Piłka nożna

Jak już gadacie o komentatorach to mnie wkurwia Kazek Węgrzyn

A do tego jak raz na ruski rok słucham Bożydar to mnie kurwica strzela.

Mózg rozjebany, autobus jedzie przez barce, na dachu na pierwszym planie siedzi Szczęsny z lewym i flagą Polski, Szczęsny jara szlugi, rzuca je dziennikarzom i już jebnął z 5 piwek.

Attachments

• Zrzut ekranu (2).jpg
    Zrzut ekranu (2).jpg
    250.9 KB · Views: 21
Coś pięknego dziś Wojtek i Lewy robią na tym autobusie :antonio: . Ale tam jest luz.

I wiele innych nagrań hehe.

Poziom ligi holenderskiej na dwóch screenach, a idioci płacą im takie siano za śmiesznych zawodników jak przykładowo ten Hato z Chelsea że głowa mała..

Screenshot_2026-05-12-11-01-12-989_com.android.chrome.jpg
Screenshot_2026-05-12-11-01-15-839_com.android.chrome.jpg

Albo ogłosi nowy projekt sportowy :mamed:
Byłoby grubo, jakby podał się do dymisji.

@Gambit , wszystkie ostatnie akcje mapeta jak wytłumaczyć Twoim zdaniem ? Jest po prostu kretynem czy może stoi za tym coś więcej ? Może gra na transfer ?

Vinicius jako lider szatni czyli Real sam sie zakopał. To już Mbappe jest lepszym wyborem.

Tymczasem Morata i Carvajal poza kadrą Hiszpanii na MŚ :cool:

Vinicius jako lider szatni czyli Real sam sie zakopał. To już Mbappe jest lepszym wyborem.

Tymczasem Morata i Carvajal poza kadrą Hiszpanii na MŚ :cool:
Chuja nie mbappe, właśnie przez niego są wszystkie problemy, vinisius może jest wkurwiający i małpowaty ale chociaż mu zależy.

Mbappe następny transfer robi do arabów, ciekawe też czy by go nie woleli jakoś na halanda wymienić, ale ten drugi chyba woli barcelonke.

@Gambit czy Vinicius w swojej karierze w realu odstawiał taki cyrk jak mapet? Nie śledzę aż tak, ale wydaje mi się, że jaki wkurwiajacy by nie był, to chyba względem drużyny lojalny i zaangażowany?

Czy ten sam poziom spierdolenia?

@Gambit czy Vinicius w swojej karierze w realu odstawiał taki cyrk jak mapet? Nie śledzę aż tak, ale wydaje mi się, że jaki wkurwiajacy by nie był, to chyba względem drużyny lojalny i zaangażowany?

Czy ten sam poziom spierdolenia?
Vinicius jest po prostu pierdolnięty. W szatni fawelarz jest ponoć najbardziej lubiana osoba, ale na murawie mu odbija. Za zmianę w klasyku powinien wylądować na trybunach, a tak to był początek końca sezonu Realu i Alonso.
Mappet robi to z premedytacją.
Szambo wylało w sposób jaki nie pamiętam. Carlo gadał o najzdrowszej szatni jaką miał w karierze, a po 2-3 latach gnój na maksa.

Vinicius jest po prostu pierdolnięty. W szatni fawelarz jest ponoć najbardziej lubiana osoba, ale na murawie mu odbija. Za zmianę w klasyku powinien wylądować na trybunach, a tak to był początek końca sezonu Realu i Alonso.
Mappet robi to z premedytacją.
Szambo wylało w sposób jaki nie pamiętam. Carlo gadał o najzdrowszej szatni jaką miał w karierze, a po 2-3 latach gnój na maksa.
Tak mi się właśnie wydawało.

Nie żebym nad tym ubolewał :mamed: W finale kciuki za PSG i to nie z braku sympatii do realu, ale piękne tam będą reakcje zachodzić w pustej głowie mbappe, jak bez niego 2x cykną LM.

Dla mnie on i ta jego pierdolnieta mamusia rozjebią każdą szatnie

Back