Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Ojebalbys kaszana?Bukari lepszy
Patrzcie jakiego grajka do ekstraklasy znalazłem.
![]()
Noel Futkeu - Profil zawodnika 25/26
Noel Futkeu, 23, z kraju Niemcy ➤ SpVgg Greuther Fürth, od 2024 ➤ Środkowy napastnik ➤ Wartość rynkowa: 5,00 mln € ➤ * 6 gru 2002 w Essen, Niemcywww.transfermarkt.pl

To byłby peak transferowy w historii eklapy.

Ojebalbys kaszana?

Widzieliście co wczoraj ten młody z Wisły odjebał minutę po wejściu na boisko? :D
Kuziemka właśnie na 2 1 ogląda ktoś? Ładny skauting Wisły co wypatrzyli Kuziemke za grosze, a kawał grajka z niego będzie

O kawałe mi chodzi, a Kuziemka wczoraj ładnie.
2-3 lata i Kuziemka wyląduje zagranicą w mocnym klubie, Wisła go wzięła za 50tys zł chybaO kawałe mi chodzi, a Kuziemka wczoraj ładnie.
No mam nadzieję że jak zmieni klub to na zagraniczny bo Wisła i tak idzie po awans.2-3 lata i Kuziemka wyląduje zagranicą w mocnym klubie, Wisła go wzięła za 50tys zł chyba

Dzień dobry
Nie zdobędzie, taki Vitinha go przerasta. Ciekawe czy Enrique skusi się na projekt United, chciałbym go zobaczyć jako trenera UbitedAkurat to zestawienie jest bez sensu bo mówimy o zespołach z różnicą w średnim posiadaniu piłki na poziomie 7 procent, bardziej adekwatne porównanie byłoby z graczami City, Liverpoolu, Barcy i chyba PSG i Bayernu.
Arda kręci genialne statystyki, ale tym zestawieniem jeszcze bardziej podkreślasz wybitność Bruno.
Młody ma wszystko by za parę lat dostać złotą piłkę.

Dzień dobry
jak mówiłem,najlepsze rozwiązanie dla Realu to wziąć teraz Bruno i w ciągu 2 lat macie LM wygraną. Oby został w United bo ma klauzulę chyba 60mln€, takie pieniądze za niego to promocja 
Slabo ze zremisowaliLegia trzyma forme
powinni wygracSlabo ze zremisowali
. Co najwyżej do GrodziskaKontakt między obozami jest i byłby to najlepszy wybór. Jednak coś czuję, że Nagelsmann będzie trenerem, za duzo wpływu ma Vivelli ,dodatkowo jest Cuhna, który grał u Juliena, Sesko jako twor szkoleniowy RB, a chodzą głosy o jeszcze jednym graczu - Diomonde. To są dwie najmocniejsze kandydatury i w sumie jedyne które w tym momencie dają nadzieję. Nie chcę tu Tuchela, ani Conte, obaj są świetnymi terenerami ale ich wybuchowość i konflikty cofnęły by United do punktu wyjścia. A jeśli zatrudnia Southgatea to chuj do dupy zarządowi.Nie zdobędzie, taki Vitinha go przerasta. Ciekawe czy Enrique skusi się na projekt United, chciałbym go zobaczyć jako trenera Ubited
Co myślisz @ALRI
No chyba, że dalej będą grać jak do tej pory to Nagelsmanny i Enrique nie będą potrzebniKontakt między obozami jest i byłby to najlepszy wybór. Jednak coś czuję, że Nagelsmann będzie trenerem, za duzo wpływu ma Vivelli ,dodatkowo jest Cuhna, który grał u Juliena, Sesko jako twor szkoleniowy RB, a chodzą głosy o jeszcze jednym graczu - Diomonde. To są dwie najmocniejsze kandydatury i w sumie jedyne które w tym momencie dają nadzieję. Nie chcę tu Tuchela, ani Conte, obaj są świetnymi terenerami ale ich wybuchowość i konflikty cofnęły by United do punktu wyjścia. A jeśli zatrudnia Southgatea to chuj do dupy zarządowi.