Drzewo
UFC Heavyweight
Pizdompazernym pizdą

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Pizdompazernym pizdą

Jaka pizdeczka w tym sezonie jak to jest jeden z lepszych sezonów polskich drużyn w historii i zaraz może dobijemy do 10 miejsca w rankingu, a na wiosnę dalej w pucharach będą grały 4 polskie drużyny, to to jest chujowo?Ojojoj ojojoj ale będzie pizdeczka w tym i w przyszłym sezonie w pucharach europejskich, teraz jest chujowo a w przyszłym sezonie będzie jeszcze gorzej bo będą jeszczebslabsze drużyny i wróci legendarny euro wpierdol...
Lech się zesrał koncertowo w drugiej połowie i trochę nietrafione zmiany trenera Lecha bo wpuścił murzynów, a jeden z nich zajebał drugą bramkę, przy trzeciej Gumny wpuszczony 10 min przed końcem źle sie ustawił i złamał linie spalonego przy 3 bramce dla Rayo w doliczonym czasieTe kurwa murzyny od początku mi nie pasują, w Częstochowie jak byłem to się o własne nogi potykali, ostatanio w Warszawie też mnie wkurwiali. Tylu młodych chcących gryźć trawę a oni co chwilę jakieś badziewia kupują…To pograli
Jaka pizdeczka w tym sezonie jak to jest jeden z lepszych sezonów polskich drużyn w historii i zaraz może dobijemy do 10 miejsca w rankingu, a na wiosnę dalej w pucharach będą grały 4 polskie drużyny, to to jest chujowo?Lech się zesrał koncertowo w drugiej połowie i trochę nietrafione zmiany trenera Lecha bo wpuścił murzynów, a jeden z nich zajebał drugą bramkę, przy trzeciej Gumny wpuszczony 10 min przed końcem źle sie ustawił i złamał linie spalonego przy 3 bramce dla Rayo w doliczonym czasie
Póki jeden biegał po boisku w drużynie Lecha to prowadzili 2 1, jak zrobił zmiany i biegało już 3 to stracili 2 bramkiTe kurwa murzyny od początku mi nie pasują, w Częstochowie jak byłem to się o własne nogi potykali, ostatanio w Warszawie też mnie wkurwiali. Tylu młodych chcących gryźć trawę a oni co chwilę jakieś badziewia kupują…

Nie znam się na piłce i jak oglądam to przeważnie tylko na żywo i zawsze się śmieje, że grają jak na orliku jacyś amatorzy.Póki jeden biegał po boisku w drużynie Lecha to prowadzili 2 1, jak zrobił zmiany i biegało już 3 to stracili 2 bramki![]()

Taka pizdeczka że mogą nie przejść nawet do następnej fazy "turnieju"To pograli
Jaka pizdeczka w tym sezonie jak to jest jeden z lepszych sezonów polskich drużyn w historii i zaraz może dobijemy do 10 miejsca w rankingu, a na wiosnę dalej w pucharach będą grały 4 polskie drużyny, to to jest chujowo?Lech się zesrał koncertowo w drugiej połowie i trochę nietrafione zmiany trenera Lecha bo wpuścił murzynów, a jeden z nich zajebał drugą bramkę, przy trzeciej Gumny wpuszczony 10 min przed końcem źle sie ustawił i złamał linie spalonego przy 3 bramce dla Rayo w doliczonym czasie
Ale we Włoszech przynajmniej sprawiedliwie każdy ustawiaHiszpania i Anglia to stan umysłu, jeszcze Włochy, ustawianie meczów
I na co te pieniądze wydali? Kiedyś co tam pakę mieli Eto Ronaldinho Toure czy Henry itd to wtedy wydawali więcej na transfery gotówkowe niż teraz to skąd takie długi?O chuju złoty
View attachment 132984
Barca najbardziej zadłużonym klubem piłkarskim na świecie. 4 lata boskiego Joanna i dług z 500 mln wzrósł do 1,5 miliarda![]()
I na co te pieniądze wydali? Kiedyś co tam pakę mieli Eto Ronaldinho Toure czy Henry itd to wtedy wydawali więcej na transfery gotówkowe niż teraz to skąd takie długi?

W tureckiej też ładnie się bawią, autor wrzutki chyba chciał trochę Onanie pocisnąć, ale taki strzał z lewej nogi z taką siłą to każdemu by sprawił kłopoty![]()
Jeszcze gościu jest prawonożnyNo tutaj to i taki np. Thibaut Courtois miałby problem, żeby wybronić. Piękny strzał!

zawsze wyglądał na taką pizdeczkę i dzisiaj tylko to potwierdził, a na Legii dostał opaskę
dzisiaj po meczu pokazał charakter jak odmówił wyjścia do wywiadu po meczu i wysłali Piątkowskiego, żeby się tłumaczył 

No, kilka niedociągnięć jest...Nie wiem jak skomentować ostatnie mecze Barcelony, przynajmniej jest widowiskowo.
![]()

+![]()
Był nazywany królem życia. Umarł w biedzie w małym mieszkaniu w Łodzi
Niewiarygodna kariera, niesamowity talent i życie pełne przepychu za oceanem - Stanisław Terlecki, jeden z najzdolniejszych polskich piłkarzy, był uosobieniem "króla życia". Jednak jego historia zakończyła się w tragiczny sposób.sportowefakty.wp.pl
Zmarł w biedzie, uzależniony od piwa i tabletek... A miał wszystko.