał, niezły plecak na start.

To jeszcze nic. Ja jak byłem mały to mnie ciocia musiała urodzić, bo mama była w pracy.
Później nie było lepiej. Legendarny gruz którzy wszyscy jedli na śniadanie, to ja miałem tylko na święta.
Moimi najlepszymi zabawkami były butelki po wódce. Jak podrosłem to już było łatwiej. Dorabiałem sobie sprzedając wodę z hydrantu gogusiom dowożonych przez tatusiów, często mundurowych.
Za zarobione pieniądze kupiłem prawo jazdy. Na auto nie starczyło, to ukradem.
Tak właśnie poznałem Prawo Szosy. Nie ulicy, bo w mojej wiosce nie ma ulic, tylko jedna szosa przez środek wiochy. Nie przeszkadzało mi to to łyknąć prawdziwej gangsterki i jak mówi pewien Były Prezes, zostałem Prawdziwnym Ulicznikiem. Zaznałem smaku dilerki - z braku laku, tarłem kredę podjebaną że szkoły i sprzedawałem jako Koks-I-tu-pojebało-mi-się-miało-być-z-Kolumbii-a-było-z- Kolorado. I tak, grosz do grosza-będzie kokosza, ziarnko do ziarnka-zbierze się miarka, dycha do dychy-brzęczą kielichy, uzbieram na 3 kawalerki. Oczywiście pomógł mi tata, który każe się nazywać wujkiem, choć inni mówią na niego Ojcze. On też nie ma łatwo, bo pracuje głównie w niedzielę...

To jeszcze nic. Ja jak byłem mały to mnie ciocia musiała urodzić, bo mama była w pracy.
Później nie było lepiej. Legendarny gruz którzy wszyscy jedli na śniadanie, to ja miałem tylko na święta.
Moimi najlepszymi zabawkami były butelki po wódce. Jak podrosłem to już było łatwiej. Dorabiałem sobie sprzedając wodę z hydrantu gogusiom dowożonych przez tatusiów, często mundurowych.
Za zarobione pieniądze kupiłem prawo jazdy. Na auto nie starczyło, to ukradem.
Tak właśnie poznałem Prawo Szosy. Nie ulicy, bo w mojej wiosce nie ma ulic, tylko jedna szosa przez środek wiochy. Nie przeszkadzało mi to to łyknąć prawdziwej gangsterki i jak mówi pewien Były Prezes, zostałem Prawdziwnym Ulicznikiem. Zaznałem smaku dilerki - z braku laku, tarłem kredę podjebaną że szkoły i sprzedawałem jako Koks-I-tu-pojebało-mi-się-miało-być-z-Kolumbii-a-było-z- Kolorado. I tak, grosz do grosza-będzie kokosza, ziarnko do ziarnka-zbierze się miarka, dycha do dychy-brzęczą kielichy, uzbieram na 3 kawalerki. Oczywiście pomógł mi tata, który każe się nazywać wujkiem, choć inni mówią na niego Ojcze. On też nie ma łatwo, bo pracuje głównie w niedzielę...
Ja jestem debil ale czy z tą pracą w niedzielę może chodzić o księdza ?!?

Jaru jak zwykle te same oklepane pytania. Przy KSW 100 nawet nie poruszył tematu jak to jest, że ludzie zapłacili za rok z góry za viaplay z myślą o tej gali, a teraz jednak nie będzie tam dostępna. Pół godziny oklepanych tematów. Widać było, że pytania były wysyłane do Woja i ocenzurowane. Jedynie pan włodarz sam się zaorał, twierdząc że Owczarzowa została usunięta z rankingu kobiet. Jaru nieśmiało zwraca uwagę, że przecież żadnego rankingu nie ma. Tutaj Lewandowski mógł wybrnąć i powiedzieć, że z listy zawodniczej albo coś takiego. Jednak wspaniałomyślnie mówi, że sprawdzał po Fame i jest ranking. Jaru mina mocno zdziwiona, a Lewy go namawia, wręcz nakazuje, żeby sprawdził w Laptopie. Ten wchodzi na stronę i chuj... Rankingi wrócą wkrótce :lol: Od 25:00

Jaru jak zwykle te same oklepane pytania. Przy KSW 100 nawet nie poruszył tematu jak to jest, że ludzie zapłacili za rok z góry za viaplay z myślą o tej gali, a teraz jednak nie będzie tam dostępna. Pół godziny oklepanych tematów. Widać było, że pytania były wysyłane do Woja i ocenzurowane. Jedynie pan włodarz sam się zaorał, twierdząc że Owczarzowa została usunięta z rankingu kobiet. Jaru nieśmiało zwraca uwagę, że przecież żadnego rankingu nie ma. Tutaj Lewandowski mógł wybrnąć i powiedzieć, że z listy zawodniczej albo coś takiego. Jednak wspaniałomyślnie mówi, że sprawdzał po Fame i jest ranking. Jaru mina mocno zdziwiona, a Lewy go namawia, wręcz nakazuje, żeby sprawdził w Laptopie. Ten wchodzi na stronę i chuj... Rankingi wrócą wkrótce :lol: Od 25:00

Od 25min :jarolaugh:

Lewy: "Ranking na bank był"
:facepalm: :confused: :juanlaugh:
No oczywiście od 1,5 roku jestem na Cohones i taki sam news widnieje...
Screenshot_2024-09-08-14-03-04-447~2.jpg

O jakim on teraz rankingu mówi... jak aktualnie jest tam 8 kobiet w 2 wagach i z Owczarz wyleciała też Juśkiewicz, która nie walczyła od 3 lat gdy pokonała Owcę.
Screenshot_2024-09-08-14-04-26-667~2.jpg

A niedawno (28.08) gdy robiłem
Zawodniczki KSW: (w rankingu FightMatrix) to było ich jeszcze 15!!!
Zawodniczki KSW: (w rankingu FightMatrix)

✓ Mafalda Carmona (POR) (-57 kg) ? lat
(7-2 MMA) (1-0 KSW) (#N/A) FM

✓ Adrianna Kreft (-57 kg) 32 lata
(5-2 MMA) (2-2 KSW) ostatnio 0-2... (#64.) FM 07.23 r

✓ Flore Hani (-57 kg) 38 lat!
(7-4 MMA) (1-0 KSW) (#92.) FM
ostatnio dostała KO1 na Hexagon MMA

✓ Sandra Succar (LIB) (-57 kg) 25 lat
(4-1 MMA) (1-1 KSW) ostatnio L... (#95.) FM

✓ Emilia Czerwińska (-57 kg) 34 lata
(3-1 MMA) (3-1 KSW) (#74.) FM

✓ Wiktoria Czyżewska (-57 kg) 20 lat
(4-1 MMA) (3-1 KSW) (#96.) FM

✓ Karolina Owczarz (-57 kg) 31 lat
(5-3 MMA) (5-3 KSW) ostatnio L... (#93.) FM 04.23 r

✓ Natalia Baczyńska (-57 kg) 29 lat
(7-4 MMA) (1-3 KSW) (#78.) FM 01.22 r

✓ Petra Částková (CZE) (-57 kg) 43 lata!
(6-7 MMA) (0-3 KSW) (#N/A) FM

✓ Erianny Castaneda (VEN) (-57 kg) ? lat
(4-5 MMA) (0-1 KSW) (#N/A) FM
-------------------------------------------------------
✓ Maria Silva (BRA) (-52 kg) 29 lat
(11-1 MMA) (3-0 KSW) (#23.) FM*

✓ Yasmin Guimarães (BRA) (-52 kg) 29 lat
(8-1 MMA) (2-0 KSW) (#22.) FM

✓ Ewelina Woźniak (-52 kg) 31 lat
(8-3 MMA) (1-1 KSW) ostatnio L... (#44.) FM

✓ Aleksandra Toncheva (BUL) (-52 kg) 33 lata
(5-5-1 MMA) (0-2 KSW) (#80.) FM 01.24 r

✓ Sylwia Juśkiewicz (-52 kg) 30 lat
(10-6 MMA) (1-1 KSW)
ostatnio walczyła 3 lata temu... (#90.) 19 r

10 zawodniczek? w kategorii muszej i 5 w słomkowej...

Realnie patrząc to o pas mogły by zawalczyć chyba tylko Silva (wygrana z Woźniak) i Guimarães (wygrane z Kreft i Czerwińską) ale ostatnio walka w KSW (08.23 r) a później 2 walki poza... na CFC i LFA.
Widać że włodarze nie mają żadnego pomysłu, na walki kobiet które są tylko dodatkiem i nie należy w najbliższej przyszłości spodziewać się rankingów, a tym bardziej walk o pasy...

Zawodniczki KSW...
Ranking wagi muszej wg. Fight Matrix (Top 100) na świecie (aktualny)
74. Czerwińska
92. Hani
95. Succar
96. Czyżewska

Byłe w rankingu...
64. Kreft (07.23 r)
78. Baczyńska (01.22 r)
93. Owczarz (04.23 r)

Poza rankingiem...
N/A. Castaneda
N/A. Částková
N/A. Carmona

Ranking wagi słomkowej wg. Fight Matrix
22. Guimarães
23. Silva
44. Woźniak

Byłe w rankingu...
80. Toncheva (01.24 r)
90. Juśkiewicz (19 r)

Byłe zawodniczki KSW w rankingu...
Kowalkiewicz (#33.) FM słomkowa
Bekus (#91.) FM słomkowa
Lipski (#19.) FM musza
Czyli jak było dwa razy więcej to nie było rankingu, a teraz ma być :lol::confused::facepalm:

Jeżeli prawda nie zgadza się z tym, co mówi potężny włodarz, tym gorzej dla prawdy.

Mnie to już nawet nie śmieszy -- są ludzie, którzy kłamią tak często, że nie rozróżniają prawdy od kłamstwa. I chyba nie jest to klasyczna mitomania vel zespół Delbrücka, bo mitomani wiedzą, że kłamią, ale nie mogą się powstrzymać. A jeżeli to są urojenia to sprawa jest jeszcze gorsza.

I do tego ta pogarda do ludzi. Blond poeta traktuje jak łajno jednego z najważniejszych ludzi w organizacji, na wideorozmowie nabija się z meblościanki fana mma, a sam siedzi na tle niezwykle wyrafinowanej fototapety. Do tego ubzdurał sobie, że największa organizacja na świecie jest w dupie, bo raz średnio jej szło zapełnianie obiektu w zupełnie peryferyjnym dla nich rynku.

Ten drugi zawodnikowi chce wypłacać wychowawczego liścia, innemu pracownikowi dawać w łeb... a to tylko promil tego, co wiemy. Za kogo Ci ludzie się uważają? Jakie mają o sobie mniemanie? Żałosne to jest.

Last edited:
I do tego ta pogarda do ludzi. Blond poeta traktuje jak łajno jednego z najważniejszych ludzi w organizacji, na wideorozmowie nabija się z meblościanki fana mma, a sam siedzi na tle niezwykle wyrafinowanej fototapety. Do tego ubzdurał sobie, że największa organizacja na świecie jest w dupie, bo raz średnio jej szło zapełnianie obiektu w zupełnie peryferyjnym dla nich rynku.

Ten drugi zawodnikowi chce wypłacać wychowawczego liścia, innemu pracownikowi dawać w łeb... a to tylko promil tego, co wiemy. Za kogo Ci ludzie się uważają? Jakie mają o sobie mniemanie? Żałosne to jest.
Są najwięksi w tym regionie Europy, robią rekordy przy każdym wydarzeniu i to wystarczy.

Jeżeli prawda nie zgadza się z tym, co mówi potężny włodarz, tym gorzej dla prawdy.

Mnie to już nawet nie śmieszy -- są ludzie, którzy kłamią tak często, że nie rozróżniają prawdy od kłamstwa. I chyba nie jest to klasyczna mitomania vel zespół Delbrücka, bo mitomani wiedzą, że kłamią, ale nie mogą się powstrzymać. A jeżeli to są urojenia to sprawa jest jeszcze gorsza.

Tania, niezbyt udana podróbka łysego z UFC i to w dwóch osobach. :brainoverload:

Back