Piłka nożna

Piękna asysta Messiego. City nic nie gra. Wygląda na to, że dzisiaj koniec brytyjskich drużyn w LM.

Nasri ... co za idiota

Last edited:
TYSIĘCZNA STRONA, JESTEM TU!!!

Kuba ma aż tak żałosną formę, że wygryzają go tacy piłkarze jak obecny Mikitarjan?

Barca gwałci Citi mimo iż prowadzi tylko 1-0. Ten mecz w porównaniu do tego co dane mi było zobaczyć wcześniej to chyba inny sport :D

Tak na szybko. Juve 2-0, pozamiatane (mój pierwszy oglądany w całości mecz piłki nożnej od pewnie dwóch lat, jestem z siebie dumny).

Bo wydawac pieniadze tez trzeba umiec, Cit wydalo 327miliona funtow, a zmienili swoj sklad na gorszy :D

MANCHESTER CITY'S TEAM IN 2011 AND 2015 AFTER SPENDING £327m

2011: Hart; Zabaleta, Kompany, Lescott, Kolarov; Silva, Toure, Barry, Nasri; Aguero, Dzeko

2015: Hart; Zabaleta, Kompany, Demichelis, Kolarov; Silva, Toure, Fernando, Nasri; Aguero, Dzeko (two changes)

BARCELONA'S TEAM IN 2011 AND 2015 AFTER SPENDING £281m
2011: Valdes; Alves, Puyol, Pique, Abidal; Xavi, Busquets, Iniesta; Villa, Messi, Pedro

2015: Ter Stegen; Alves, Mascherano, Pique, Alba; Rakitic, Busquets, Iniesta; Suarez, Messi, Neymar (Six changes)

W linku ponizej zmiany w innych druzynach na przestrzeni ostatnich 4 lat:
http://www.dailymail.co.uk/sport/fo...ite-spending-whopping-327m.html#ixzz3UnxbuBXj

10516772_923629537695962_4873524446623809786_n.jpg

wielka szansa dla włoskiej piłki żeby zaistnieć w LM od lat, Bayern raczej problemów mieć nie powinien, debry Madrytu moim zdaniem w obecnej formie zespołów to 50/50 ,Barca jest w gazie, ciężkie wyzwanie przed PSG , do tego Ibra zawieszony( chociaż może chłopaki właśnie pokażą że PSG to nie tylko szwed ) ale jakiś większych szans im nie daje.

Mam nadzieje, że PSG uda się jakoś przejść Barcę. Ciężko będzie w pierwszym meczu bez Ibry ale trzymam kciuki.

Ja obstawiam, że dalej przejdą: Barca, Real, Bayern i Juventus, a kciuki trzymam za PSG, Atletico, Porto i Juventus.

Wolfsburg ma najcięższego rywala, ale mysle, ze oni zgarną w tym roku le z tak grającym de bruynem

Back