Piłka nożna

Ta ręka jakby dał karnego to trochę z dupy bo to nie leciało w stronę bramki i swój go nabił

Ty chyba z finałem plusligi pomyliłeś, jak z dupy jak stał z 5 metrów od piłki a rękę miał w pozycji jakby miał dabować w stylu Pogby a nie przy sobie i ewidentnie blokuje tor lotu piłki. Nabić przypadkiem to można z dwóch metrów a nie z takiej odległości. Może od razu przy podaniu od swojego na drugi koniec pola karnego będą sobie przyjmować piłkę ręką i wybiegać z kontrą, no bo przecież to swój nabił, to gdzie będzie granica?

No ale teraz tłumaczą, że jak swój nabije to nie ma ręki automatycznie to też pojebane bo przecież może być, że swój chce wykopać na róg i piłka leci w światło bramki trafia w rękę kolegi z drużyny i co też nie ma karnego bo to swój nabił? :śmiech:

Ty chyba z finałem plusligi pomyliłeś, jak z dupy jak stał z 5 metrów od piłki a rękę miał w pozycji jakby miał dabować w stylu Pogby a nie przy sobie i ewidentnie blokuje tor lotu piłki. Nabić przypadkiem to można z dwóch metrów a nie z takiej odległości. Może od razu przy podaniu od swojego na drugi koniec pola karnego będą sobie przyjmować piłkę ręką i wybiegać z kontrą, no bo przecież to swój nabił, to gdzie będzie granica?
No ciężko ocenić czy to było 5 metrów tak jak mówisz, podstawiłeś do wzoru że Ci tyle wyszło? :jarolaugh:
Przecież co innego jeśli piłka leci w stronę bramki a gdzieś na aut i po wykopaniu przez obrońcę trafia swojego w rękę. Dla mnie też pojebane są te przepisy, ale jak mają robić jakieś wyjątki na gwizdanie rąk to ta sytuacja jest tego przykładem:fjedzia:

Przy tym co odpierdalają Madrytczoki przed klasykiem, to obiecuję, ze już nigdy nie będę śmieszkował z katalońskiego szwagropolu :jarolaugh:

1000004481.jpg

:antonio:

A najlepsze, ze wyjdą na klasyk i jeszcze pewnie wygrają odkładając świętowanie o tydzień :waldeklaugh:

Dostaną w pizde srogo. Jak Barcelona wyjdzie jak zawsze najeżona to nie będzie czego zbierać z tej bandy kasztanów występującej w koszulkach Realu.

Dyktator makumba podpalił gówno w szatni i odjechał :DC:
ale tam musi być gnój jak się między sobą napierdalaja do nieprzytomności

@Rododendron
To co chyba te baraże będą, ale dobrze by było awansować w takim sezonie gdzie kilka miesięcy temu niektórzy nastawiali się na walkę o utrzymanie w tej lidze:korwinlaugh:
Za Kazia jak dobrze pamiętam też był jeden taki awans gdzie nikt się nie spodziewał tylko wtedy był bezpośredni, a tu znowu te baraże nieszczęsne i loteria.
Szoka w sumie fajnie się pokazuje i jak był skreślany jeszcze niedawno tak teraz jego ustawienie się sprawdza i ciekawe jakby to wyglądało gdyby dać mu czas i przy awansie zatrzymać Lofelsenda i Arase.

@Rododendron
To co chyba te baraże będą, ale dobrze by było awansować w takim sezonie gdzie kilka miesięcy temu niektórzy nastawiali się na walkę o utrzymanie w tej lidze:korwinlaugh:
Za Kazia jak dobrze pamiętam też był jeden taki awans gdzie nikt się nie spodziewał tylko wtedy był bezpośredni, a tu znowu te baraże nieszczęsne i loteria.
Szoka w sumie fajnie się pokazuje i jak był skreślany jeszcze niedawno tak teraz jego ustawienie się sprawdza i ciekawe jakby to wyglądało gdyby dać mu czas i przy awansie zatrzymać Lofelsenda i Arase.
Pierwsze co, to wypierdolić Kupczaka do Splitu razem z Grafem.
W sumie oba awanse z Kaziem raczej nie były spodziewane, ten 1 na pewno wieksze zaskoczenie, ale jak awansowalismy bezpośrednio to żaden bukmacher nie typował ŁKS w pierwszej dwójce.
Koki, Arasa, Craciun, Jasper, Terlecki, ewentualnie Piaso, Norlin i Wysokinski to imho jedyni gracze, którzy z tej kadry mogą być przydatni po awansie.
Jakoś dziwnie jestem spokojny, że awans sie uda poprzez te baraże - Chrobry, Ruch i cała banda niżej są kadrowo gorsi, w Wieczystej jest bajzel. Az mnie kurwica strzela na te frajersko potracone punkty, bo Śląsk był do złapania.

Back