Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Emocje jak na grzybach dzisiajcisza jak makiem zasiał pomimo gry tych mniej popularnych pedałów hiszpańskich
![]()
Po wczorajszym meczu ten wygląda jak inna dyscyplina sportowacisza jak makiem zasiał pomimo gry tych mniej popularnych pedałów hiszpańskich
![]()

Po wczorajszym meczu ten wygląda jak inna dyscyplina sportowa![]()

Bedzie zero zeroMa ktos link do Legia vs Widzew? Coś mi kurwa strumyk lekko laguje a praktycznie nie oglądam w internecie meczy więc nie ogarniam stronek..
1:0 będzie tylko nie wiem w którą stronę, oglądam dla rozrywki, nie mam nic ciekawszego do roboty, myślałem żeby Serie A odpalić, ale Pisy jakoś nie chce mi się oglądać, wolę Polskiego klasyka ze świetnymi trybunami.Bedzie zero zero
Jak chcesz polskiego klasyka z włoskim sznytem to odpal Rocco w warszawie1:0 będzie tylko nie wiem w którą stronę, oglądam dla rozrywki, nie mam nic ciekawszego do roboty, myślałem żeby Serie A odpalić, ale Pisy jakoś nie chce mi się oglądać, wolę Polskiego klasyka ze świetnymi trybunami.
Dobra działa strym, full HD się tnie, odbalilem ultra HD i jest gitara.

to jest o 6 punktow nikt nie chce ryzykowacNieprawdopodobne guano póki co![]()

Ale z 6 punktów zostanie 1 Maks 2 jak tak dalej pójdzie.to jest o 6 punktow nikt nie chce ryzykowac![]()
Nie wiem ta liga to bardzo dziwne miesjce. Czyli arka sie wybroni?Ale z 6 punktów zostanie 1 Maks 2 jak tak dalej pójdzie.
Ja typuje że spadnie BBT Widzew i Pogoń. Spadną dwie "potęgi" ale stara kurwa się utrzyma.
Jeśli spadnie to kosztem Widzewa albo Pogoni ale, napewno jeden z tych klubów poleci, 100%Nie wiem ta liga to bardzo dziwne miesjce. Czyli arka sie wybroni?
Sie okaże jaki wyrok wydała społdzielniaJeśli spadnie to kosztem Widzewa albo Pogoni ale, napewno jeden z tych klubów poleci, 100%

100 procent jeden z Pogoni, Legii i Widzewa spadnie.Sie okaże jaki wyrok wydała społdzielnia![]()