Piłka nożna

Może Real zamiast zawodników, to niech sędziów kupuje

To akurat specjalność Barcelony :)

Znowu ten Real pokrzywdzony, kogo tym razem Perez wybierze na następnego trenera to jest pytanie zagadka.

:beczka:

Przynajmniej w tym Mourinho zachował jaja, bo znów mu się podobał Real i chwalił zawodników na konferencji. Pierdolone primadonny, jak ktoś się łudził, że Mourinho zrobi porządek to już powinien przestać.

To co, Panowie, czar pod tytułem: Mou panaceum na bolączki Realu, to chyba na tę chwilę prysł ? I nie piszę tego złośliwie. Męczennik bez formy gra w wyjściowej 11tce, Valverde z Tchouamenim w składzie wiadomo, że nie będzie to funkcjonować, Espi jak już, to będzie grał ogony, a Endrick zostanie przyspawany do ławki itd...

HSvOenWXoAA3mMb

co się stało United że taki zjazd mają w porównaniu do końcówki tamtego sezonu ? Carrick taktykę zmienił? piłkarze grają na zwolnienie ?
w sezon weszli średnio, a oczekiwania są duże,
nie bardzo chcę się mądrzyć- czas nie pozwala na ogladanie wszystkiego.
polegam tylko na obszernych skrótach, ale któryś z naszych szanownych kolegów tutaj czasem pisze o united, to pewnie się odniesie do tematu.

ja teraz cieszę się oglądaniem piłki nożnej, ponieważ w championship nie ma varu !!!!!!

także polecam, jest tam cała masa fajnych drużyn- na pewno coś sobie znajdziesz!
:beer:

witam szanownych kolegów z forum

miło widzieć, że wątek naszej drugiej po skokach narciarskich narodowej dyscypliny sportowej cieszy się takim powodzeniem

chciałem zapytać: czy są tu inni antyfani warszawskiej legii, najbardziej przehajpowanej i zjebanej drużyny w polsce?
(jestem z warszawy jbc)

witam szanownych kolegów z forum

miło widzieć, że wątek naszej drugiej po skokach narciarskich narodowej dyscypliny sportowej cieszy się takim powodzeniem

chciałem zapytać: czy są tu inni antyfani warszawskiej legii, najbardziej przehajpowanej i zjebanej drużyny w polsce?
(jestem z warszawy jbc)
Ja mam wyjebane, w fife zaczynałem czasami legią karierę.

A tak to jak dorastałem na topie byli TRZEJ KRÓLOWIE WIELKICH MIAST i tych klubów nie obśmiewam mimo że już zgody dawno nie ma.

Back