Piłka nożna

Wszedłem poczytać komentarze. Nie oglądam w ogóle piłki nożnej może od 10 lat. Zawsze kibicuję żeby przegrali, bo wiem, że jak jakimś cudem im się uda wyjść gdzieś z grupy to będzie to powtarzane przez najbliższe 20 lat. Zawsze mnie śmieszyło, że przed każdym turniejem wspominali orły Górskiego sprzed 50 lat. Ogólnie zastanawia mnie tylko to, że w Polsce jest tyle szkółek piłkarskich, tyle dzieciaków gra w piłkę, a od lat nie mogą zmontować ekipy 11 fajnie grających chłopaków. Wręcz mnie to wkurwia, że mamy rewelacyjnych siatkarzy, mieliśmy dobrych szczypiornistów, w lekkoatletyce też byliśmy mocni jak i w wielu innych sportach, a wszyscy i tak brną w piłkę nożną. U mojego syna w przedszkolu są zajęcia z 4 szkółek piłkarskich. W zasadzie jak chcesz zapisać dziecko na jakieś zajęcia to masz do wyboru 4 piłki, 1 tańce, szachy i 1 ogólnorozwojowe i ciągle słyszę matki i ojców jak mówią, że może ich syn będzie jak lewandowski i że w piłce zarabia się pieniądze. Jak zapisujesz 4-letnią córkę na basen to nie mówisz, że to będzie Otylia Jędrzejczak, ale jak zapisujesz syna na piłkę to od razu kurwa lewandowski

Rakoczy co odjebal haha kurwa zamiast wybić na różny to ten zasłania piłkę półtora metra przed bramką w 90 minucie no co za idiota, my jako naród jesteśmy poprostu piłkarskimi partaczami.

Banda pederastów, nie mężczyzn, nie przypominam sobie takiego kurwidołka, obrzydzenie i obojętność do te kadry po całości

1000001539.jpg
9

Grosicki hucznie zakończył karierę i już chce wracać, słabo, co nie zmienia że jest lepszy od tych dziewczynek, koniecznie musimy wrócić do 442

Back