JosueEstebanez
PRIDE FC Middleweight
Wiedziałem, że ten paź ruski w bramce psg im coś kiedyś odjebie 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.

Wiedziałem, że ten paź ruski w bramce psg im coś kiedyś odjebie![]()

Chłopie strzelili w 6tej i potem zamurowali, gdzie ta dominacja, jakby do przerwy ich robili ze 3:0 to bym się zgodził.Pamiętacie co pisałem przy okazji startu nowego formatu europejskich pucharów? Że Anglia będzie dominować.
Ile PSG miało okazji, które realnie mogli zamienić na bramkę? Arsenal miał dwie i jedna wykorzystał.Chłopie strzelili w 6tej i potem zamurowali, gdzie ta dominacja, jakby do przerwy ich robili ze 3:0 to bym się zgodził.
Mają okropnie skuteczną obronę Częstochowy.
No tak ale to żadna dominacja.Ile PSG miało okazji, które realnie mogli zamienić na bramkę? Arsenal miał dwie i jedna wykorzystał.
W wynikach finałów europejskich pucharów.Chłopie strzelili w 6tej i potem zamurowali, gdzie ta dominacja, jakby do przerwy ich robili ze 3:0 to bym się zgodził.
Mają okropnie skuteczną obronę Częstochowy.
No absolutnie tutaj nie ma dominacji ale też nie jest tak, że Arsenal się desperacko broni, a PSG naciera i co chwilę ma okazję. Arsenal też nie jest zamurowany tylko jest dobrze poukładany w obronie. Ich obrona jest świetna.No tak ale to żadna dominacja.
Jak wygrają ten finał to będzie dominacja absolutna, finały się gra po to żeby wygrywać a nie dominowaćNo tak ale to żadna dominacja.
Ja sobie wyobrażam w finale Górnik, Lecha, Jage, ewentualnie TermalicaWyobrażacie sobie, że kiedyś oglądamy finał Ligi Mistrzów, a tam Legia, Lech lub Jaga, ewentualnie Górnik![]()
No jak ktoś liczył na powtórkę z meczu Psg z Bayernem i kolejny hokejowy wyniku to na pewno może czuć się zawiedziony, ale w finałach tak się nie graPrzypominam że mecz się jeszcze nie skończył, spokojnie panowie
Obyśmy byli świadkami lepszego finału LM niż do tej pory

Ja tam widzę Chrobry Głogów albo Wieczystą KrakówJa sobie wyobrażam w finale Górnik, Lecha, Jage, ewentualnie Termalica
Ten finał i tak świetnie się ogląda. Jak widzę obronę Arsenalu to jest topka.No jak ktoś liczył na powtórkę z meczu Psg z Bayernem i kolejnego hokejowego wyniku to na pewno może czuć się zawiedziony, ale w finałach tak się nie gra![]()
Skoro Leicester wygrało ligę jako beniaminek, to dlaczego za dwa lata Chrobry miałby nie podbić stawki ?Ja tam widzę Chrobry Głogów albo Wieczystą Kraków

No też się pomyliłem srogo, Arsenal defensywę ma mocarną.PSG tego nie wygra![]()