Piłka nożna

zobaczymy, oby
bo drugi raz Afryka to już przegięcie
Mordo, ale tak dominującej drużyny jak Bayern to nie było w Europie od dawna. Tam się wszystko zgadza i akurat dla dobra samego widowiska to aż szkoda, ze trafią na siebie już w 1/2.
Arsenal w obecnej formie (czyli gianfranko obsranko jak co sezon od kilku lat) czy Patetico to będą dla helmutów tłem. Powtórka finału z zeszłego roku sie szykuje, a prawdziwy finał to bedzie dwumecz nazistów z paryskimi

Mapet odszedł i PSG po drugi z rzędu puchar :antonio:

Piękna to będzie historia jeśli się ziści

Ja tam za Atletico i jak dojdą do finału to czuje, że się postawią Psg/Bayernowi, Griezmann widać w formie i tam może ich ponieść do wygranej

Ja tam za Atletico i jak dojdą do finału to czuje, że się postawią Psg/Bayernowi, Griezmann widać w formie i tam może ich ponieść do wygranej
W formie? Po prostu po raz kolejny kontuzje, debilizm i twardoglowie Flicka przepierdalają Barcelonie mecz z materacami. Juz pomijam, że jakiej chujni by nie grał Arsenal, to wciąż jest zespół lepszy niż ta banda chuja Simeone.
Przecież Olise to zrobi tam na stronie dziecko temu makaronowi, a jak Upamecano pierdolnie raz Griezmanna to ten się w Andorze obudzi.

Mordo, ale tak dominującej drużyny jak Bayern to nie było w Europie od dawna. Tam się wszystko zgadza i akurat dla dobra samego widowiska to aż

przecez Vinicus i Mbappe gdyby nie marnowali setek jak to maja w zwyczaju to na SB mogli lekko wygrac 5/6-2.

Z reszta ten Bayern juz dostał gonga od AFC na Emirates w tym sezonie.

Ładnie poleciałes z tym Bayernem jako druzyny dominujaca Europe od niepamiętnych lat :lol:

przecez Vinicus i Mbappe gdyby nie marnowali setek jak to maja w zwyczaju to na SB mogli lekko wygrac 5/6-2.

Z reszta ten Bayern juz dostał gonga od AFC na Emirates w tym sezonie.

Ładnie poleciałes z tym Bayernem jako druzyny dominujaca Europe od niepamiętnych lat :lol:
Ty chyba kurwa inny mecz oglądałeś.
Zresztą, ja z Tobą juz więcej w interakcje nie wchodzę żelazna końcowo
spit.gif

W formie? Po prostu po raz kolejny kontuzje, debilizm i twardoglowie Flicka przepierdalają Barcelonie mecz z materacami. Juz pomijam, że jakiej chujni by nie grał Arsenal, to wciąż jest zespół lepszy niż ta banda chuja Simeone.
Przecież Olise to zrobi tam na stronie dziecko temu makaronowi, a jak Upamecano pierdolnie raz Griezmanna to ten się w Andorze obudzi.
Bardziej chodziło mi o samego Griezmana i to że jest w formie niż samo Atletico, ale oni potrafią się spiąć na jeden mecz i w takim finale będą zapierdalać i nikt z nimi łatwo nie będzie miał, ale jak mówisz pierw z Arsenalem muszą sobie poradzić

Paradoksalnie mnie nie zaskakuje, ze PSG moze 2 raz z rzedu wygrac LM, A z Messim ,Mbappe i Neymarem nie wyszło.

Ney zawsze był przereklamowany, ale jemu i messiemu nie chcialo sie zbytnio walczyć.

Teraz jest Vitinha,Kvara dwa motorki, cos tam dołozy Dembele, cos Doue i mozna kosic Europe.

Tym bardziej, ze kolosy Bayern,Real i City to juz nie jest to co kiedys.

Lfc juz z tego grona wypisuje, bo to znow bedzie sredniak w Europie.

Bardziej chodziło mi o samego Griezmana i to że jest w formie niż samo Atletico, ale oni potrafią się spiąć na jeden mecz i w takim finale będą zapierdalać i nikt z nimi łatwo nie będzie miał, ale jak mówisz pierw z Arsenalem muszą sobie poradzić

Arsenal jest kompletnie bez formy, raz na ruski rok w temacie piłki nożnej się z @Rododendron muszę zgodzić, Bayern-PSG to przedwczesny prawdziwy finał, przy takim rozstawieniu ten finał z 30 maja 2026 nie będzie budził takich emocji.

Ekitike podobno out na 9 miesięcy. Ciekawe kto zostanie ich nowa 9 oprócz Isaka. Tym bardziej, że Salah out.

Na żywo obecnie Lfc na nowy sezon to w formacji ofensywnej Isak,Gakpo, Wirtz już wiecie czemu mam ich dziś za średniaka w Europie.

W ogóle ciekawe jakie pociągi się wykoleją o LM z grupy AV, United,Chelsea,Lfc. Do tej pory nie wiemy nic.

Canal wyrzucił Jagodę za komentarz podczas meczu ,, odbił się od niego jak dzieci od jadącego pociągu"

:o o::o o::o o:

Turski pewnie w szoku bo niedawno pisal, że niedługo będą wyrzucać za dzień dobry odnośnie tej sprawy.

Canal wyrzucił Jagodę za komentarz podczas meczu ,, odbił się od niego jak dzieci od jadącego pociągu"

:o o::o o::o o:

Turski pewnie w szoku bo niedawno pisal, że niedługo będą wyrzucać za dzień dobry odnośnie tej sprawy.

gościu chciał być jak Kostyra ale coś mu nie wyszło

Co dziś gracie?
Ja myślę nad dublem śmierci:
Real/remis + Sporting bo arsenal to pety pierdolone i mydelniczki.

Back