Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Nic do tej drużyny nie mam, ale Barcelona raczej nie bywa pokrzywdzona przez sędziegoChcieli przepchnac Chelsea zeby jakas angielska druzyna pozostala w LM, to samo pewno beda robic w meczu City-Barcelona.
Też mnie wkurwił. Oglądanie tego meczu bolało. Hamalainen musi mieć grube haki na Maciusia, że ten go cały czas w pierwszym składzie wystawia.Co za głupia czarna dżuma z Lecha!!!
Maciuś to ma mentalnie ujebane w główce. Jak jakiś obcokrajowiec ma papiery na granie a się opierdala albo nie ma formy to i tak będzie grał w każdym meczu. Przykład z dawnych lat Danielek Ljuboja.Też mnie wkurwił. Oglądanie tego meczu bolało. Hamalainen musi mieć grube haki na Maciusia, że ten go cały czas w pierwszym składzie wystawia.
E! Ale od Ljuboji to won, ilu było zawodników w lidze polskiej w ostatnich latach, którzy robili taką przewagę? Melikson, Rudnevs, ew. Stilic. Koleś mógł przechlać całą noc, a potem i tak wkręcać w glebę marnych grajków z Polski i to poruszając się truchtem.Maciuś to ma mentalnie ujebane w główce. Jak jakiś obcokrajowiec ma papiery na granie a się opierdala albo nie ma formy to i tak będzie grał w każdym meczu. Przykład z dawnych lat Danielek Ljuboja.
Trener ma papiery na wielki futbol ale mentalność z końca komuny wychodzi (co zagraniczne to najlepsze).
No gdyby darował sobie ćwiartkę w klubach na tygodniu to może Legia by miała mistrza Polski za Skorży.E! Ale od Ljuboji to won, ilu było zawodników w lidze polskiej w ostatnich latach, którzy robili taką przewagę? Melikson, Rudnevs, ew. Stilic. Koleś mógł przechlać całą noc, a potem i tak wkręcać w glebę marnych grajków z Polski i to poruszając się truchtem.
Też mnie to zastanawia.A gdzie Dudek?
Z Lechem w półfinale. Mają przygodę życia.Czemu ci panowie w biało-czerwonych pasiakach zajmują stadion w Krakowie? Powinni wynajmować orlika jak każdy inny amator !
Hahaha Błękitni właśnie tworzą historie swojego miasta