Piłka nożna

Barcelona się uparła na tego Mathieu i to ma być lek na środek obrony ??

Ja chciałbym Rojo albo Vertonghena, ale Hummels też byłby do ściągnięcia.

Śpicie Panowie z transferami ?

:-) Jan Oblak w ATM

:-) Demba Ba w Besiktas

:-) Tello wypożyczony do Porto

:-) Bruno Martins Indi w Porto (8mln euro)

:-) Janmaat w Newcastle (7,5mln euro)

:-) Riviere w Newcastle

:-) Cabella w Newcastle

Ploty:

:-) Iturbe w Romie za ~ 30mln euro (jeżeli taka będzie kwota ostateczna to mimo iż Juan to bardzo utalentowany zawodnik, to Giallorossi przapłacą)

Ma być rezerwowym, ale ma prawie 31 lat i trzeba za niego wyłożyć 20 mln!?

A po drugie to nie byłbym taki pewien, że ktoś oprócz niego dołączy. Szczerze wątpie.

Po co Wam te :-) z Keylorem, jak pisałem już o tym tutaj w niedziele :-)

Bild niby twierdzi, że Real jednak wyda za Kroosa 30 mln ... ehh przepłacają xD

Allegri daje zielone światło na przyjście Moraty hehe :-)

Sergi Domónguez • @FutbolSergi 15 min Zobacz tłumaczenie
Khedira's agent denies that he's in talks with Arsenal regarding a move.
Zapowiada się długie okienkoooooo transferowe...

Ile jeszcze spekulacji przed nami, plotek szkoda gadać, a do 31 sierpnia daleko.

Szczerze, to nie wiem jak to kiedyś wyglądało, jak człowiek nie miał tt czy nawet internetu i o wszystkim dowiadywał się z ... telegazety xD

Tam były tylko oficjalki, człowiek nie miał pojęcia o jakichś negocjacjach które trwały przez x czasu.

A tak Kroos leci do Madrytu już ponad m-ąc przez Rio i Majorkę i wyląduje na prezentacji jutro o 17 (this is not official) :-)

Zieliński z Udinese ma być kolejnym wzmocnieniem Lechii Gdańsk :-)

Borysiuk, Łukasik, Zieliński, Pawłowski i jeszcze kilku ciekawych zawodników. PAKA tylko zgrać to dobrze.

zagłębie to zagłębie, nie rozumiem co tam się takiego działo, że zawsze rycerze wiosny, a teraz spadek przy takim nakładzie finansowym

hang nie z amatorami tylko z pol-amatorami, a to jest duuuza roznica :D. Wstyd jak ja pierdole. Nawet to, ze bramkarz powinien dostac czerowna kartke nic nie zmienia :D

Mój pierwszy wpis w tym temacie bodajże ;-)

Tak liczyłem na dobry występ, pare bramek, ale kurde właśnie takie mecze uświadamiają mi, że sens rozgrywek polskich jest na prawdę minimalny :-/ Nie dość, że 18 lat czekam na Ligę Mistrzów, a grę Legii i Widzewa w ostatnich edycjach z nami wspominam już niemal ze "łzą w oku" to gra MISTRZA Polski wygląda tak fatalnie nawet z takim rywalem...Przykro po mundialu na to patrzeć, a co dopiero 1 liga czy niżej ;]

Pewnie jeszcze wygrają, ale najpierw muszą zarobić na transfery. Wiecie, kursy 2/1 są bardzo wysokie ;)

Malina, nie wiem jak Ty ale ja na znak protestu przestaje ogladac mecze Juve :-). Wszystko wszystkim ale nie ten smiec allegri jako trener.

:-) Iturbe oficjalnie w Romie za 22mln euro + ew 2,5mln euro

Drogi lecz zacny transfer. Mam nadzieję, że w tym sezonie będzie tytuł !

Według Bilda Królewscy zapłacili za pomocnika 30 milionów euro, o pięć milionów więcej niż wynosi jego klauzula.

Więc dlaczego tak zrobili, po co płacić więcej niż klauzula?

I czemu tak wszyscy nienawidzicie Allegriego?

Są różne opcje, może te 30 m to nie jest czysta kwota transferowa, może to było razem z hajsem za podpis czy cus. Ale kwota, ktora wpadła do klubu na pewno nie była wyższa niż klauzula (której nie wiadomo nawet czy była i jaka była)

Back