bulizzor
Maximum FC Middleweight
Araujo wiedział żeby spudłować. Po co się meczyc kolejne pół godziny.strzelili by coś to by dłużej pooglądał
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Araujo wiedział żeby spudłować. Po co się meczyc kolejne pół godziny.strzelili by coś to by dłużej pooglądał
zobaczymy, obyCo Ty kurwa chłopie, naziści z Monachium idą po full zestaw w tym sezonie
Oświecony zapierdolił w tą piłkę jakby jebał baranka w ścianę płaczuAraujo wiedział żeby spudłować. Po co się meczyc kolejne pół godziny.
miałem identycznie zagrać ale się wstrzymałem bo Liverpool to pedały, czułem, że zmiękną przed Afryką
Mordo, ale tak dominującej drużyny jak Bayern to nie było w Europie od dawna. Tam się wszystko zgadza i akurat dla dobra samego widowiska to aż szkoda, ze trafią na siebie już w 1/2.zobaczymy, oby
bo drugi raz Afryka to już przegięcie
W formie? Po prostu po raz kolejny kontuzje, debilizm i twardoglowie Flicka przepierdalają Barcelonie mecz z materacami. Juz pomijam, że jakiej chujni by nie grał Arsenal, to wciąż jest zespół lepszy niż ta banda chuja Simeone.Ja tam za Atletico i jak dojdą do finału to czuje, że się postawią Psg/Bayernowi, Griezmann widać w formie i tam może ich ponieść do wygranej
Mordo, ale tak dominującej drużyny jak Bayern to nie było w Europie od dawna. Tam się wszystko zgadza i akurat dla dobra samego widowiska to aż

Ja też za ale znając życie małpy to wezmą.Ja tam za Atletico i jak dojdą do finału to czuje, że się postawią Psg/Bayernowi, Griezmann widać w formie i tam może ich ponieść do wygranej

Ty chyba kurwa inny mecz oglądałeś.przecez Vinicus i Mbappe gdyby nie marnowali setek jak to maja w zwyczaju to na SB mogli lekko wygrac 5/6-2.
Z reszta ten Bayern juz dostał gonga od AFC na Emirates w tym sezonie.
Ładnie poleciałes z tym Bayernem jako druzyny dominujaca Europe od niepamiętnych lat![]()
Ty chyba kurwa inny mecz oglądałeś.
Zresztą, ja z Tobą juz więcej w interakcje nie wchodzę żelazna końcowo
![]()
LM wygra Real/Bayern/PSG
Czutka mówi, ze najbardziej PSG lub Real.
Wystarczyło tylko wyjebać na butach iymbappepedały afrykańskie z PSG wezmą puchar
jak w 2025
Bardziej chodziło mi o samego Griezmana i to że jest w formie niż samo Atletico, ale oni potrafią się spiąć na jeden mecz i w takim finale będą zapierdalać i nikt z nimi łatwo nie będzie miał, ale jak mówisz pierw z Arsenalem muszą sobie poradzićW formie? Po prostu po raz kolejny kontuzje, debilizm i twardoglowie Flicka przepierdalają Barcelonie mecz z materacami. Juz pomijam, że jakiej chujni by nie grał Arsenal, to wciąż jest zespół lepszy niż ta banda chuja Simeone.
Przecież Olise to zrobi tam na stronie dziecko temu makaronowi, a jak Upamecano pierdolnie raz Griezmanna to ten się w Andorze obudzi.
Bardziej chodziło mi o samego Griezmana i to że jest w formie niż samo Atletico, ale oni potrafią się spiąć na jeden mecz i w takim finale będą zapierdalać i nikt z nimi łatwo nie będzie miał, ale jak mówisz pierw z Arsenalem muszą sobie poradzić
Canal wyrzucił Jagodę za komentarz podczas meczu ,, odbił się od niego jak dzieci od jadącego pociągu"
Turski pewnie w szoku bo niedawno pisal, że niedługo będą wyrzucać za dzień dobry odnośnie tej sprawy.
Jeszcze niech Orłowskiego i Wilka wyjebia.gościu chciał być jak Kostyra ale coś mu nie wyszło

Mnie kusi Real, że nie przegrająCo dziś gracie?
Ja myślę nad dublem śmierci:
Real/remis + Sporting bo arsenal to pety pierdolone i mydelniczki.