JosueEstebanez
UFC Strawweight
Co Ty tam pierdolisz o jakimś Wrocławiu czy Śląsku jak ja Ci daje przykład pierwszy z brzegu o Deynie którego zajebaliscie ŁKSowi i takich zawodników było wielu więc skończ robić szpagaty rozmawiamy o Legii, a nie GKS to na chuj z jakimś GKS wyskakujesz, wspomniany przez Ciebie Brychczy tak samo tam trafił poprzez wojsko i gdyby nie takie kurewskie numery to chuja byście mieli, a nie legendy to nie wiem gdzie tu widzisz farmazon?Dobra, skończ już to pierdolenie, bo nudny jesteś. Służbę wojskową można było odbyć chociażby we Wrocławiu, policyjnej Wiśle albo Zawiszy. O dziwo, w tamtych czasach, największe sukcesy odnosiły kluby ze Śląska za pieniądze z resortu górnictwa. Nie zauważyłem, żeby resortowość GKSu specjalnie Ci przeszkadzała hipokryto. Pan Lucjan Brychczy spędził tu 70 lat i nikt mu pistoletu do głowy nie przystawił.
A podsumowując Twoje pierdolenie to z 15 tytułów mistrza Polski 9 zdobyliśmy w XXI wieku, 2 (a w zasadzie 3) w latach 90-tych. 11 mistrzostw na 15!
Puchar Polski wygrany 21 razy w tym 9 w XXI wieku i 4 w latach 90-tych.
Tyle jeśli chodzi o komunistyczne sukcesy. Nie ma wątku, w którym nie zarzuciłbyś farmazonem.
Całe szczęście, że nie przyszło mi żyć w tak patologicznym tworze jakim jest Łódź. I w chuju mam wasze klimaty, księgę ulicy i cały ten codzienny survival w mieście wyglądającym jak Bytom albo inne Mysłowice. Rozumiem to odszczekiwanie i frustrację kibica klubu w finansowej agonii, który od handlowania meczami skończył na bankructwie, ale trzymaj chociaż resztki fasonu.
Ile z tych mistrzostw w 21 wieku zrobił wam towarzysz Walter? Widzę dumny bardzo jesteś jeszcze z tego, że komuchy wam klub zbudowały bo przez całe wasze istnienie takie persony do was ciągnęło.
Dobrze, że Legia nie handlowała meczami

raz w dupe to nie pedał co nie? I jeszcze argument wyborczej wjeżdża w desperacji