Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Ja tam do nich miałem obojętne podejście do niedawna i koło chuja mi latali, ale po ostatnim meczu z Atletico życzę im wszystkiego najgorszegoTeż od razu mi się ta sytuacja przypomniała. Po ostatnich zachowaniach kanonierów mam nadzieję a wręcz życzę im by zesrali się w ostatniej kolejce i w finale LM.

Też od razu mi się ta sytuacja przypomniała. Po ostatnich zachowaniach kanonierów mam nadzieję a wręcz życzę im by zesrali się w ostatniej kolejce i w finale LM.
Dobra akcja Torcidy. Ciekawe jest to że parę lat temu (2022 chyba) Dinamo sami sobie spalili taką samą flagę. Racowisko wtedy zrobili i się przypadkowo zajarała flaga. Zrobili replikę to im wczoraj Hajduk spalił hehe.Piękny meczyk w Zagrzebiu
Jak oni to zamontowali?![]()
Bramkarz United opiera się na obrońcyNo i nawet na screenie nie widzicie, że to analogia trochę z tytułu tych z czterech liter? Raya nie ma żadnego kontaktu z własnej woli, jest tylko wyłącznie atakowany, bramkarz United ewidentnie opiera się na obrońcy Kanonierów.
Żeby nie było to sytuacja taka 65/35 do odgwizdania na korzyść tego co zapadło, a ta sytuacja co wkleiłeś to na screenie wygląda wybitnie niekorzystnie, może cała sytuacja była inna.
ale to, że był trzymany za rękę i blokowany przez Salibe nie ma znaczenia
Ok jeśli dziś to był faul to tak jak napisałem jakieś 20-30% bramek Arsenalu po rożnych powinno tak samo być gwizdane

Już można czy jeszcze za wcześnie?
Prawda, klątwa Czesia wiecznie żywa2:0 bardzo niebezpieczny wynik
Chabiniak jest zdecydowanie lepszym komentatorem niż Święty.
Święty robi super atmosferę, ale tego grafomańskiego gadania jest czasami za dużo, tak samo jak ekscytacji, gdy piłka wyjdzie na aut.Za dużo wypiłeś przed meczem, plus ta radosć z tego żę rozjebiecie dzisiaj Real to już od kilku dni Cię trzyma pijanego.
Plus kto kurwa wymyślił Żewłakowa do tego meczu xD Chociaż fakt, plus że nie Ołłowski.
Święty robi super atmosferę, ale tego grafomańskiego gadania jest czasami za dużo, tak samo jak ekscytacji, gdy piłka wyjdzie na aut.
Seba w chuj merytoryczny, bardzo dobrze opisuje zdarzenia boiskowe.
W ogóle to chyba jesteś masochistą oglądając to na C+, tam nie ma pół porządnego komentatora LL od kiedy odszedł Ćwiąkała.
Klasyk zawsze jest na obu stacjach, tak mają deal dogadany.A to można inaczej xD? Myślałem, że jest podział po jednym klasyku nadal i oglądam na C+ bo mam wykupiony abonament i ich mi podsunęło, nie gadaj, że mecz też jest na Eleven.
Ja akurat uwielbiam te jego grafomańskie gadanie, jako jeden z nielicznych z tym do mnie trafia, ale fakt że to być może dlatego że rzadko mam okazję słuchać jego komentarze, chociaż przyznam ze czasami odpalam Serie A i oglądam trochę plecami jak on komentuje, bo mecz mnie nudzi, ale jego komentarza lubię słuchać.
Laboga trochę pierdoli od rzeczy, ale ogólnie też ma fajny głos i potrafi jednak utrzymać przy meczu nawet jak drze pizde niepotrzebnie.Klasyk zawsze jest na obu stacjach, tak mają deal dogadany.
Już nie pamiętam kiedy oglądałem na C+ ostatnio, nawet jak był Ćwiąki, to zawsze dokoptowali mu któregoś debila z duetu Lesiu/Laboga i miałem ochotę wsadzić sobie śrubokręt w uszy.

Imho Potężny Bór teraz przeżywa drugie komentatorskie życie i mecze kadry powinien komentować tylko on.Laboga trochę pierdoli od rzeczy, ale ogólnie też ma fajny głos i potrafi jednak utrzymać przy meczu nawet jak drze pizde niepotrzebnie.
Ogólnie w ostatnich latach to nasi komentatorzy się bardziej pogrążają niż poprawiają sytuację, szczególnie Ci którzy wymieniali stare pokolenie, więc ciężko znaleźć coś dobrego. Kanał Sportowy pogrążył Borka, a Jacek Laskowski pogrążył się sam odkąd dostał wygodny kontrakt w TVP i przestał się starać. Ćwiąkała już nie komentuje, chociaż on dla mnie nigdy nie powinien być jedynką i moje marzenie to Święty&Ćwiąkała na finał każdego turnieju, Mateusz jako świetny gadacz i przekaźnik emocji a Ćwiąkała jako ekspert którym jest.
P.S. Dzięki, przełączyłem na Eleven![]()
Laboga trochę pierdoli od rzeczy, ale ogólnie też ma fajny głos i potrafi jednak utrzymać przy meczu nawet jak drze pizde niepotrzebnie.

@HubiSSJ3 przecież Laboga ma taki głos, ze jakbym go wypożyczył to mógłby mi syna usypiać.
W duecie z mękołą Olłowskim zabijają każdy mecz, który komentują.
O poziomie C+ świadczy fakt, ze tam najlepszy jest chyba obecnie Mitrut, który będąc w eleven, był absolutnie najgorszym komentatorem La Liga tej stacji![]()