Rododendron
UFC Light Heavyweight
Derby sa wtedy jak masz dwie równorzędne drużynyBo to wstyd zeby nie było derbów w stołecznym miescie
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Derby sa wtedy jak masz dwie równorzędne drużynyBo to wstyd zeby nie było derbów w stołecznym miescie
W sumieDerby sa wtedy jak masz dwie równorzędne drużyny
Proste, ale liczę, że Kwiecień uniesie się ambicją, zrobi awans z Wieczystą, a potem na warunkowej licencji urwie punkty GTSowiDwa wioskowe kluby grają o awans, najgorzej.

No z tym Celticem to był popis na miarę megalomanów z Warszawy, nie zagrać w LM poprzez głupotę pracownikaChłopie niedouczony. Przecież na przestrzeni tych 5 ostatnich lat my nie byliśmy mistrzem Polski ani razu, wiec jaki to niby handicap? Poza tym zajmując 5 miejsce bylibyśmy rozstawieni w każdej rundzie eliminacji, z uwagi na klubowy ranking właśnie, więc co Ty w ogóle pierdolisz? Na 3 podejścia do LKE 3 razy graliśmy w tych rozgrywkach, ale teraz to już na pewno najebalibyśmy przypału. Weź się chłopie w ogóle poczytaj. Beka. XD
Ten jeszcze wymienia dwumecz z Celticem, kiedy ich de faacto zgruzowaliśmy, a przed błąd formalny Szkoci dostali walkower, gdzie my weszliśmy do grupy Ligi Europy i zajęliśmy w niej pierwsze miejsce, kwalifikując się do rundy pucharowej jako pierwszy klub ze wszystkich grup. Po jaki chuj w ogóle podałeś ten przykład? Przecież mi kolejny raz wystawiasz do pustej typie i nawet nie zdajesz sobie z tego sprawy.![]()

No i chuj w to. Piłkarsko byliśmy lepsi, ale temu cieplej na serduszku, bo ktoś sobie upierdolił spodnie podczas jedzenia, kiedy samemu chodzi się od od tygodnia głodnym i je zupę z trawy. XDNo z tym Celticem to był popis na miarę megalomanów z Warszawy, nie zagrać w LM poprzez głupotę pracownika
Chyba już lepiej odpaść z tymi pastuchami z Mołdawii niż tak się samozaorać

Szkoda, że zostaliście zapamiętani nie z boiska tylko z głupoty. Ja jeszcze posiedzę, jedzenie trzeba zrobić. Prędzej Ty łóżka potrzebujesz bo widzę, że żyłka pękaNo i chuj w to. Piłkarsko byliśmy lepsi, ale temu cieplej na serduszku, bo ktoś sobie upierdolił spodnie podczas jedzenia, kiedy samemu chodzi się od od tygodnia głodnym i je zupę z trawy. XD
Nieważne, że za niedługo potem do tej Ligi Mistrzów weszliśmy, dzięki regularnej gdzie w Lidze Europy właśnie. Piszę to, bo zaraz zaczniesz się onanizować po porażkę 4-8 z BVB w grupie, czyli kolejnym "samozaoraniem".
Połóż się chłopie, odpocznij, nabierz siły. Może jutro złapiesz formę na rozmowę.![]()

Tak i o tym błędzie Ostrowskiej śpiewają nam teraz na wszystkich stadionach. XD W niedzielę mało co nie zesrałeś się ze szczęścia, więc wyobrażam sobie jaka musiała być Twoja reakcja wtedy...Szkoda, że zostaliście zapamiętani nie z boiska tylko z głupoty. Ja jeszcze posiedzę, jedzenie trzeba zrobić. Prędzej Ty łóżka potrzebujesz bo widzę, że żyłka pęka![]()

A nawet nie widziałem, że wam śpiewająTak i o tym błędzie Ostrowskiej śpiewają nam teraz na wszystkich stadionach. XD W niedzielę mało co nie zesrałeś się ze szczęścia, więc wyobrażam sobie jaka musiała być Twoja reakcja wtedy...
Mnie żyłka pęknie? Mam dobrą zabawę patrząc na te fikołki i gimnastykę, którą uprawiasz. A wystarczyło zdać jedno pytanie.
PS jeszcze dopytam. Ten Górnik i GKS to przez pryzmat czego zostały przez Ciebie zapamiętane? Że grały w pucharach 30 lat temu?
jeśli tak to widzę trafiłem w czuły punkt, stąd ten odpał
no w niedzielę cieszyłem się bo ŁKS wygrał z Łęczną to masz na myśli? Jakie te pytanie zadałeś niby co gimnastykę uprawiam?
wracając do tematu to zabawnie brzmią słowa o jakichś kompromitacjach i eurowpierdolach po tym jak się skompromitowaliście w Glasgow i wyłapaliście na boisku od jakichś farmerów z Mołdawii czy innych wysp Owczych. Przestań robić szpagaty i trochę pokory bo mało brakło, a byście za rok grali na alei Unii z nami w 1 lidze
Wiesz co to jest ironia? Masz chłopie zerową wiedzę w temacie i walisz jak kulą w płot. Każdym kolejnym postem się tylko pogrążasz, jak teraz tą niby przyśpiewką. Zadałem pytaniem czy obskoczenie szybkiego wpierdolu we wczesnej rundzie eliminacji można nazwać pokazaniem się w Europie i zarobieniem pieniędzy? Tyle.A nawet nie widziałem, że wam śpiewająjeśli tak to widzę trafiłem w czuły punkt, stąd ten odpał
no w niedzielę cieszyłem się bo ŁKS wygrał z Łęczną to masz na myśli? Jakie te pytanie zadałeś niby co gimnastykę uprawiam?
Ty nie potrafisz zrozumieć, że ktoś poprostu jest zadowolony z tego, że nowe ekipy kibicowskie i nowe drużyny mają szansę się pokazać i zarobić hajs by w przyszłości się wzmocnić i na tym hajsie stabilizować swoją pozycję na czym zyska cała liga? Wiadomo najlepiej by do końca świata w pucharach grały Lech, Legia, Raków i Jagawracając do tematu to zabawnie brzmią słowa o jakichś kompromitacjach i eurowpierdolach po tym jak się skompromitowaliście w Glasgow i wyłapaliście na boisku od jakichś farmerów z Mołdawii czy innych wysp Owczych. Przestań robić szpagaty i trochę pokory bo mało brakło, a byście za rok grali na alei Unii z nami w 1 lidze
![]()
Szybka zmiana tematu widzę na jakąś przyśpiewkę co nawet nie miałem pojęcia o jej istnieniuWiesz co to jest ironia? Masz chłopie zerową wiedzę w temacie i walisz jak kulą w płot. Każdym kolejnym postem się tylko pogrążasz, jak teraz tą niby przyśpiewką. Zadałem pytaniem czy obskoczenie szybkiego wpierdolu we wczesnej rundzie eliminacji można nazwać pokazaniem się w Europie i zarobieniem pieniędzy? Tyle.
Niech grają, proszę bardzo. Jakoś od lat, poza Lechem, Legią i Wisłą, to nikt w tych pucharach nie grał. Ostatnio dołączył Raków i Jagiellonia. Żadne jednosezonowe meteory typu GKS nie miały racji bytu i zbierały tradycyjne bęcki.
Co Ty w ogóle pierdolisz za głupoty z tą I ligą. XD Z jednej strony brandzlujesz się tymi Katowicami, które zimą miały raptem jeden punkt więcej od nas i piszesz o pokorze, kiedy oni wyprzedzają nas rzutem na taśmę w kuriozalnych okolicznościach, a później bredzisz coś, że mogliśmy spaść, kiedy na wiosnę mieliśmy drugą średnią punktów w lidze? Haha
widocznie cała Polska ma z Was polew to i przyśpiewkę zrobili, a Wy się brandzlujecie bo wynik był korzystny i prawie byliście w LM
a teraz wielce ich bolą jakieś Katowice bo im zabrali miejsce w pucharach

Szybka zmiana tematu widzę na jakąś przyśpiewkę co nawet nie miałem pojęcia o jej istnieniuwidocznie cała Polska ma z Was polew to i przyśpiewkę zrobili, a Wy się brandzlujecie bo wynik był korzystny i prawie byliście w LM
Dalej nie wiem o czym pierdolisz, że szpagaty robię po tym jak zadałeś jakieś pytanie i o chuj Ci chodziło z niedzielą? To co mam sie nie cieszyć bo ŁKS wygrał i zagra w barażach?
Weź se tam przed lustrem powtórz sto razy z kolegami z Łazienkowskiej
I daj żyć bo sami wstydu narobiliscie nie raza teraz wielce ich bolą jakieś Katowice bo im zabrali miejsce w pucharach
Jeszcze te teksty o zerowej wiedzy![]()