Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
---2.12
Paris SG vs Vive Kielce
Typ: powyżej 61,5 bramek
Kurs:@1.44
---2.12
Barcelona vs Porto
Typ: Porto poniżej 28,5 bramek
Kurs:@1.58
+++2.12
Chambery Savoie vs Cesson Rennes
Typ: Cesson Rennes handicap +4,5
Kurs:@1.47
+++2.12
TVB Stuttgart vs Minden
Typ: Minden handicap +5,5
Kurs:@1.45
Pisałem ci wcześniej że handicupy na drużynę są u ciebie najsłuszniejszą drogą a nie undery czy overy i jak widać to się potwierdza.---
---
+++
+++
2/4
Łatwy pieniądz3.12
Wisła Płock vs Chrobry Głogów
Typ: Wisła Płock handicap -6,5
Kurs:@1.44
Bez urazy, ale dodałem specjalnie swój temat i typy aby inni dodawali typy w innym temacie jak Inne dyscypliny a nie tu bo się zrobi śmietnikSerbia 1.95 wygra z Polską w MŚ
Haha żebyś zaraz nie miał 15 swoich tematów z każdej dyscypliny bo dopiero będzie śmietnik Bez urazy, ale dodałem specjalnie swój temat i typy aby inni dodawali typy w innym temacie jak Inne dyscypliny a nie tu bo się zrobi śmietnik
Nie wiem Chłopie w czym masz problem? Dodałem swój temat z piłką ręczna i ze swoimi kuponami i to są dwa moje tematy, kiedyś miał @Evo swój temat i nikt nie robił problemu a jeśli masz jakieś kompleksy albo szukasz zaczepki przez neta to pomyliles strony :)Haha żebyś zaraz nie miał 15 swoich tematów z każdej dyscypliny bo dopiero będzie śmietnik ![]()
--- Fatalny typ.3.12
Norwegia K vs Kazachstan K
Typ: Kazachstan handicap +24,5
Kurs:@1.63
Obrosles w piórka dzieciak. Nie spinaj się bo ci gumka pęknie. Pisze poprostu ze zaraz jak ci wejda 3 typy z hokeja, potem z tenisa to nie zdziwie się jak założysz kolejne tematy. Jak wspomniales o Evo to tak mial swoj temst gdzie wrzucal wszystkie dyscypliny naraz. Ty napierdalasz poprostu xxxxx tych meczy i bys sie pogubił. Wbijam w twoje kompleksy bo jeszcze niedawno plakales doslownie jak ci typy nie wchodzily albo pytales sie o rzeczy które były logiczne w chuj, nie wspominając jak Cie tutaj ludzie wyjasniali, czy jak przepraszales za typy i kończyłes przygodę z bukmacherka. a teraz mi pierdolisz o jakis kompleksach i czy mam problem wez sie mordo rozpędz i pierdolnij głową w ścianę i się otrzasnij dzbanie bo wszystko bierzesz do siebie jak by to bylo realne zycie. Nie pamietasz juz jaki byłeś malutki? Ja pamiętam nie spinaj pośladków nikt tam chyba nie wjedzie Nie wiem Chłopie w czym masz problem? Dodałem swój temat z piłką ręczna i ze swoimi kuponami i to są dwa moje tematy, kiedyś miał @Evo swój temat i nikt nie robił problemu a jeśli masz jakieś kompleksy albo szukasz zaczepki przez neta to pomyliles strony :)
Sorry nie zauważyłemBez urazy, ale dodałem specjalnie swój temat i typy aby inni dodawali typy w innym temacie jak Inne dyscypliny a nie tu bo się zrobi śmietnik