Piłka nożna

sean dyche zwolniony z evertonu.
szkoda, bo to pozytywna postać.

czy teraz będzie wielki powrót legendy?
i nie mam tu na myśli trenera rooneya.
:lol:

Dani Olmo i Pau Victor oficjalnie zarejestrowani w La Liga. Będą mogli zagrać w finale Superpucharu Hiszpanii

Koniec zmartwień FC Barcelona w sprawie Daniego Olmo i Pau Victora. Przynajmniej tymczasowo. Obaj zawodnicy zostali oficjalnie zarejestrowani w La Liga. Hansi Flick będzie mógł skorzystać z ich usług już podczas finałowego meczu Superpucharu Hiszpanii.

Ale pizdeczka wyjaśniona :antonio:

Vinicius jest wkurwiający, ale ogólnie Maffeo to jakiś inny poziom niedojebania umysłowego, od dawna go nie znosiłem. Po tym meczu tylko utwierdził mnie w tym, że miałem rację.

Przy okazji dzisiejszego meczu United z Arsenalem warto przypomnieć dzień w którym Wojtek Szczęsny wrócił do domu przed dziewiątą

:antonio:

Screenshot_2025-01-12-19-33-48-084~2.jpg

Screenshot_2025-01-12-19-34-05-135~2.jpg

Tani Wojtek i RL9...

Tymczasem dziadek podał skład na luzie trzy godziny przed meczem chyba w obawie, że wieczorem mógłby zapomnieć.

No podał i mnie wkurwił już 3 godziny przed meczem.. Się upiera na tego Czumeniego na środku obrony, zamiast dać grać Asencio który robi robotę. Nic dziwnego że w Realu żaden wychowanek się nie rozwija, w przeciwieństwie do Barcelony.

Back