Rododendron
UFC Light Heavyweight
No z prześcieradłami przecieżCzyli?![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
No z prześcieradłami przecieżCzyli?![]()

Nasza małpka jest lepsza niż waszaCza było zostać w domu![]()

Mordo, w tym sezonie to jest dno totalne. Liczę na bombki, by dla Carlo (szacunek na zawsze) nie było już żadnego argumentu.Nasza małpka jest lepsza niż wasza![]()
No offence, ale wasi piłkarze to wstydu nie mają. Małpa szczekająca co chwilę, mimo, że jest na spalonym albo czysto odbierają mu piłkę, Ancelotti robiący z siebie debila, teraz sztab prujący się do sędziów, gdzie tebasy nie gwizdneli oczywistego karnego, a śmieć Ceballos to już dawno powinien z kartką biegać.Mordo, w tym sezonie to jest dno totalne. Liczę na bombki, by dla Carlo (szacunek na zawsze) nie było już żadnego argumentu.
Dzisiaj to pewnie z Osasuna mielibyście więcej problemów niż z takim Realem.
Te małpy w białych koszulkach oszalałyAle żenue opierdalaja madrytczoki.
Ten murzyn z siódemka to jest tragedia, nawet jego ryj wygląda jak ten od małpy. Co za jebane zwierzę.Te małpy w białych koszulkach oszalały
Te małpy w białych koszulkach oszalały
Nie zesraj sięTe z Twojej sygnatury?

Spokojnie, koledzy ostanie lata mieli obsrane zbroje, więc w tym sezonie czesto wychodzą z nory ;)Te z Twojej sygnatury?
Nie zesraj się![]()

Jak przejebać to najlepiej ten mecz, ale i tak MAMY WAS KURWASpodziewałem się takiej riposty, wobec tego przygotowałem mocniejszą.
Chyba Ty![]()
Kolega zapomniał jak zebrał na sagan od murzyna z Afryki?Spokojnie, koledzy ostanie lata mieli obsrane zbroje, więc w tym sezonie czesto wychodzą z nory ;)

Jak przejebać to najlepiej ten mecz, ale i tak MAMY WAS KURWA

Ja raczej z tych sceptyków, więc chociaż ligę wezmę z ucałowaniem rękiNajlepiej to jakbyście w finale LM przejebali z Arsenalem, bo CdR nabiera znaczenia tylko z racji na klasyk xD Liga i tak jest Wasza, to obyście chociaz LM nie wygrali![]()

po takie komentarze tu wszedłemTen murzyn z siódemka to jest tragedia, nawet jego ryj wygląda jak ten od małpy. Co za jebane zwierzę.

Ja raczej z tych sceptyków, więc chociaż ligę wezmę z ucałowaniem ręki![]()