Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
nie sądziłem że Zieliński ma taka pozycje w zespole żeby podchodzić do dwóch karnych w meczu z Juve![]()
Miarka się przebrała. Erik ten Hag zwolniony z Manchesteru United!Ten Hag zwolniony z United

Vinicius Junior ma nie dostać Złotej Piłki. Media: Real Madryt zbojkotuje galę
Nieoczekiwany zwrot akcji w sprawie Złotej Piłki? Jak informuje RMC Sport, Vinicius Junior i jego otoczenie jest przekonane, że Brazylijczyk nie otrzyma nagrody. Co więcej, Real Madryt ma zbojkotować galę!
![]()
Vinicius ma nie dostać Złotej Piłki. Real bojkotuje galę!
Oficjalna strona TVP Sport. Lider oglądalności wśród kanałów sportowych w Polsce. Transmisje online, program TV, wideo, wyniki, relacje z najważniejszych sportowych wydarzeń.sport.tvp.pl
![]()
Tak bym obstawiał przed dzisiejszymi plotkami, podgrzewają atmosferę żeby nie było takich styp jak w ostatnich latach.
Ten plebiscyt od dobrych kilku lat jest memem i kopalnia beki ;)Tak bym obstawiał przed dzisiejszymi plotkami, podgrzewają atmosferę żeby nie było takich styp jak w ostatnich latach.
Brakuje chyba CR7, RL9 i LM10

RVN może długo nie pozostać tymczasowym, bo już tam ostro atakują Amorim'a. Cieszy ten kierunek, bo aż się człowiek pocił jak czytał o Potterach, Southgatach i Xavich.Miarka się przebrała. Erik ten Hag zwolniony z Manchesteru United!
Erik ten Hag nie jest już trenerem Manchesteru United. Klub z Old Trafford poinformował o zakończeniu współpracy z holenderskim szkoleniowcem w swoich mediach społecznościowych. Obowiązki pierwszego szkoleniowca przejął dotychczasowy asystent w sztabie Czerwonych Diabłów, Ruud van Nistelrooy.
No nie pierdol, że nie chciałbyś Xaviniety na wyspachRVN może długo nie pozostać tymczasowym, bo już tam ostro atakują Amorim'a. Cieszy ten kierunek, bo aż się człowiek pocił jak czytał o Potterach, Southgatach i Xavich.
Tak ogólnie to bym widział taka kolejność terenów , więc gdzieś tam cieszy mnie namawianie Rubena.
Nagelsmann, Amorim, Inzaghi, Emery, Frank, Howie.
Oczywiście nie biorę pod uwagę X. Alonso, Guardiolę czy Kloppa bo to na maksa nie realne nazwiska.

W tym roku przebili samych siebieMartinez najlepszym bramkarzem, w tle parady z WC2022. Kurwa, jaka to jest beka![]()
W tym roku pierwszy raz współorganizatorem jest UEFA. Nie trzeba umieć dodawać by wiedzieć o co chodziW tym roku przebili samych siebie

Akurat w tym sezonie Dibu nie miał za bardzo konkurencji, Lunin i Simon to byłby żart.Martinez najlepszym bramkarzem, w tle parady z WC2022. Kurwa, jaka to jest beka![]()
Powiedz mi argument dlaczego niby ten gość znowu wygrał. Ma taki PR z dupy, że nie mam pytań. Copa America? Przecież to turniej pasterzy.Akurat w tym sezonie Dibu nie miał za bardzo konkurencji, Lunin i Simon to byłby żart.
W Argentynie broni zajebiście i to często w kluczowych momentach, trudno tej ekipie cokolwiek strzelić. W klubie też broni bardzo dobrze, a Aston Villa jest na fali wznoszącej.Powiedz mi argument dlaczego niby ten gość znowu wygrał. Ma taki PR z dupy, że nie mam pytań. Copa America? Przecież to turniej pasterzy.

Akurat w tym sezonie Dibu nie miał za bardzo konkurencji, Lunin i Simon to byłby żart.

Sąsiedztwo Blaszaka blokuje koncerty, Mboppi oskarżony o gwałt, kontuzja Kurtua, wpierdol w Klasyku, a teraz brak Złotej Piłki. Niezłe combo dla fanów Realu, dziś się śmiejmy, ale to wciąż najlepszy klub świata więc bez spiny.Rano artykuł na rm.pl - Vini dziś odbierze Złotą Piłkę, po południu - jednak nie odbierze i nikt z Realu nie jedzie na galę![]()

Powiedz mi argument dlaczego niby ten gość znowu wygrał. Ma taki PR z dupy, że nie mam pytań. Copa America? Przecież to turniej pasterzy.
W Argentynie broni zajebiście i to często w kluczowych momentach, trudno tej ekipie cokolwiek strzelić. W klubie też broni bardzo dobrze, a Aston Villa jest na fali wznoszącej.
![]()