Piłka nożna

A Real przez 20 minut mając przewagę dwóch gości i tak nie może im strzelić :boystop: :mamed:
20250518-203240.jpg

Haha cały sezon w chuja walą, a dzisiaj jak już Real nie gra o nic to dwie czerwone :tellmemore:

To zawodnicy postanowili w chuja powalić i nie potrafili przez 30 minut grającej w dziewiątke Sevilli wcisnąć bramki, a przez jeszcze wcześniejsze pół godziny grali w 10 xD Toć to powinno być luźne 3-0.

Ale Inter się zesrał na mecie ..

Aż sam nie wierzę, ale napiszę że szkoda. Tak jak normalnie bym kibicował w tej walce Napoli, bo nigdy nie lubiłem Interu, ale strasznie mnie wkurwia De Laurentis i ich gra w stylu Contimeone. A Inter gra fajną piłkę, mogliby wygrać.
Z plusów to na ten moment emerytowany Ranieri wyciągnął Romę z dołka i mogą mieć LE w następnym sezonie. Tylko że w ostatnim meczu mają najcięższą przeprawę ze wszystkich..

Haha. Feio się pokazał z dobrej strony w pucharach, owszem, tylko jak pójdzie do jakiegoś Brentford to nie będzie miał nawet okazji w pucharach zagrać, w krajowych przejdzie 2 rundy a na koniec sezonu spuści tego typu klub z ligi :beczka:
Jak on z Legią 5 miejsce w lidze zajmuje, to co będzie jak pójdzie do jakiegoś średniaka z Anglii, Niemiec, Włoch czy jakiejkolwiek innej poważnej ligi.

Od przyszłego sezonu w ekstraklasie będą 4 miejsca pozwalające na udział w europejskich pucharach + 5 drużyna jako zdobywca pucharu Polski?

Zastanawia mnie czy Jaga gra z Pogonią o europe, czy to nie ma większego znaczenia.

Dobrze pamiętam.

Daje to prawo wystawienia pięciu drużyn w europejskich pucharach w sezonie 2026/27. Aż dwie z nich wystąpią w eliminacjach Ligi Mistrzów (mistrz Polski zacznie od trzeciej rundy). O Ligę Europy powalczy zdobywca Pucharu Polski, a o Ligę Konferencji dwa kolejne zespoły.

Trochę to dziwne że o ligę europy nikt z tabeli grał nie będzie, tylko zdobywca pucharu, no ale mało ważne, będzie co oglądać.

Giki co odjebal haha jak wrzucił na minę swojego obrońcę, ja wiedziałem że on coś odjebie jak stał się pyszny tydzień temu w wywiadach.

Hahahaha mu kurwa zagrał.

Back