Piłka nożna

Ta Barca ma już rekord najwięcej goli w lidze w historii klubu po 6 kolejkach.

28. Wcześniej najlepszy wynik to 23.

Piłka lubi paradoksy- wywalony Lewy i Ferran Torres, wbijają trochę no name Adeyami, Gordon i rodzi się może najlepszy atak w historii Barcy.

PS- jak patrzę na grę Raphiny to nie boje się napisać, że to dziś top 3 dziewiątka swiata.

Bez jaj kto niby lepszy Havertz czy jakiś inny Sesko.

Facet zjada wszystkie dzisiejsze słabiutkie nominalne 9.

Last edited:
Flick ma większe poszanowanie do Szczęsnego niz Arteta do faceta który sezon temu zrobił mu 21 goli w sezonie.

Trochę smutne.

Ogólnie sytuacja Szweda strasznie przypomina mi sytuację Auby po przyjściu Lewego.

Tu tak samo drewno Kai wróciło i żegnaj Gyokerers.

Coraz więcej raportów, że AFC w lato może opylić wszystkie letnie transfery 2025 - Madueke, Zubi, Gyokeres i Eze.

Szybko poszło.

Jeszcze co do Atletico to nie wiem czy to kontrowersyjna teza czy normalna, ale na moje mają dziś 5 razy mocniejszy atak niż z mega przehyopowanym Alvarezem, past prime Griezzmanem i kołkiem Sorlothem.

Dziś gdyby był dwumecz LM AFC vs Atletico luźno stawiam na Madryt.

Lech idzie na dwucyfrówkę xD

Jak oni z Lisem w bramce zostaną u nas mistrzem to chyba trzeba ekstraklasę zlikwidować.

Podobno teraz przerwa reprezentacyjna od klubowej piłki ma potrwać wyjątkowo aż 3 tygodnie.

Cholera chciałbym żyć w świecie gdzie nie istnieją mecze repr w piłce nożnej.

Atletico ma 11,9 mln subów na YT. Nie wierzę że tam nie poszedł jakiś wałek, a taki Arsenal ma ponad 5 mln , a Chelsea ponad 6 mln. :damjan:

Chyba że casuale często ich mylili z Real Madryt i tak nabili te suby :beczka:

Było zakompleksiony wsiurze:
O kompleksach pisze pizda co pół roku nie mogła przeboleć Gieksy i Górnika w pucharach :mjsmile:
Do nory lamusie i żeby znowu się przygłupy nie zleciały mówiąc, że ,,ja zaczepiam i prowokuję"

KnW8M5.gif

Prostuję zwykle pierdolenie, jakby Legia miała jakieś specjalnie względy u Kowalczyka. Tylko tyle, a lamus znowu chciał być fajny i znowu nie wyszło. :childcry:

Ten Urban to dojebane powołania powysyłał.. coś czuję że w przyszłym roku już nie będzie pracował, zjedzą go dziennikarze i kibice, a chłop widać że jest poprostu kurwa uparty jak osioł.

Prostuję zwykle pierdolenie, jakby Legia miała jakieś specjalnie względy u Kowalczyka. Tylko tyle, a lamus znowu chciał być fajny i znowu nie wyszło. :childcry:
Przecież to ty śmieciu niedawno zarzucałeś korupcję ŁKS w czasach mistrza samemu kibicując klubowi który wcale w tym temacie gorszy nie był :mjsmile:
Nie dość, że zakompleksiona pizda co pół roku płakała o Giekse i Ksg w pucharach to jeszcze hipokrytka tak samo jak ten cały Kowalczyk co zarzuca Bońkowi handel meczami, a sam brał udział w niedzieli cudów i nawet strzelił wtedy 2 bramki :DC:
U was na Legii widać hipokryzja dość powszechna:jarolaugh:

Back