Cyklop Schabowy
UFC Middleweight
Znowu Vålemark! Lech nie ma litości!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Ale młóckaZnowu Vålemark! Lech nie ma litości!
W pierwszej lepiej grali i dopiero po stracie bramki była obrona, żeby więcej nie stracić bo przy 1-0 jeszcze coś mogą powalczyć u siebieWidzę, że w drugiej połowie póki co to Górnik nie istnieje

Też mnie to zastanawia.Dlaczego mecz rakowa będzie na yt kanału sportowego a nie normalnie w TV?

Raków chyba jakiegoś łamaczka wymyślił na dzisiejszy mecz bo nie wierzę, że tak słabo będą grali cały mecz

Taki mecz typowo wakacyjny, ciekawe jak Gieksa zaraz zagraJaka tragedia ogólnie ten mecz ....
Lech wczoraj pokazał klasę a to dzisiaj to jest szkoda słów.
Ale to naprawdę słabo wyglądało, to nie napawa optymizmem, będzie walka o 8 miejsce w tabeli jak nicTaki mecz typowo wakacyjny, ciekawe jak Gieksa zaraz zagra
Bardzo dobrze bo znów mógłby być wstyd, a tak to Gieksa chociaż powalczy u siebieNa szczęście do eliminacji pucharów, rzutem na taśmę, weszły Katowice, a nie Warszawa.![]()
Masz rację.Bardzo dobrze bo znów mógłby być wstyd, a tak to Gieksa chociaż powalczy u siebie

Masz rację.
PS liczy się ranking 5 letni. 10 i 15 to tylko ciekawostka.

1,9 pkt w rundzie wiosennej, drugi najwyższy wynik w lidze, a ten pierdoli o obsranym krześle, spadku i farcie. Taka średnia punktowa, w poprzednich sezonach, dawała luźno 4-5 miejsce.Historia nie ma nic do rzeczy, 3/4 roku byliście na gorącym krześle obsrani przed spadkiem, a na koniec fartem udało się parę ptk uciułać i znów wróciły marzenia o pucharach bo tak słabej ekstraklasy nie było od lat.
Już nie wspomnę nawet o waszym zachowaniu jak sie obraziliście bo przyszedł cięższy czas i zamiast wspierać to kibice sukcesu robili protesty, a za chwilę znów będziecie śpiewać czy wygrywasz czy nie![]()

Nie wiem o co się rzucasz bo jesteście zwykłymi średniakami i czy wy czy Gieksa odpadnie z Zilina to jeden chuj, jedynie przypał będzie mniejszy dla naszego kraju bo jak odpadną to odpadną Katowice, a nie klub z naszej stolicy z budżetem x razy większym od tych Katowic1,9 pkt w rundzie wiosennej, drugi najwyższy wynik w lidze, a ten pierdoli o obsranym krześle, spadku i farcie. Taka średnia punktowa, w poprzednich sezonach, dawała luźno 4-5 miejsce.
Cięższy czas to kurwa ćwierćfinał Ligi Konferencji, odpadając z Chelsea, i zdobycie Pucharu Polski typie, gdzie wy rozrywacie sezon życia i mijacie nas w doliczonym czasie gry, strzelając szmatę zawodnikowi z pola, bo rezerwowy bramkarz Pogoni wyłapał czerwoną kartkę. Weź sobie na głos przeczytać, jak to w ogóle brzmi i co naprodukowałeś. XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Na pewno cała Europa to odnotuje, że wstydu nie było, bo GKS ma mniejszy budżet.Nie wiem o co się rzucasz bo jesteście zwykłymi średniakami i czy wy czy Gieksa odpadnie z Zilina to jeden chuj, jedynie przypał będzie mniejszy dla naszego kraju bo jak odpadną to odpadną Katowice, a nie klub z naszej stolicy z budżetem x razy większym od tych Katowic
Żebyście tylko znowu się nie obrazili jak Legia przegra kilka meczów w kolejnym sezonie bo znów będzie polew z kibiców sukcesu którzy nie mogą przepalić, że czasem się przegrywa.
I nie wiem o czym Ty tam piszesz jak ja za ŁKS jestem
Na pewno cała Europa to odnotuje, że wstydu nie było, bo GKS ma mniejszy budżet.
Chłopie, ja tu piszę o występach w pucharach, a Ty mi piszesz o średniaku. Masz tu bilans ligowy średniaka:
Bilans w pucharach masz wrzucony powyżej.
I mielibyśmy się niby z tej ligi spierdolić? XD

Jaki kurwa bilans historyczny, chłopie? Dwa słabsze sezony, w którym w jednym graliśmy w pucharach i zgarnęliśmy PP, a drugi to najgorszy w historii klubu i już jesteśmy średniakiem i piłkarsko Wisłą Płock. 90 sezonów bez spadku z najwyższej klasy rozgrywkowej, ale mieliśmy siedzieć obsrani i drżeć nad zjazdem, jak jakiś ŁKS, który się później będzie odbudowywał pół dekady?Ale co ma bilans historyczny do tego, że staliście się taką Wisłą Płock piłkarsko? Przestań żyć historią bo to było kiedyś i nie wróci i lepiej się skup na dopingowaniu zespołu w ciężkich chwilach bo te znów nadejdą i zaraz będziecie znów protestować bo drużyna nie jest w top 5![]()

Ale od ŁKS to trzy chuje w bok z tym swoim resortowym klubikiem, który gdyby nie wojskowe powiązania to skończyłby podobnie jak Polonia dzisiaj, chyba nie muszę Ci przypominać w jaki sposób budowaliscie swój klubik w czasach PRL i jaki wpływ miały komunistyczne układy przy podbieraniu innym klubom zawodników. Może przypomnij w jaki sposób i skąd trafiła do was wasza główna legenda Deyna?Jaki kurwa bilans historyczny, chłopie? Dwa słabsze sezony, w którym w jednym graliśmy w pucharach i zgarnęliśmy PP, a drugi to najgorszy w historii klubu i już jesteśmy średniakiem i piłkarsko Wisłą Płock. 90 sezonów bez spadku z najwyższej klasy rozgrywkowej, ale mieliśmy siedzieć obsrani i drżeć nad zjazdem, jak jakiś ŁKS, który się później będzie odbudowywał pół dekady?
Puchary nieważne, bo historia i GKS powalczy chociaż w rewanżu. Bilans ligowy też o kant dupy, bo to też historia i Wisła Płock. Co Ty w ogóle za fantastyka?
I jeszcze pisze to ziomek z perspektywy Galery, co wchodzi do Ekstraklasy, żeby się z niej spektakularnie spierdolić i latami gnić w I lidze albo i niżej.
Dobra, nara.![]()

Dobra, skończ już to pierdolenie, bo nudny jesteś. Służbę wojskową można było odbyć chociażby we Wrocławiu, policyjnej Wiśle albo Zawiszy. O dziwo, w tamtych czasach, największe sukcesy odnosiły kluby ze Śląska za pieniądze z resortu górnictwa. Nie zauważyłem, żeby resortowość GKSu specjalnie Ci przeszkadzała hipokryto. Pan Lucjan Brychczy spędził tu 70 lat i nikt mu pistoletu do głowy nie przystawił.Ale od ŁKS to trzy chuje w bok z tym swoim resortowym klubikiem, który gdyby nie wojskowe powiązania to skończyłby podobnie jak Polonia dzisiaj, chyba nie muszę Ci przypominać w jaki sposób budowaliscie swój klubik w czasach PRL i jaki wpływ miały komunistyczne układy przy podbieraniu innym klubom zawodników. Może przypomnij w jaki sposób i skąd trafiła do was wasza główna legenda Deyna?
Także hamuj piętą jeśli piszesz o ŁKSie bo jakby wam przyszło rywalizować w takiej Łodzi na ulicach to byście byli pożarci, a piłkarsko jakbym miał kibicować klubowi budowanemu na sukcesach komunistycznych władz pzpr to zdecydowanie wolę mój ŁKS![]()