Piłka nożna

Pierwsze co, to wypierdolić Kupczaka do Splitu razem z Grafem.
W sumie oba awanse z Kaziem raczej nie były spodziewane, ten 1 na pewno wieksze zaskoczenie, ale jak awansowalismy bezpośrednio to żaden bukmacher nie typował ŁKS w pierwszej dwójce.
Koki, Arasa, Craciun, Jasper, Terlecki, ewentualnie Piaso, Norlin i Wysokinski to imho jedyni gracze, którzy z tej kadry mogą być przydatni po awansie.
Jakoś dziwnie jestem spokojny, że awans sie uda poprzez te baraże - Chrobry, Ruch i cała banda niżej są kadrowo gorsi, w Wieczystej jest bajzel. Az mnie kurwica strzela na te frajersko potracone punkty, bo Śląsk był do złapania.
Wyobraź sobie finał baraży z Ruchem na Śląskim :beczka: ogień by był straszny, ale poczekamy zobaczymy jak to się ułoży już tyle rozczarowań za nami, że może akurat tym razem będziemy mile zaskoczeni

Wyobraź sobie finał baraży z Ruchem na Śląskim :beczka: ogień by był straszny, ale poczekamy zobaczymy jak to się ułoży już tyle rozczarowań za nami, że może akurat tym razem będziemy mile zaskoczeni
No nie leży nam ten Ruch akurat wyjątkowo w tym sezonie, ale myślę, że w tabeli ich raczej przeskoczymy, więc grania na Śląskim chyba nie będzie :)

To, to chuj

IMG_20260507_212039.jpg

:waldeklaugh: :juanlaugh:

Dyktator makumba podpalił gówno w szatni i odjechał :DC:
ale tam musi być gnój jak się między sobą napierdalaja do nieprzytomności

Jak odjechał, ponoć dzisiaj też skakali do siebie z Viniciusem, tyle że każdy tutaj liczył na podwójne KO, a akurat tutaj się tylko małpy z wyjebanym ego pokłóciły zamiast pobić :/

Na Barcelonę bez Valverde, Tchoumeniego, Militao, Gulera i Mbappe najpewniej. To się nie może skończyć inaczej niż masakrą xD Porażka mniej niż dwiema bramkami będzie sukcesem.
I chyba pierwszy raz w historii przegrana w Klasyku mnie nie wkurwi, wręcz przeciwnie. Napisałbym, że mam nadzieję ze zostaną przecweleni manitą, ale wiem że to do żadnej poprawy nie doprowadzi niestety, więc ten mecz jest dla mnie tak istotny jak letnie sparingi. Jedynie liczę że bukmachersko zarobię :boystop:

Na Barcelonę bez Valverde, Tchoumeniego, Militao, Gulera i Mbappe najpewniej. To się nie może skończyć inaczej niż masakrą xD Porażka mniej niż dwiema bramkami będzie sukcesem.
I chyba pierwszy raz w historii przegrana w Klasyku mnie nie wkurwi, wręcz przeciwnie. Napisałbym, że mam nadzieję ze zostaną przecweleni manitą, ale wiem że to do żadnej poprawy nie doprowadzi niestety, więc ten mecz jest dla mnie tak istotny jak letnie sparingi. Jedynie liczę że bukmachersko zarobię :boystop:
Żeby się nie okazało, że jeszcze zagrają lepiej niż w pełnym składzie

Żesz ja pierdole.. Po pierwszej połowie powinno być 4:0 a się kurwa skończy bez wygranej.. Cała obrona poza Wojtuszkiem po sezonie do wyjebania.

Zajebista jakość transmisji z niecieczy :beczka:

Edit: zaraz czapkę z daszkiem będę zakładał przed tv

Back