Jak można w cene transfery wliczać 6 lat wypłat? ja pierdole co za idioci tam pracują, no ale jak się przegląd sportowy wzoruje na Mundo Deportivo (bo to oni tą kwotę wymyślili) to wtedy są takie kwiatki.
To teraz niech zrobia takie samo porównanie do Suareza to im wyjdzie z 200 mln jak nie wiecej.
Ale Ramos strzelał bramki w najważniejszych momentach.... Cały sezon miał dobry, końcówkę miał genialną. Tak czy siak, nagroda nie może trafić w ręce kogoś innego niż CR.
jak Bayern mogl oddac Toniego za taki hajs do RM ktory go tak zgnebil ostatnio to ja nie mam pojecia... ktos ma jakies logiczne uzasadnienie dla mnie? bo widocznie jestem glupi. :C
pilka nozna nie jest logiczna :D. Po za tym nie wiadomo czy bylo tylko 25 mln czy wiecej bo zaden z klubow nie ma obowiazku podawac ile naprawde wynosi transfer. Zobacz barcelona z naymarem. Moze robia miejsce dla Reusa?
nawet jesli robia miejsce dla Reusa (ktory totalnie nie gra na tej samej pozycji, inne zadania) to jak mogli oddac tak perspektywistycznego, mlodego Niemca (!!!) o takich umiejetnosciach na tym etapie kariery? nie mowie, ze Toni najlepszy na swiecie, ale w pare lat moze stac sie bestia straszna. swietny ruch Madrytu, zazdroszcze. #diablytakiebiedne
Kroos pierwszy poważny test będzie miał już a Super Pucharze bo przecież debile musieli zawiesić Xabiego za to że wybiegl z trybun na boisko
by cieszyć się z kolegami.
baju, nic nie mieli do gadania, Kroos byl napalony na Real jak Tomek Chmura na Claudię wczoraj, Królewscy wpłacili klauzulę i Bayern nic nie mógł zrobić, dali ciała, że ustalili tak niską klauzulę. A że Guardiola nie lubił Kroosa i vice versa...
Też pierwsze słyszę o tej klauzuli, dzisiaj chyba pierwszy raz o niej wspomniał hiszpański AS, do tej pory byłem pewien, że niska cena za Kroosa jest spowodowana tym, że za rok kończy mu się kontrakt (sytuacja jak u Khediry). Czyli jak ta klauzula miała niby wyglądać? Rok do końca kontraktu płacisz 25, dwa lata do końca płacisz 50? Nie chce mi się wierzyć.
Ah ten nasz lech :D. W tamtym sezonie z litwa teraz z estonia. Ruch dal rade jakby nie patrzec z beniaminkiem szwajcarskiej ekstraklasy. Szkoda, ze nie ma meczu zawiszy nigdzie
Nie wiem co Wy z tą klauzula tacy pewni, nawet redaktorzy na rm.pl w nią nie wierzą, lebiedzinski to samo, ale już mniejsza o to xD
Teraz dawać Keylora!!!
vaicavalo ten klub z Liechsteinsteinu w tym sezonie bedzie gral w szwajcarskiej ekstraklasie do tego maja kilku zawodnikow wypozyczonych z mocniejszych klubow jak np Juventus czy Basel, a sam Ruch do mocnych i bogatych w naszej kochanej lidze nie nalezy.
Zawisza tylko 2-1 z klubem z ligi Belgijskiej tez wstydu nie przynosii.
Do 2 najmocniejszych, najbogatszych, najpopularniejszych i wszystko naj naj w naszym kraju szkoda slow :D
Ruch ma szanse, mimo 2 bramek które dostali u siebie to są w stanie wyrwać remis.
Lech tragedia. gdzie ta drużyna co kładła Juve i City. miejmy nadzieje, że rewanż u siebie to dobry znak.raczej nie mogą stracić gola jeśli chcą awansować.
Zawisza pozytywna niespodzianka mimo porażki, to Zulte, bardzo ciekawa drużyna. bramka na wyjeździe, 1:0 u siebie jest w zasięgu.
i tak, dobrze to nie wygląda. eurowpierdole część kolejna. niestety.
This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.