Francis Mumbutu
Legacy FC Light Heavyweight
No i Valverde kontuzja po tym wejściu...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Może Real zamiast zawodników, to niech sędziów kupuje
Znowu ten Real pokrzywdzony, kogo tym razem Perez wybierze na następnego trenera to jest pytanie zagadka.
![]()
zenon burzawa!Kto pamieta Kielbase?
![]()
Znała go cała Polska. Dziś wstaje o szóstej i pracuje fizycznie
W piątek (18 września) swoje 50. urodziny obchodzi Grzegorz Piechna. Jako piłkarz był m.in. królem strzelców PKO Ekstraklasy. Popularny "Kiełbasa" dziś pracuje w rodzinnej firmie.sportowefakty.wp.pl
nie, ale Piechne znam osobisciezenon burzawa!
pamiętasz chłopa?

ja z listy królów strzelców naszej zacnej ligi- sylwester czereszewski.nie, ale Piechne znam osobiscie![]()
co się stało United że taki zjazd mają w porównaniu do końcówki tamtego sezonu ? Carrick taktykę zmienił? piłkarze grają na zwolnienie ?
w sezon weszli średnio, a oczekiwania są duże,co się stało United że taki zjazd mają w porównaniu do końcówki tamtego sezonu ? Carrick taktykę zmienił? piłkarze grają na zwolnienie ?

@QŃ. lub @JosueEstebanez mogą wiedziećwitam szanownych kolegów z forum
miło widzieć, że wątek naszej drugiej po skokach narciarskich narodowej dyscypliny sportowej cieszy się takim powodzeniem
chciałem zapytać: czy są tu inni antyfani warszawskiej legii, najbardziej przehajpowanej i zjebanej drużyny w polsce?
(jestem z warszawy jbc)
Ten parch ma mnie w ignorze podobno to i tak nie zobaczy mojej opinii na ten temat@QŃ. lub @JosueEstebanez mogą wiedzieć

@QŃ. lub @JosueEstebanez mogą wiedzieć
Ja mam wyjebane, w fife zaczynałem czasami legią karierę.witam szanownych kolegów z forum
miło widzieć, że wątek naszej drugiej po skokach narciarskich narodowej dyscypliny sportowej cieszy się takim powodzeniem
chciałem zapytać: czy są tu inni antyfani warszawskiej legii, najbardziej przehajpowanej i zjebanej drużyny w polsce?
(jestem z warszawy jbc)

Adeyemi normalna forma, a w Barcy trafia 10 na 10. Czym ich tam karmiąAle dzisiaj pudła.
![]()

Adeyemi normalna forma, a w Barcy trafia 10 na 10. Czym ich tam karmią