Piłka nożna

Red Bull Salzburg - Malmo 2:1
Steaua Bukareszt - Łudogorec Razgrad 1:0
Besiktas - Arsenal 0:0 (80 minuta czerwona kartka Ramsey)
Kopenhaga -Bayer Leverkusen 2:3
Napoli - Athletic Bilbao 2:3

Hubi też mnie ciekawi co z Cristiano przecież on nigdy nie schodził w meczach o stawkę

BvcJ1hbCUAAWmPb.jpg

Nani juz w Sportingu Lizbonie na wypozyczeniu

Arsenal będzie miał ciężko w rewanżu bez najlepszego w tej drużynie Ramseya, do tego bez Ozila chyba dalej będą grali.. Muszą wygrać, jeżeli chcą awansować, bo każdy remis będzie korzystniejszy dla Besiktasu.

Wenger musi czekać z ewentualnymi następnymi transferami do czasu pewności zakwalifikowania do LM

mnie to dziwi że on nie gra, albo nie podejmuje nawet próby grania niskim szybkim napastnikiem, tylko te kłody typu Sanogo, Giroud cały czas wystawia.

Cazorla też poniżej wszelkiej krytki ostatnie 2 mecze ale też prawie cały poprzedni sezon, a dalej jest nr1 na lewej stronie, nie rozumiem.

Najgorsze jest to, że graja 3 padła w 1 składzie Cazorla, Wilshere i drewno napastnik Giroud/Sanogo, a jeżeli 3 z 11 jest chujowych to burzy to wszystko, z 1 zawodnikiem bez formy da rade coś ugrać, ale z 3 już jest ciężko.

To Fifka dojebała...

Oficjalnie: Barca po zakończeniu tego okienka transferowego kolejne transfery może zrobić dopiero 1 stycznia 2016.

#F*ckFifa

Karanie pierwszej drużyny za to, że kilku młodych dostało szansę na lepsze życie to jakaś pomyłka. Dobrze chociaż, że skład jest zabezpieczony i jest sporo talentów w rezerwach. Byleby tylko obstawili Prawą obronę, gdzie Alves gra padake.

słuszna decyzja, już na to okienko powinni być zablokowani. mieli farta że odwołując się zawieszenie znika do rozstrzygnięcia.

Aalborg - APOEL Nikozja 1:1
Lille - FC Porto 0:1
Maribor - Celtic 1:1
Slovan Bratysława - BATE Borysów 1:1
Standard - Zenit 0:1

studenci z Islandii którzy pokonali Lecha przegrali z Interem 0:3

ps. ciekawy tekst zaczyna się o transferze Marcosa Rojo
http://www.weszlo.com/2014/08/20/third-party-ownership-witajcie-w-nowej-pilkarskiej-rzeczywistosci/

Petr Cech ustalił warunki indywidualnego kontraktu z AS Monaco - poinformował "Daily Mirror". Klub z Księstwa zapłaci za czeskiego bramkarza Chelsea Londyn 10 milionów funtów.

jesli to prawda z Cechem to mistrzowski ruch Mou - Courtois IMO jeden z lepszych bramkarzy na swiecie.

Bario w Liverpoolu, bedzie zabaaaaaaaaaawa!!! Comber sie ucieszy, haha.

:-) Di maria odchodzi z Realu na 99 procent

Carlo podczas trwajacej konfy ,, Di maria poprosil o odejscie , nie chce przedluzyc kontraktu''

Khedira za to to tez nie chce przedluzyc ,ale moze zostac powiedzial Carlo

di maria w united to byłoby coś...

świetny zawodnik, bez dwóch zdań.

w west hamie by nie pograł: downing, jarvis- takie tam... :-)

a tak całkiem poważnie ciekawi mnie, jak poradzi sobie rojo, w końcu nr 5 w tym klubie zobowiązuje.

Legia całkiem, nie zagrała tego co z Celticiem, ale wynik zadowala jak na mecz wyjazdowy na gorącym terenie. W Warszawie im wrzucą trójeczkę.
Ruch mnie całkowicie zaskoczył. Oglądałem tylko drugą połowę, ale gra naprawdę na poziomie. Wynik zasłużony, mecz na remis z obu stron. Teraz oby strzelić pierwszego gola na Ukrainie i się zamurować, bo Metalist będzie potrzebował dwóch bram. Ależ by była sensacja, gdyby chorzowianie zagrali w grupie.

Kończy się przygoda Lukasa Podolskiego z Arsenalem Londyn. Media z Wysp Brytyjskich podają, że reprezentant Niemiec otrzymał zgodę na odejście z klubu. Z kolei według włoskiego dziennika "Tuttosport" mający polskie korzenie napastnik trafi do Juventusu Turyn.

Back