Piłka nożna

10974556_383613235143980_3364093664730244573_o.jpg

Sędzia dzisiaj w meczu Realu ślepy jak Atkinson wczoraj...

Jest kontakt prawej nogi Jordiego z prawą Pablo, ale oczywiście nie taki by spowodować jego upadek :)

Oba dzisiejsze mecze są słabe więc bez różnicy co będzie transmitowane.
mogę się założyć, że jak dojdzie do rewanżu w meczach Borusia-Juve i Barca-City to tvp puści ten pierwszy mecz. Bo Borussia to dwóch połamanych naszych na ławce.

No szczerze to rewanż BVB vs Juve bedzie na pewno ciekawszy niż ten drugi. Barca na 99% awansuje, a w tym pierwszy meczu wszystko się może zdarzyć.

Oba dzisiejsze mecze są słabe więc bez różnicy co będzie transmitowane.
daj spokój! transmitować wiecznie czwarty Arsenal który gra padake w BPL zamiast Atletico z mistrzostwem i finałem poprzedniej LM, którzy mimo "osłabień" w tym sezonie dalej ostro cisną to dla mnie jest skandal! jebać tvp i c+! dziś znowu na streamie :(

Kurwa jaki slaby mecz?! Zajebisty, oczywiście jak ktoś lubi trochę szachów i ustawiania się w obronie Monaco.

Wszystkie kluby z PL wylecą po pierwszej rundzie ?

Już nie ma argumentów na to, że dalej jest to najlepsza liga pod względem sportowym zwłaszcza jeśli bierzemy pod uwagę kluby z topu.

Warto dodać, że najlepszy klub - Chelsea ściągnęła z La Liga wszystkich topowych grajków + trenera.

przy obecnie panującym kalendarzu rozgrywek kluby bpl mają mocno nabity terminarz.
to im nie pomaga.
wynik mnie zaskoczył.
nie spodziewałem się, że monaco skarci drużynę swojego byłego trenera.

Back