Piłka nożna

@Rododendron fajnie się prezentuje Bomba w bramce i mógłby dostać szansę na pokazanie się nawet w przypadku awansu bo jakichś większych baboli w jego wykonaniu nie kojarzę a widać że stara się grać pewnie, masz jakieś info co do Bobka gdzie planuje kontynuować karierę?

@Rododendron fajnie się prezentuje Bomba w bramce i mógłby dostać szansę na pokazanie się nawet w przypadku awansu bo jakichś większych baboli w jego wykonaniu nie kojarzę a widać że stara się grać pewnie, masz jakieś info co do Bobka gdzie planuje kontynuować karierę?
Coś było o Górniku, ale nic konkretnego nie padło póki co.
Bomba na linii bardzo solidny, u nas ogólnie z tego akademia słynie, ale przedpole i gra nogami dramat, dlatego ja się cieszę na te plotki o Węglarzu z Arki, bo to jest solidna firma.
Niestety nasza akademia ma problem z grą nogami przez bramkarzy, oni dodatkowo mają indywidualne treningi w szkołach poza AP ŁKS, ale to chuja daje, co widzę po synku kuzyna. 11-latek, zaczynał w Łęczycy, potem wzięty do Akademii u nas + indywidualne zgrupowania bramkarskie, a jak ostatnio sobie kopaliśmy to z grą nogami jest dramat.

Chlop ma metr sześćdziesiąt w kapeluszu i strzela głową :antonio:

JAZDA Z KURWAMI
A chyba pisaliśmy z pół roku temu na jego temat to coś czułem, że może robić różnicę pod koniec sezonu jak wróci do zdrowia, kawał grajka i fajnie, że się wyleczył. Do Hiszpanów ogólnie mamy szczęście bo chyba tylko Dominguez to taki niewypał, jakichś Alastulejów nie liczę nawet

A chyba pisaliśmy z pół roku temu na jego temat to coś czułem, że może robić różnicę pod koniec sezonu jak wróci do zdrowia, kawał grajka i fajnie, że się wyleczył. Do Hiszpanów ogólnie mamy szczęście bo chyba tylko Dominguez to taki niewypał, jakichś Alastulejów nie liczę nawet
Mazur i Bartlewski do rotacji z Chrobrego.
I ja żałuję, ze Kelly u nas poważnej szansy nie dostał.

@JosueEstebanez trochę więcej flopow było - Javi Moreno czy legendarny Corral chociażby :beczka:
Pirulo, którego uwielbiam i mam koszulkę tez finalnie okazał się za krótki na eks.
Zresztą w szafie to mam najwięcej koszulek właśnie z Hiszpanami :beczka:

Mazur i Bartlewski do rotacji z Chrobrego.
I ja żałuję, ze Kelly u nas poważnej szansy nie dostał.
Szkoda Kellego fakt bo wiatr robi na skrzydle i technicznie dobrze wyglada, tylko ciekawe czy by się tak rozwinął siedząc na ławce u nas bo w Chrobrym dużo minut złapał i postępy u chłopa widać
@JosueEstebanez trochę więcej flopow było - Javi Moreno czy legendarny Corral chociażby :beczka:
Pirulo, którego uwielbiam i mam koszulkę tez finalnie okazał się za krótki na eks.
Zresztą w szafie to mam najwięcej koszulek właśnie z Hiszpanami :beczka:
Javi Moreno też fakt, a Corral może szału ogolnie nie robił, ale mocno przyczynił się do wygrania jednych derbów na kurniku.
Dobra już po 1, coś czuje że karne będą i loteria ja pierdole

Chcialem dać 110-130 ale postanowiłem być bardziej precyzyjny xD

Jak tam ŁKS ? Dopiero włączyłem mecz
No już było by po meczu, ale chłop z Chrobrego wali w okno i mamy remis. Żeby ten sędzia czegoś nie odjebał bo pod koniec to faul ewiedwntny w środku pola nie odgwizdany dla nas, żeby zaraz sędzia gwiazdą meczu nie chciał zostać

Back