Tar-Ellendil
Vale Tudo Championship
Ostatnie wyniki przykryły w jakiej formie jest Pedri.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Za każdym razem, czyli de facto co kolejkę, jak myślę, że gorzej sędziować się nie da, to oni i tak mnie zaskakują
Nie wiem co niby miałyby zmienić te challenge zamiast VARu w piłce, skoro i tak te zjeby będą decydować.Za każdym razem, czyli de facto co kolejkę, jak myślę, że gorzej sędziować się nie da, to oni i tak mnie zaskakują

Co Ty mówisz, piękny jest polak-rodakAtak dzisiaj spektakularnie chujowy.
Kiks niesamowity, ale i tak bramka by nie była uznanaCo Ty mówisz, piękny jest polak-rodak
View attachment 117009

Denzel był o krok od półfinału ligi mistrzów z gorszym składem niż obecnie, jeszcze zatęsknimy.
Porównywalny, ale gorszy.Naprawdę uważasz, że rok temu Xavi miał gorszy skład?
No proszę Cię, przede wszystkim miał kim rotować w obronie mając zdrowych Araujo i Christensena, bo Flick póki co musi grać żelaznym duo Cubarsi-Inigo. Dodatkowo Felix zawsze dawał jakąś głębię z przodu i był upgrejdem względem Pau Victora (a w obu meczach z materacami był najlepszy na boisku tak btw). Do tego Cancelo i Gundo. No nie, nie miał gorszej kadry :)Porównywalny, ale gorszy.
Teraz to bardziej German'a Hitleroglu...Brakuje tylko Ganza Hitlera w bundeslidze

Taki pudelek robią z młodym, że chuj. Skąd to się w ogóle wzięło, że to była jego laska, skoro cały czas mówili, że to przyjaciółka od dzieciństwa.Jeszcze Yamal z nagrodą dla najmłodszego cuckolda
Coś czuję, że tam będzie ciekawie u młodego we łbie, ale wiadomo, że to fawelarz bez mózgu![]()