Gambit
UFC Middleweight
W chuj pocieszające. Nie wiem, może problem leży w tym ile przez ostatnie dwa lata było ACL w Realu. Nie ma takiego drugiego klubu.Nie przesadzaj, to samo miał Milik
Trzecia kontuzja

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
W chuj pocieszające. Nie wiem, może problem leży w tym ile przez ostatnie dwa lata było ACL w Realu. Nie ma takiego drugiego klubu.Nie przesadzaj, to samo miał Milik

Wywalić ligę narodów, wrócić do standardowego systemu ligi mistrzów oraz reszty pucharów. Poszerzyć ilość specjalistów od fizjoterapii oraz lekarzy i nie wprowadzać radykalnych zmian w tym zakresie a raczej działać procesowo. Powinno pomóc w jakimś stopniu zmniejszyć czynnik ryzyka ;)W chuj pocieszające. Nie wiem, może problem leży w tym ile przez ostatnie dwa lata było ACL w Realu. Nie ma takiego drugiego klubu.
Trzecia kontuzja![]()
Dokładnie, na ten moment nie ma żadnego rozwiązania dla ACL czy też powodu dlaczego tak się dzieje. Ten rodzaj kontuzji w większości przypadków dzieje się bez kontaktu z rywalem, chociaż wiadomo, że są wyjątki. To kontuzje mechaniczne, nie mięśniowe. Nie ma też żadnych dowodów, że dzieją się z przeciążenia, ale jak wyjaśnić 7 ACL w 15 m-cy u piłkarzy, którzy byli w pierwszej drużynie Realu? Carlo, strasznie mało rotuje i wydaje mi się, to jest pierwszy punkt minimalizowania ryzyka, a nie pierdolenie, że napięty terminarz, że kadry. Teraz w Realu nagle najazd na Pintusa za plagę kontuzji i słaba fizyke, a jeszcze pół roku temu był bogiem od przygotowania fizycznego.Wywalić ligę narodów, wrócić do standardowego systemu ligi mistrzów oraz reszty pucharów. Poszerzyć ilość specjalistów od fizjoterapii oraz lekarzy i nie wprowadzać radykalnych zmian w tym zakresie a raczej działać procesowo. Powinno pomóc w jakimś stopniu zmniejszyć czynnik ryzyka ;)
Najważniejsze żebyście smutni wracali do stolicyZacny meczyk w Poznaniu.

AmicaNajważniejsze żebyście smutni wracali do stolicy![]()

Najważniejsze żebyście smutni wracali do stolicy![]()

Jak zawsze plus za material własny.
Nie no, był spalony o paznokieć, tak jak pokazał system. Spalony to spalonyCyrk z sędziowaniem jak to w La Lidze...