Piłka nożna

No całkiem dobrą ma karierę Pickford, od x lat broni na poziomie premier league i nie schodzi z pewnego poziomu. Nie jeden bramkarz by chciał mieć taką karierę
Tu mi kompletnie o pickforda nie chodzi tylko podałem go jako przykład, że jedynka w Anglii robi karierę w sredniakach, jak ten chłopak z jedynką z city zrobi taką karierę to może dziękować menedżerom.

W tym miejscu warto przytoczyć fakt, iż Kamil Stoch nie spełnił pokładanych w nim nadziei i jest pizda a nie skoczek :beczka:
Chuj z nim, gdyby nie on to miałbym użytkownika roku!

@Gaara chcesz te typy, na dzisiaj albo jutro? xD

To coś zerkne, coś zapodam a ty zrobisz co będziesz chciał :fjedzia:

Joan Garcia to nie jest pilkarz na miarę Barcelony, ile on ma lat, 23? Nie wróżę mu kariery po tym meczu. Ile on jest wart, 24 miliony? A powinen 4,5. Nic z niego nie będzie.

Joan Garcia to nie jest pilkarz na miarę Barcelony, ile on ma lat, 23? Nie wróżę mu kariery po tym meczu. Ile on jest wart, 24 miliony? A powinen 4,5. Nic z niego nie będzie.
Poza tym śmiesznym karnym, zagrał bez większych zarzutów.

Eksperyment w pierwszej połowie się nie udał, to Rashford ma powody do obaw nie Garcia.

Poza tym śmiesznym karnym, zagrał bez większych zarzutów.

Eksperyment w pierwszej połowie się nie udał, to Rashford ma powody do obaw nie Garcia.

Rashford może być wersja z United, czyli dramat, w AV sobie radził, ale to presja bez porównania

Ważne ze znów Barca musi dostać 2 bramki i zaczynają grać

Legia sprzedaje Morishite, ten mioduski to jest śmiech na sali, on niszczy ten klub swoją niekompetencja. Oddają kluczowego gracza i to jeszcze pewnie za frytki :siara:

Jeszcze Pululu ma odejść z frytki do jakiegoś ferencvarosa, co idealnie pokazuje że jemu chodzi o pieniądze a nie o karierę w ligach top 5. To zamiast kurwa ulepszyć mu kontrakt żeby był zadowolony, to oni wolą ryzykować z szukaniem nowego napastnika, który może nie wypalić, nie wkomponować się w klub, nie wiem miasto mu się nie spodoba czy chuj wie co i pieniądze pójdą w błoto.

Polską piłka jest groteskowa.

Kiwior w FC Porto
Polska defensywa, Bednarek - Kiwior, kto by pomyślał jeszcze kilka miesięcy temu, ze będziemy mieli Polską defensywę w takim klubie jak Porto

No właśnie "takie kluby" jak Porto mocno w ostatniej dekadzie spuściły z tonu na polu europejskim. Podobnie jak np. Celtic czy inni dominatorzy z lig drugiego szeregu. Teraz nawet w LKE będą wygrywać ósme-dziewiąte drużyny z Premier League, Serie A czy La Liga. Dystans między Top 5 a ligami 6-10 również się zwiększył (podobnie jak lig trzeciego szeregu jak polska).

Legia sprzedaje Morishite, ten mioduski to jest śmiech na sali, on niszczy ten klub swoją niekompetencja. Oddają kluczowego gracza i to jeszcze pewnie za frytki :siara:

Jeszcze Pululu ma odejść z frytki do jakiegoś ferencvarosa, co idealnie pokazuje że jemu chodzi o pieniądze a nie o karierę w ligach top 5. To zamiast kurwa ulepszyć mu kontrakt żeby był zadowolony, to oni wolą ryzykować z szukaniem nowego napastnika, który może nie wypalić, nie wkomponować się w klub, nie wiem miasto mu się nie spodoba czy chuj wie co i pieniądze pójdą w błoto.

Polską piłka jest groteskowa.
2 mln euro podobno za Japończyka

2 mln euro podobno za Japończyka
I co i te 2 mln im budżet ratuje że sprzedają kluczowego zawodnika? :siara:

Podobno ma przyjść Krasniqi na którego pójdzie część z tego co Anglicy zapłacą za Japończyka, wydaje się to bezpieczna opcja ale i tak nie wiadomo czy wypali. To oni zarobią na końcu tyle ile za jeden wygrany mecz w lidze konferencji... Biznes życia.

Pululu to od dawna wiadomo, że chodzi o kasę, Jaga dostała propozycję za niego rzędu 4-4,5mln euro które zaakaceptowała, ale Pululu odrzucił bo mniejszą kasę mu oferowali niż chciał. Z drugiej strony godził się na propozycje gorszych drużyn, które mu więcej płaciły ale Jaga odrzucała propozycje 2,5mln. Więc sobie zagrał na czas i Jaga go sprzedaje za frytki bo de facto musi - nie dadzą mu kasy takiej jaką dają inne kluby, a za rok by mógł odejść za darmo, więc cokolwiek chcą zarobić.

potter dostał ultimatum od zarządu- dwa mecze na poprawę... chyba wszystkiego.
jeżeli nie podoła, po przerwach na kadrę może być już inny trenejro.

najgorsze jest to, że nowego trenera (zresztą jak dwóch ostatnich) będzie wybierał ten sam pan właściciel.
właściciel, któremu wiadomo co w co..., bo on zabija ten klub i jest największym raczyskiem z możliwych.
red card

up the irons.

I co i te 2 mln im budżet ratuje że sprzedają kluczowego zawodnika? :siara:

Podobno ma przyjść Krasniqi na którego pójdzie część z tego co Anglicy zapłacą za Japończyka, wydaje się to bezpieczna opcja ale i tak nie wiadomo czy wypali. To oni zarobią na końcu tyle ile za jeden wygrany mecz w lidze konferencji... Biznes życia.
no głupia decyzja, bo Japończyk był najlepszy w tamtym sezonie, mogli chociaż poczekać do czwartku i rewanżu z Hibernian

:frankapprove:
1000012744.jpg

Z pozdrowieniami dla @Siedem , wiadomo, że to dopiero dwie kolejki i trzy tygodnie treningów z Xabim, ale widać lekką różnicę względem Carlo ;)

Most chances created in Europe’s top 5 leagues:

Most key passes in Europe’s top 5 leagues:

Z pozdrowieniami dla @Siedem , wiadomo, że to dopiero dwie kolejki i trzy tygodnie treningów z Xabim, ale widać lekką różnicę względem Carlo ;)

Most chances created in Europe’s top 5 leagues:

Most key passes in Europe’s top 5 leagues:
Ale nie rozumiem, kudemą? Co ma zawodnik z innej drużyny na innej pozycji do tego co napisalem? Bo rozumiem że do tego pijesz? A jeśli nie do tego, to proszę o wyjaśnienie, co ja mam do tego?

Ze guler? On i tak nie zrobi kariery, wstaw tam innego młodego i będzie to samo, tak się promuje zawodników, 10 ogarniętych, jeden młody który nie będzie w stanie nic spierdolić i sprzedajesz go dalej, odezwę się jak będzie młody w galatasaray siedzial.
na ławie za 3 lata.

Ale nie rozumiem, kudemą? Co ma zawodnik z innej drużyny na innej pozycji do tego co napisalem? Bo rozumiem że do tego pijesz? A jeśli nie do tego, to proszę o wyjaśnienie, co ja mam do tego?
A tak przypominam, uważałeś, że Turek będzie flopem, a właśnie dostał kierownicę w Realu.

Back