Tar-Ellendil
Vale Tudo Championship
Dalej się ludzie łudzą, że Yamal będzie miał sobie równych?

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.

RPA odjęto trzy punkty za mecz z Lesotho (grał zawodnik zawieszony za kartki) i tym samym na czoło grupy el. MŚ wyszedł zawsze groźny Benin
Zostały dwie rundy. RPA i tak ma lepszy kalendarz. Mecze z outsiderem Zimbabwe i Rwandą. Benin wyjazdy do Rwandy i Nigerii która zapewne będzie musiała ten ostatni mecz wygrać żeby choć awansować do baraży interkontynentalnych.
Istnieje możliwy scenariusz gdzie trzy drużyny mają 17 punktów na koniec eliminacji a Benin spadnie na czwarte miejsce.
Na MŚ 1982 z kolei był gruby szwindel, wtedy chyba reprezentacje RFN i Austrii mogły awansować do fazy pucharowej, ale tylko w razie minimalnego zwycięstwa tych pierwszych. No to obie kadry umówiły się, że po golu Niemiec obie strony będą skupiać się na obronie, i do końca został wynik 1:0, więc spełnił się ten właśnie scenariusz, kosztem Algierii, mimo jej wcześniejszego zwycięstwa@Gambit No, piłka to nie tylko Yamale, Reale i inne Manchestery. Ostatnio nadrabiałem el. MŚ 1986 gdzie NRD prawie awansowało ale Francja przegrała z Bułgarią po dwóch centrach z rogu i to Bułgaria awansowała z drugiego miejsca (prequel bardziej znanych el. MŚ 1994). W grupie jeszcze Jugosławia ale nie tak mocna jak kilka lat później gdy doszli mistrzowie świata U-20 z 1987 i awansowali na MŚ 1990 (w kadrze już wchodził Dragan Stojkovic, niespełniona nadzieja bałkańskiego futbolu, potem przyćmiona przez Bobana, Savicevica czy Prosineckiego etc).
Na MŚ 1982 z kolei był gruby szwindel, wtedy chyba reprezentacje RFN i Austrii mogły awansować do fazy pucharowej, ale tylko w razie minimalnego zwycięstwa tych pierwszych. No to obie kadry umówiły się, że po golu Niemiec obie strony będą skupiać się na obronie, i do końca został wynik 1:0, więc spełnił się ten właśnie scenariusz, kosztem Algierii, mimo jej wcześniejszego zwycięstwa

hajto sprzedaje swój wizerunek do reklam, chyba za 400 zł xdView attachment 130606
Hajto reklamuje części do hamulców, jebany nie ma zahamowań
Zaraz wjeżdża reklama okularów, a potem reklama wódki...![]()
hajto sprzedaje swój wizerunek do reklam, chyba za 400 zł xd
Kurwa, ja kupiłem właśnie Canal Plus przez Play24 i kurwa mać do 24h aktywacja....Gdzie oglądacie teraz mecze Ligi Mistrzów na necie? Obecny strumyk to jest jakaś porażka.
@Bambo wołajooooGdzie oglądacie teraz mecze Ligi Mistrzów na necie? Obecny strumyk to jest jakaś porażka.

Gdzie oglądacie teraz mecze Ligi Mistrzów na necie?

To nie dla mnie takie zabawy
Gdzie oglądacie teraz mecze Ligi Mistrzów na necie? Obecny strumyk to jest jakaś porażka.