Piłka nożna

Ibra czerwo... Nie dał bym czerwonej za to, ale (TERAZ COŚ CO WYWOŁA BÓL DUPY) w sumie dobrze, chuj w dupe Ibrze, niech ma za tą swoją pychę i glupotę.

Czerowna sie daje za faule okreslone w przepisach, a nie pyche. Glupszego wpisu nie widzialem.
Druk na maksa w Londynie, za taki faul (chowal nogi, nie wszedl podeszwa) ewentualnie zolta.

Kurwa czerwona za takie coś? Ewidentnie Ibra chował nogi, oboje zrobili wślizg, Zlatan się trochę spóźnił. Żółta powinna być, a tak to prawdopodobnie już po meczu jest.

A Ty Hubi wyjdź może na powietrze i ochłoń bo głupoty piszesz.

Ja już widziałem głupszy wpis, właśnie Twój @mat01. I ten następny @Thai... Przecież napisałem,że nie powinno być czerwonej, ale w dalszej części zasugerowałem,że mnie to cieszy,że dostał, bo nie lubię tego ćwoka. Czytanie ze zrozumieniem takie trudne ;)?

B_19ZQDUcAA4_ib.jpg:large

VigorousSlimyDaddylonglegs.gif

Glupie jest to że nie lubię Zlatana :cry:? Mam takie prawo.
P.S. Internety trochę ponosi i jest fala hejtu na Oscara, że wyaktorzył.... Kopniaka dostał, pozwijał się jak zawsze to robią piłkarze, nic szczególnego. To błąd sędziego.

Co teraz sędzia odjebał przy tym faulu Costy? Żołta kartka Luiza za to, że podchodził w stronę sędziego chyba...

Kuipers zejdz z tego boiska sam najlepiej... Brak czerwa dla Costy to jakies nieporozumienie :|

Costa powinien wylecieć za to popchnięcie... Szacun dla PSG, świetny mecz z ich strony. Należy im się awans.

Chelsea odpadnie po karnych. Bayern co w ogóle odjebał. Ładnie im się rozłożyły bramki 7 goli 6 strzelców.

Sędzie dzisiaj odwala takie rzeczy, oczywiście w większości na korzyść Chelsea. PSG musi ukłuć jeszcze raz!

Wieszczu mistrz - jest w stanie odczytać przewinienia z wyrazu twarzy zawodników, jak rasowa wróżka :)

Back