Piłka nożna

To pograli :korwinlaugh:
Ojojoj ojojoj ale będzie pizdeczka w tym i w przyszłym sezonie w pucharach europejskich, teraz jest chujowo a w przyszłym sezonie będzie jeszcze gorzej bo będą jeszczebslabsze drużyny i wróci legendarny euro wpierdol...
Jaka pizdeczka w tym sezonie jak to jest jeden z lepszych sezonów polskich drużyn w historii i zaraz może dobijemy do 10 miejsca w rankingu, a na wiosnę dalej w pucharach będą grały 4 polskie drużyny, to to jest chujowo? :beczka: Lech się zesrał koncertowo w drugiej połowie i trochę nietrafione zmiany trenera Lecha bo wpuścił murzynów, a jeden z nich zajebał drugą bramkę, przy trzeciej Gumny wpuszczony 10 min przed końcem źle sie ustawił i złamał linie spalonego przy 3 bramce dla Rayo w doliczonym czasie

Jaka pizdeczka w tym sezonie jak to jest jeden z lepszych sezonów polskich drużyn w historii i zaraz może dobijemy do 10 miejsca w rankingu, a na wiosnę dalej w pucharach będą grały 4 polskie drużyny, to to jest chujowo? :beczka: Lech się zesrał koncertowo w drugiej połowie i trochę nietrafione zmiany trenera Lecha bo wpuścił murzynów, a jeden z nich zajebał drugą bramkę, przy trzeciej Gumny wpuszczony 10 min przed końcem źle sie ustawił i złamał linie spalonego przy 3 bramce dla Rayo w doliczonym czasie
Te kurwa murzyny od początku mi nie pasują, w Częstochowie jak byłem to się o własne nogi potykali, ostatanio w Warszawie też mnie wkurwiali. Tylu młodych chcących gryźć trawę a oni co chwilę jakieś badziewia kupują…

Te kurwa murzyny od początku mi nie pasują, w Częstochowie jak byłem to się o własne nogi potykali, ostatanio w Warszawie też mnie wkurwiali. Tylu młodych chcących gryźć trawę a oni co chwilę jakieś badziewia kupują…
Póki jeden biegał po boisku w drużynie Lecha to prowadzili 2 1, jak zrobił zmiany i biegało już 3 to stracili 2 bramki :korwinlaugh:

Taka pizdeczka że mogą nie przejść nawet do następnej fazy "turnieju"

Hiszpania i Anglia to stan umysłu, jeszcze Włochy, ustawianie meczów
Ale we Włoszech przynajmniej sprawiedliwie każdy ustawia
1762534069479.jpeg

Wszołek wielki kapitan:DC: zawsze wyglądał na taką pizdeczkę i dzisiaj tylko to potwierdził, a na Legii dostał opaskę :jarolaugh: dzisiaj po meczu pokazał charakter jak odmówił wyjścia do wywiadu po meczu i wysłali Piątkowskiego, żeby się tłumaczył :śmiech:

Zmarł w biedzie, uzależniony od piwa i tabletek... A miał wszystko.
+

głupie te przepisy trochę bo tu gol, a chłop co stał na linii strzału był na spalonym ale mimo tego i tak absorbował uwagę bramkarza.
Z drugiej strony to jeśli by to był prawidłowo gol uznany i pokrzywdzony Liverpool to drużyny mogły by ustawiać przy stałych fragmentach gry zawodników tuż przed bramkarzem nie zważając na spalonego :beczka:

Back