Piłka nożna

Najlepszy piłkarz Serie A za 9 baniek może być Realu w przyszłym sezonie. Tylko gdzie go upchnąć?

:gdzie:
A tak poważnie, to ciężko stwierdzić. Real ma dość mocno obsadzony środek pola. Jeśli dojdzie do transferu, to Xabi Alonso będzie musiał robić jeszcze większe rotacje albo ewentualnie kogoś sprzedać

"Grzegorz Krychowiak grał ostatnio na Cyprze w zespole Anorthosisu Famagusta. Jednak po sezonie rozstał się z tym klubem i przez długi czas szukał nowego klubu. Ofert nie brakowało, ale Krychowiak na żadną się nie decydował. Aż do środy, gdy gruchnęła wiadomość, że od teraz będzie występował w Mazurze Radzymin.

Będzie grał w jednym zespole m.in. z Jakubem Rzeźniczakiem oraz Kubą Grabowskim, czyli znanym raperem Quebonafide, który jest tam grającym właścicielem"...

:pociesznymirek:

Screenshot_20251023_143250_Instagram.jpg

:lesnarhappy:

IMG_2230.jpg

Serio włączę sobie mecz z nudów raz na ruski rok i mam dość tej dzisiejszej piłki, każda bramka sprawdzana, milimetrowe spalone, zero emocji. Nie wiem czy jestem już taki stary, ale ta dzisiejsza piłka nie jest dla mnie, zostaje przy sprawdzaniu wyników i tabel.

View attachment 132248

Serio włączę sobie mecz z nudów raz na ruski rok i mam dość tej dzisiejszej piłki, każda bramka sprawdzana, milimetrowe spalone, zero emocji. Nie wiem czy jestem już taki stary, ale ta dzisiejsza piłka nie jest dla mnie, zostaje przy sprawdzaniu wyników i tabel.
Chuj tam, jeszcze bym uwierzył w te milimetrowe spalone gdyby klatki z momentem podania nie wybierał człowiek, a tak jest w Hiszpanii ;)

Już myślałem że w końcu się nauczył troche ogłady, dzisiaj dobry mecz. No i małpa musiała zepsuć wrażenie, do szatni poszedł makak. Trzeba go ojebać Arabom w zime

Kurwa daj zagrać Bardghjemu do huja wafla. Za Jamala. Kto tam zastępuje Flicka na ławce ja pierdole.

Back