Piłka nożna

:fjedzia: będzie to samo co zwykle. Najlepszy zespół w Europie, a na mecie 0 tytułów .

Jeszcze jak się potwierdzi długa kontuzja Ode to już w ogóle w plecy, bo Kai też out, Marino wypadł do końca sezonu.

Nie ma szans aby po takiej grze i oucie tyłu osób tu coś wygrać.

Co patrze na tego Semenyo to utwierdzam się, że Saka nigdy nie wskoczy na poziom wyżej. Czuć, że ten gość jest po prostu lepszy. Wszedł do City jak po swoje.

Kto jest lepszy? Semenyo piłkarsko to może buty nosić za Bukayo!!
Co powiedziałeś?

1771091895012.jpeg

Co się stało że ogladasz Vfb Stuttgart? Fan od czasów Kevina Kuranyiego :D?

Piękna asysta Trenta, a Gonzalo pokazuje że znów ma ochotę zastąpić Mbappe hat-trickiem jak z Betisem.
Nie oglądam konkretnie tego zespołu, oglądam co mi aktualnie leci w TV bez szukania jakichś strimów, dlatego co tydzień oglądam mecze z innej ligi:)

Ogolnie to nie lubię niemieckiej, niż Bayern to bym wolał oglądać Sasuolo, no ale jest jak jest.

Ten dzieciak musi częściej dostawać szansę, i koniecznie na środku ataku

Tylko o to ciężko, bo Mbappe już nauczył się gonić rekordy i nie będzie chciał wrócić na skrzydło. A szkoda, bo potrafił szaleć też na prawym skrzydle, wtedy Małpicius na lewym, Mbappe na prawym i można grać 4-3-3 :)

EDIT: Ciekawostka:

Wychowanek nie zdobył żadnej bramki w trakcie 574 minut z Kylianem na boisku, a gdy Francuz był poza grą, trafił do siatki 10 razy w ciągu 800 minut.

Teraz już w sumie 11 w ciągu 822 minut :)

Last edited:
Swoją drogą, akurat dzisiaj pierwszy raz od dawna nałożyłem koszulkę Realu z sezonu 2013/14 i, o dziwo, nadal leży na mnie dość dobrze

Tylko o to ciężko, bo Mbappe już nauczył się gonić rekordy i nie będzie chciał wrócić na skrzydło. A szkoda, bo potrafił szaleć też na prawym skrzydle, wtedy Małpicius na lewym, Mbappe na prawym i można grać 4-3-3 :)
Mbappe już nie ma 21 lat. Nie dogoni

Back