Piłka nożna

Ależ tragiczny mecz... CR chyba dawno nie miał tak słabego meczu. Z resztą szkoda gadać...
Dobrze, że wciąż utrzymają pierwsze miejsce w lidze.

Mamy LIDERA !!!

B9QcV99CUAApgGr.jpg

:lol:

drugi obrazek mija sie z prawda o kilka kilometrow
tyle meczow, co ronaldo w pojedynke potrafil rozstrzygac na korzysc klubu i reprezentacji to messi i robben razem wzieci nie mieli

atletico pięknie!
tym bardziej żałuję, że widziałem ostatnie 10 minut...

manchester city dał kolejny prezent dla chelsea.
tych punktów może brakować, gdy sezon będzie na ostatniej prostej.

pierdolenie, ja odliczam dni kiedy CR7 wreszcie spierdoli z tego klubu, a za nim to całe wyimaginowane przez media BBC. Real nigdy nie będzie normalnym klubem, ale pierdolenie trenera o tym, ze jak każdy z tej trójki będzie zdrowy - będzie, grał przyprawia mnie o mdłości ...

pierdolenie, ja odliczam dni kiedy CR7 wreszcie spierdoli z tego klubu, a za nim to całe wyimaginowane przez media BBC. Real nigdy nie będzie normalnym klubem, ale pierdolenie trenera o tym, ze jak każdy z tej trójki będzie zdrowy - będzie, grał przyprawia mnie o mdłości ...
:facepalm:

definicje normalnego klubu poprosze

gdzie trener ma coś do powiedzenia na temat transferów i składu?

spoko, Thai, ja mam awersje do Ronaldo od początku, może przez to, ze jest piękny i bogaty, a może dlatego, że zachowuje się jak pizduś i swoje staty zawdzięcza kolegom z drużyny.

sugerujesz, ze to ronaldo transferow w druzynie dokonuje?
52 bramki w 118 meczach reprezentacji to tez tylko zasluga kolegow? wez kilka glebszych wdechow i przestan pisac takie glupoty

whot? co ma ronaldo do transferów? ja pisze o tekstach włocha z podniesioną brwią, ze jak BBC będzie zdrowe to każdy będzie grał ... problem Bale sam się rozwiązuje, koleś gra słabo, ale ratuje go kontuzja - najpierw Modricia, a teraz Jamesa, więc polemiki nie ma i gra w pierwszej 11.

Ja rozumiem, że można nie lubić jakiegoś klubu lub zawodnika ale pisanie, że CR zawdzięcza swoje staty kolegom z drużyny oraz, że Real nigdy nie będzie "normalnym" klubem to przesada.

Tu winię politykę transferową, niech sobie benzema będzie filarem drużyny z Corodbą czy inną dojną krową, niech strzela golazoooo co 15 spotkań i ucisza hejterów, niech Carlo ustawia po raz n-ty swój zespół na derby to samo ustawianie i nie wyciąga żadnych wniosków ...

Dobra, kończę, bo widzę, że % mi żale wylewa i niepotrzebny ferment wywołałem.

@Thai, wiem, że to sytuacja z dupy, ale czy gdyby James nie miał kontuzji to kto wg Ciebie poszedłby na ławkę gdyby Modric wrócił do formy?

No to trzeba bylo napisac o blednej taktyce i niewyciaganiu wnioskow, jak i braku napastnika swiatowej klasy (bo zgadzam sie, ze z benzemy zaden swiatowy top, ale nie maja nikogo lepszego), a nie jakies glupoty.
peace

Benzema jest chyba w top5 strzelców ligi z tego co słyszałem w tv więc źle nie jest.

original

nowy sponsor od teraz...
zdecydowanie lepiej prezentowało się logo poprzedniego.
jakby ten napis jakos wkomponowali to by wygladalo super (bo sama koszulka swietna), a tak to mam te same ale co do strojow juve, czyli logo sponora jak jakas naprasowanka kompletnie z dupy

Real cyrk w chuj i każdy to wie, chciałbym żeby Cristiano wrócił do BPL jeszcze kiedyś.
a te koszulki WHU sztos, jaram się tymi złotymi elementami, tak samo się jarałem jak miał Real i Swansea je.

czy to był faul na żółtą kartkę? ;) koleś dostał żółtko, bez kitu.

tak wyglądała twarz poszkodowanego

B9RMGDaIYAEoazF.jpg

Back