Piłka nożna

Koło chuja lata przygłup co pojechał na Mundial i przed najważniejszym meczem naszej kadry kłócił się o pieniądze z premii, niech wypierdala do Arabów gwiazdorek.
Wiadomo Skorupski najgorszy :korwinlaugh:

Robercik chciał żeby dla każdego było po równo, nawet dla tych co nie zagrali ani minuty.

Za to skorup chciał żeby podział premii był zależny od tego kto ile zagra.

Który jest bardziej pazerny? Przecież skorup tak mało nie zarabia we Włoszech, żeby robić aferę o 200tyś euro, gdzie te pieniądze miały znaczenie tylko dla młodych chłopaków, a on im pożałował.

Tak samo jak była afera Probierz vs Lewandowski.

Przeciez to skorup podkręcił dyzme, a Dyzma myślał że inni za nim pójdą, a później się wywiązała afera że ma cofnąć swoje kłamstwa jak mu bednarek z zielinskim wpadli do pokoju, no i kłamstwo zostało wyprostowane, a Skorupski magicznie przestał zabierać głos bo po tych wydarzeniach wiedział że ma chuja a nie pozycję w reprezentacji.

3 bramkarz który narobił największego fermentu, ale to lewy zły ;)

Robercik chciał żeby dla każdego było po równo, nawet dla tych co nie zagrali ani minuty.

Za to skorup chciał żeby podział premii był zależny od tego kto ile zagra.

Który jest bardziej pazerny? Przecież skorup tak mało nie zarabia we Włoszech, żeby robić aferę o 200tyś euro, gdzie te pieniądze miały znaczenie tylko dla młodych chłopaków, a on im pożałował.

Tak samo jak była afera Probierz vs Lewandowski.

Przeciez to skorup podkręcił dyzme, a Dyzma myślał że inni za nim pójdą, a później się wywiązała afera że ma cofnąć swoje kłamstwa jak mu bednarek z zielinskim wpadli do pokoju, no i kłamstwo zostało wyprostowane, a Skorupski magicznie przestał zabierać głos bo po tych wydarzeniach wiedział że ma chuja a nie pozycję w reprezentacji.

3 bramkarz który narobił największego fermentu, ale to lewy zły ;)
Lewandowski był kapitanem i jego rolą było rozwiązać tą sytuację tak żeby ten temat w ogóle się nie pojawił, chuj z niego nie kapitan a już w szczegóły nie bede znowu wchodził bo nie ma sensu tego tematu po raz kolejny przerabiać.
Chuj z niego nie kapitan i niech wypierdala.
Jak chcesz to wierz Lewandowskiemu, ja tam bardziej wierzę Skorupskiemu bo porównując ich obu pod względem charakteru to dzieli ich przepaść w tej kwestii:fjedzia:

-Rada drużyny (z Lewandowskim jako kapitanem na czele) chciała zachować tradycyjny, nierówny podział premii na punkty: więcej dla tych, którzy grali od pierwszej minuty (4 pkt), mniej dla rezerwowych i tych poza składem (2 lub 1 pkt).
To jest ten sprawiedliwy podział? :korwinlaugh:

Last edited:
Lewandowski był kapitanem i jego rolą było rozwiązać tą sytuację tak żeby ten temat w ogóle się nie pojawił
Ale to skorupski wyniósł temat do mediów.

A co do podziału to było mowione wtedy na gorąco, że to skorupskiemu się podział nie podobał. I z tego co się orientuję to on był w tej radzie drużyny.

A co do charakteru, zależy z jakiej perspektywy, ale cwaniak, pazerniak i aferzysta to raczej nie jest taki zajebisty charakter.

Dobra koniec tematu bo nie ma sensu, dla mnie Skorupskiego wcale w reprezentacji być nie powinno i w zasadzie to zamyka temat.

Dziwnym trafem też wszyscy w sumie z reprezentacji stanęli po stronie Lewandowskiego, a nie Skorupskiego, to też o czymś świadczy.

Raczej przeszacował swoją pozycję w szatni, bo od tamtego momentu siedzi cicho jak mysz pod miotłą, widocznie drużyna poszła za Robercikiem :fjedzia:
Siedzi cicho bo już powiedział co miał do powiedzenia i ma wyjebane w to by szukać poklasku, a że się naraził towarzystwu wzajemnej adoracji w postaci Krychowiaka Szczęsnego i gwiazdorka to pewnie ma to w chuju :beczka:

Siedzi cicho bo już powiedział co miał do powiedzenia i ma wyjebane w to by szukać poklasku, a że się naraził towarzystwu wzajemnej adoracji w postaci Krychowiaka Szczęsnego i gwiazdorka to pewnie ma to w chuju :beczka:
Gdyby nie szukał poklasku to by wtedy nie dawał wywiadu i nie rozpierdalał szatnie od środka. A co do tego komu się naraził a komu nie, zrozum że on tam był od zbierania piłek po treningu i nic więcej, kopać dołki pod filarami reprezentacji? Takiego kreta nikt by nie chciał mieć w szatni, kret, pazerniak, cwaniak, zajebiste połączenie, każdy pragnie z takim dzielić szatnie xD

Dobra chuj koniec tematu, ja tam mam wyjebane na tych gwiazdorów co wymieniłeś ale ten skorupski w reprezentacji to jest kompletne nieporozumienie a się chłopak poczuł jakby złotą piłkę w tamtym sezonie odbierał.

On nie chciał żeby było porowno, on chciał żeby było sprawiedliwie, czyli kto więcej zagra dostanie więcej.

Chłopie to miała dupa piec Szczęsnego, Zielińskiego czy Lewandowskiego gdzie każdy z nich dostawał od klubu minimum 3 razy więcej na sezon niż skorupski? To oni mieli się kłócić a nie on? Mordo, sam w to nie wierzysz.

Koniec tematu z mojej strony ;)

Gdyby nie szukał poklasku to by wtedy nie dawał wywiadu i nie rozpierdalał szatnie od środka. A co do tego komu się naraził a komu nie, zrozum że on tam był od zbierania piłek po treningu i nic więcej, kopać dołki pod filarami reprezentacji? Takiego kreta nikt by nie chciał mieć w szatni, kret, pazerniak, cwaniak, zajebiste połączenie, każdy pragnie z takim dzielić szatnie xD

Dobra chuj koniec tematu, ja tam mam wyjebane na tych gwiazdorów co wymieniłeś ale ten skorupski w reprezentacji to jest kompletne nieporozumienie a się chłopak poczuł jakby złotą piłkę w tamtym sezonie odbierał.

On nie chciał żeby było porowno, on chciał żeby było sprawiedliwie, czyli kto więcej zagra dostanie więcej.

Chłopie to miała dupa piec Szczęsnego, Zielińskiego czy Lewandowskiego gdzie każdy z nich dostawał od klubu minimum 3 razy więcej na sezon niż skorupski? To oni mieli się kłócić a nie on? Mordo, sam w to nie wierzysz.

Koniec tematu z mojej strony ;)
Mordo przecież to Lewandowski chciał żeby nie było po równo i kasa zależna od minut na boisku :beczka:
To czy był 3 bramkarzem czy pierwszym nie ma żadnego znaczenia bo to Lewandowski był kapitanem i on powinien uciąć temat w zarodku by w ogóle nie było rozmowy na temat hajsu przed najważniejszym meczem naszej kadry na przestrzeni ostatnich lat, a ze Skorupskiego teraz robią kozła ofiarnego bo powiedział jak było i naprostował farmazonów

Mordo przecież to Lewandowski chciał żeby nie było po równo i kasa zależna od minut na boisku :beczka:
To czy był 3 bramkarzem czy pierwszym nie ma żadnego znaczenia bo to Lewandowski był kapitanem i on powinien uciąć temat w zarodku by w ogóle nie było rozmowy na temat hajsu przed najważniejszym meczem naszej kadry na przestrzeni ostatnich lat, a ze Skorupskiego teraz robią kozła ofiarnego bo powiedział jak było i naprostował farmazonów
Tak naprawdę to chuj wie jak to było, bo nas tam nie było, więc całą prawdę znają tylko osoby które w tym uczestniczyły.

Chuj z tym bo ja naprawdę nie jestem ani fanem ani kibicem jakiegokolwiek nazwiska wymienionego w naszej dyskusji, nie lubię Skorupskiego i go nie cenię, a na resztę mam wyjebane.

Tak naprawdę to chuj wie jak to było, bo nas tam nie było, więc całą prawdę znają tylko osoby które w tym uczestniczyły.

Chuj z tym bo ja naprawdę nie jestem ani fanem ani kibicem jakiegokolwiek nazwiska wymienionego w naszej dyskusji, nie lubię Skorupskiego i go nie cenię, a na resztę mam wyjebane.
Rada drużyny (z Lewandowskim jako kapitanem na czele) chciała zachować tradycyjny, nierówny podział premii na punkty: więcej dla tych, którzy grali od pierwszej minuty (4 pkt), mniej dla rezerwowych i tych poza składem (2 lub 1 pkt).
Staszewski tak napisał w książce nawet to rozumiem narażał by się na pozew ze względu na pomówienia?

Rada drużyny (z Lewandowskim jako kapitanem na czele) chciała zachować tradycyjny, nierówny podział premii na punkty: więcej dla tych, którzy grali od pierwszej minuty (4 pkt), mniej dla rezerwowych i tych poza składem (2 lub 1 pkt).
Staszewski tak napisał w książce nawet to rozumiem narażał by się na pozew ze względu na pomówienia?
Nie da się w sądzie udowodnić takiego pomówienia, no chyba że rada drużyny sama siebie nagrywała a to i tak nie byłby dowód w sadzie, więc kurwa myślę że tak, jak najbardziej.

Przecież to był temat który nakręcił największą sprzedaż, więc go grzał ten Staszewski.

No i apeluje, daj mi już spokój bo mam w to wyjebane i swojego zdania nie zmienię a ty mnie nie przekonasz do swojego.

Nie da się w sądzie udowodnić takiego pomówienia, no chyba że rada drużyny sama siebie nagrywała a to i tak nie byłby dowód w sadzie, więc kurwa myślę że tak, jak najbardziej.

Przecież to był temat który nakręcił największą sprzedaż, więc go grzał ten Staszewski.
Jak się nie da przecież wystarczy jeden świadek, a często jest słowo przeciwko słowu nawet :fjedzia:

No i jest impas wtedy.
Niekoniecznie bo są przypadki, że ludzie siedzą dożywocie bez żadnych dowodów i jedynym argumentem jest słowo przeciwko słowu
:mamed:

Niekoniecznie bo są przypadki, że ludzie siedzą dożywocie bez żadnych dowodów i jedynym argumentem jest słowo przeciwko słowu
:mamed:
Chuj z tym, za chwilę Chelsea vs City, akurat na śmietnik skocze bo oczywiście sobota to sprzątająca..

Ogląda ktoś finał Pucharu Anglii?

Oglądałem, przełączyłem na siatkówkę.

Oby była dogrywka. Z jednej strony nigdy nie chcę żeby City wygrało cokolwiek, ale śmiesznie będzie jak Chelsea po wydaniu miliarda w dwa lata nie ugra nawet Ligi Konferencji xD

A na dogrywce mi zależy żeby byli jak najbardziej zmęczeni i nie ograli Bournemouth we wtorek.

Już się Chelsea rozkręcała, a tu gol, pewnie się tak już skończy
Pizde, koniec.

Jak widać idiotyczne wydawanie kosmicznych pieniędzy na zawodników pokroju Hato odniosło zajebisty skutek. Tfu na tego właściciela z Ameryki czy chuj wie skąd, łeb co się na piłce nie zna i spierdolił mi Chelsea do rangi sredniaka PL, a tak to co sezon chociaż probowali walczyć o mistrza, teraz jeszcze Palmer odejdzie i pewnie nie tylko i będzie chuj w dupe:childcry:

Back