Piłka nożna

Pierwsza opinia trochę kłóci się z drugą.

Niekoniecznie bo to Afryka musi czerpać wzorce z piłki europejskiej (lub innego kontynentu) a nie odwrotnie. To, że za kilkanaście lat ponad połowa reprezentacji Włoch w piłce będzie murzyńska nie powinno być zaskoczeniem.

Polacy rodacy dzisiaj pięknie :beczka:
1000013423.png

Lipa, ja miałem w pokera pograć to już 1,5 h ogladam tv bo dwa odcinki z rzędu tego dali :beczka: opisują stare czasy rywalizacji Jose z Chelsea, Wengera, United z młodym Rooneyem i City odkąd hajs się pojawił :antonio: elegancka produkcja
Ale to jest odcinkowe czy dokument? Jak dokument jedno odcinkowy to daj tytuł, zobaczę sobie może na necie jak da radę znaleźć

Ja mam C+ tylko dla hiszpańskiej, ale mam wielką nadzieję, że nadchodzący przetarg zgarnie ktoś inny. Po prostu nie da się słuchać komentarzu duetu Laboga-Orłowski, jeszcze jak był Ćwiąkała to jakoś żarło, ale teraz to już jest dramat. Na KMŚ świetnie radzili sobie młodzi z DAZN - nawet jak gość oficjalnie nie krył się z kibicowskim zamiłowaniem do danego klubu, to i tak słuchało się o niebo lepiej niż tych pierdzieli z C+.
Wiem jak skończyła się przygoda z Viaplay, ale w ostatnim roku oprawa, studio i komentatorzy to była TOPka, którą ogarnął Wilkowicz. Dlatego z miłą chęcią przyjąłbym info, że to jednak DAZN pogodzi Eleveny i C+ ... przecież te chuje puszczają reklamy podczas hymnów ligi mistrzów :burnit:

Back