Piłka nożna

Powiem Wam, że patrzę na te bramki i coraz bardziej dochodzę do wniosku, że najlepszym napastnikiem świata był Inzaghi. Nie ważny jest styl, liczy się ilość. Taki Krzynówek strzelił w życiu dwa gole, przy obu pomógł mu Casillas, ponoć ładne bramki, ale tylko dwie, a Pippo stał na piątym metrze i haratał z czuba niczym Diaz po joincie, jego zespół wygrywał mecz za meczem, był oparciem dla drużyny, co miał to strzelał.

Kiedyś podobały mi się te ładne bramki, a dzisiaj to patrzę i nachodzi mnie myśl, strzelił gola, zespół wygrał, zrobił swoją robotę, a to czy gol ładny czy brzydki to jeden piernik, ważne by był strzelony (u nas w ekstraklasie chyba jeszcze do tego nie doszli).
Uwielbiałem go. Zawsze na granicy spalonego przyczajony,pizgał bramke za bramką.

Borubar to był, a właściwie jest gość, najlepszy polski bramkarz jakiego dane mi było zobaczyć.

Każdy wie od kogo Neuer nauczył się pajacyków :]

Inzaghi już odebrał swoją nagrodę za fantatyczną karierę :)
Y3.jpg

Real gra bezsensownie... Wrzutki, wrzutki, wrzutki. Cały czas bezcelowe wrzutki, jak na Calderon w 1 meczu CdR...

żałosny Di Maria!!! 60mln funciaków trzeba było na kurwa medyków dać!!!

jak można być tak głupim!?

Carlo majty obsrane, tak żałośnie grającego Realu sobie nie przypominam.
A tego pana z bramki to bym na taczce wywiozl :)

Ależ ten Real gra padakę. Z taką formą to nie mają czego szukać na Camp Nou :(

Co za horror w końcówce :o o: Czarno widzę przyszłe Gran Derbi. Dobrze, że Modric już wraca.

Modric to efekt rotacji Carlo, po 4 m bez gry wrócił świeży i zagrał najlepiej z całego zespołu, ciekawe kiedy zarazi się tym chujostwem od reszty drużyny. Z pepe to długo nie zajęło.
Mina Ikera po 3 bramce, że "niby nic nie widział" bezcenna :lol: i te słynne poprawianie rękawic ... oszczędziłby sobie fstydu i wyleciał do Chin czy innych emiratów.

Ale Casemiro zajebał

Jako kibic Schalke mogę jedynie żałować, że pierwszy mecz wyszedł tak fatalnie. Za to dzisiaj po prostu zagrali przepięknie, i może troszkę szczęścia zabrakło do awansu.

Myślę, że po sezonie Khedira i Illaramendi (WRESZCIE KURWA!) odejdą i wróci Casemiro. To byłoby najlepsze rozwiązanie. Ja widziałem go w kadrze już na ten sezon, ale oczywiscie przecież trzeba dawać szanse Illarze.. Ale wyjdzie to w sumie na dobre, ograł się już w Europie troche Brazylijczyk.

Wam też nie działa whoscored? Bo chciałem obczaić kontuzje i zawieszenia na dzisiejsze mecze LM, a tutaj nici.

Wczoraj Casillas zawracał Cristiano żeby ten szedł podziękować kibicom...

Illara to jest jakaś pomyłka. Nie ma opcji żeby został na kolejny sezon. Khedirze też bym podziękował.

W ogóle śmiech na sali, że TVP1 dziś transmituje Bayern - Szachtar ze względu na Lewego. Przecież Chelsea - PSG to będzie 100x ciekawszy mecz...

CO!!?! Ja byłem święcie przekonani,że oni pokazują Chelsea-PSG, nie widziałem innej opcji... Co za żenada :wall:
A zasrany weeb nie czyta mi karty i nie mogę przelać kasy...

@Thai

Masz jakieś potwierdzone źródło z Polskim komentarzem w dobrej jakości?

A zasrany weeb nie czyta mi karty i nie mogę przelać kasy..
SopCast i po kłopocie :)

EDIT: @Hubi
Na Sopie zawsze dobra jakość. Rzadko z polskim komentarzem ale mi to nie przeszkadza.
https://www.facebook.com/SopCastHD?fref=ts - tutaj zawsze kilka minut przed meczem są podawane transmisje danego meczu. Zawsze jest ich kilka (5-6 przynajmniej) więc jeśli któraś zacina czy są z nią jakiekolwiek problemy to przerzucasz się na następną i śmiga.
Jeśli nigdy nie korzystałeś z Sopa to:

Last edited:
Coś niepojętego. Sędzia stał jakieś 2-3 metry od sytuacji, miał idealną pozycję i zjebał faja. Skandaliczna decyzja z karnym i czerwoną.

No kurwa bez przesady, transmisje po rusku same na tej stronce :fly:
Zalezy czy wolisz polski zacinający czy ruski hd sa też polskie ale nie wiem jak dzisiaj. Swoją drogą oglądałem kiedyś mecz realu z koreańskiej tv to była katorga :windu:

Back